•  

   
     


   

  Basiliek Meerssen, een spanningsveld.
  Paranormaal Onderzoek
   

  De Basiliek in Meerssen. Daar hangt een spanningsveld in de Basiliek.

  Op vele plekken is het waar te nemen dat er iets aanwezig is wat niet klopt.

  Met een Medium en een journaliste gaan we kijken in de Basiliek van Meerssen.
  Het is bekend dat er mensen zijn die er niet graag komen. Er hangt een zware deken met spanningsveld over de Basiliek en dit al jaren!
  Ook het Medium ging vroeger er niet naar toe, werd er niet tot aangetrokken en voelde de spanning op afstand al aanwezig in de Basiliek.
  Maar ook de Journaliste had er niets mee alhoewel zij minder de spanning merkte ging toch ook zij er niet graag naar toe.

  Bij het ontwerpen van de route die we zouden gaan doen kwam bij de vraag , wat vindt je van de Basiliek van Meerssen het antwoord van mij die klopt niet! Is wat mee. Dus ook deze kwam op de lijst in aanmerking voor een onderzoek ter plaatse.

  Door de hele Basiliek hing een deken van een zwaarmoedig gevoel.

  Direct toen ik kwam aanrijden met  de auto vielen mijn ogen op nog een gebouw, nog voordat ik de Basiliek al had gezien.
  Maar goed eerst de Basiliek en camera's mee en naar binnen.

  Er hing inderdaad een spanningsveld en wel door de hele Basiliek. Het Medium zag Entiteiten staan bij de biechtgebouwtjes en zij zag ze in de kerk zitten, gewoon in de kerkbankjes.
  Op een gegeven moment kreeg ze last van haar ogen. Door haar ogen heen kwam een soort van trilling en kon zij onduidelijk zien. Je kan het ook wel omschrijven als wat je ziet zomers op de snelweg een soort van thermiek maar dan in haar gezichtsveld.
  Ja het is druk hier. een op n stapeling van Entiteiten jaar na jaar.
  Het speelt al een tijd dat er hier aanwezigheid is. Ook haar buren hebben het er wel een over gehad dat zij een rare sfeer vonden hangen in de Basiliek.

  Meerdere mensen kwamen er niet graag. Waarom? Dat kunnen ze niet uitleggen. Er is wat, maar wat?

  Direct bij binnenkomst storten 2 vrouwen zich op de grote wijwaterschaal, wat doen jullie nou? vroeg ik. Wijwater nemen. En was er zo driftig mee bezig dat ik dacht die gaat er straks nog in badderen.
  Zou het maar laten. Denk eens goed na, de Basiliek is aangegeven als een plaats die niet pluis is, houd in dat er een negatieve sfeer in de basiliek zit en dacht je nu echt dat het wijwater dan echt gewijd water is.? Gewoon kraan water, niks gewijd met deze negatieve sfeer valt het niet te wijden! Er zit altijd een negatieve invloed in.
  Wacht maar tot na de zuivering dan is het weer wijwater!

  Een Orb in de kerkbank en dan uitvergroot zit er een gezicht in!
  Toch een vrij duidelijke opname.

  Er waren meer foto's met Orbjes er op.

  We liepen door de Basiliek en eigenlijk door de hele Basiliek hing een aparte sfeer. Het voelde aan als of er een deken van negatieve invloed op de Basiliek lag. Echt een ongelooflijk gevoel. Als ik mensen moest uitleggen hoe dat voelde dan kan je het het best vergelijken met een naderend onweer, dan is de lucht ook heel benauwend, nou dat gevoel neem je waar als je een paranormale gave hebt.

  Bij de biechthokjes stonden Entiteiten, ze zaten in de kerkbanken, trok op een gegeven moment een foto met een Orb er op en toen ik keek zag ik duidelijk een gezicht er in. Maar er was meer op enkele foto's in de Basiliek leek het midden scherp op de foto te staan en de zijkanten hadden een soort van thermiek er op staan. (Bekwame paragnosten en Mediums kunnen Entiteiten zien als een bepaalde vorm en dat is onder andere ook als thermiek.)
  Het Medium dat er bij was had last van haar ogen door de thermiek. Zij zag de Entiteiten in deze vorm en had er last van.
  Kortom die Basiliek zat vol en dat was geen lekker gevoel, ik heb het idee dat menig kerkbezoeker zich dan ook niet lekker voelde in deze Basiliek en daar hoef je echt niet paranormaal voor te zijn.
  Ook zag ze bij de preekstoel een zwarte gedaante zitten, precies onder die preekstoel. Het voelde niet best aan.
  Ik stond voor het altaar te filmen en ineens een stem achter me dat ik mocht niet op het altaar komen. Denk nog wat nu weer.
  Buiten dat ik er niet moest wezen vond ik het wel een interessant onderwerp van iemand die totaal niet paranormaal is dus of ze het leuk vond of niet ik ging er over door.
  Kijk ik kreeg door dat de Basiliek niet klopte, das 1, En als ik zo iets moet zuiveren dan kom ik overal waar ik denk dat ik moet wezen, das 2. Want zou ik dat stukje niet doen dan kan dat gevolgen hebben voor het doen slagen van de gehele zuivering. Dus ik was klaar met die opmerking, niet op het altaar komen. Er wordt van mij verwacht dat ik mijn opdrachten wel goed uitvoer.
  Maar dit terzijde we gingen weer verder met de opnames.
  Ineens zei ik tegen het medium ga eens goed kijken. Zie je iets in de kerk gebeuren?
  De trillingen in mijn ogen worden minder ik kan het weer goed zien! Dat klopt zei ik en verder?
  H het klaart op het wordt lichter!! O wat gaaf.

  Nou dat wou ik even horen, klaar op naar het volgende onderwerp.
  De Basiliek is weer zuiver. En voor die ene die er bij was je mag er nu weer in gaan badderen hoor! Het is weer echt wijwater.

   

   

  EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

   

  Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
  Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
  used with permission and/or here for review purposes only.
  Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

  THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

  Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
  Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
  Firefox met
  IE VIEW 0.86 extensie