Spookkasteel in Wallonië

Bekijk de DVD Shop van The Ghosthunter    KLIK Hier

Een aardig optrekje het staat leeg maar het oude personeel is nog aanwezig.

 

Jaren staat het leeg en is in verval geraakt.  Maar als je binnenkomt merk je eigenlijk niks. Het is rustig. Maar is het echt rustig ? Néé, maar daar kwam ik al snel achter.  Er was een reden om het rustig te houden! En ik had al het gevoel het klopt niet want ik wist dat er iets was al een week van te voren. Al kon ik toen niet de vinger er op leggen wat het was.

Van de kamer kwam ik in deze hal. Ik keek om me heen en wist dat er iets niet klopte hier. Maar wat ? Maar met deze gedachte hoorde we iets heel duidelijk in de kamer lopen, zware voetstappen. Ik zei nog zie je wel er is iets ze willen dat je je ergens anders op oriënteert. Het mag en ze willen ook niet dat het ontdekt wordt! Toen ik ze in de gaten had  en in mijn gedachten zei dat ik er toch wel achter zou komen wat er speelde liep in één keer de spanning hoog op. Ze probeerden me op alle mogelijke manieren tegen te houden.

In een flits zag ik een zwarte schim wegduiken. Dat komt in één keer van uit je ooghoeken. Ik keek om me heen en in eens had ik het !!!
 

Er werd door de ogen van dit schilderij gekeken door een entiteit. Ik stond in een keer als bevestiging van top tot teen in het kippevel. Ik wist dat ik goed zat en keek strak naar die aparte ogen in het schilderij. Ik wilde een bevestiging en die zou komen.
Strak keek ik het aan en ineens zag ik een kleine maar duidelijke beweging in het  rechteroog. Ik had gelijk, het klopte maar ik deed nog een ontdekking! Achter dit schilderij zat een "POORT" een negatieve POORT! en dat is niet best.
Dit houdt in dat negatieve entiteiten in en uit de ruimte en zelfs het kasteel kunnen lopen, dus er in en er uit gaan.
Vergelijk het met een soort voordeur van je huis die open staat. Iedereen kan er in en er uit gaan.
Dus wordt die POORT straks wel gesloten door me, want die laat je zo niet achter dat kan gevaarlijk zijn.

De kelder van het kasteel trok ook de aandacht. Een paar tikken en heel zacht voetstappen. Een kind ? Ja er was een kind. Ik probeerde contact te krijgen en zei dat ik haar zou helpen. Het moest even inwerken bij haar maar dan kwam toch het antwoord.
Ze moest van een meneer boven in de kelder blijven en mocht niet de trap op gaan. Nou dat is nu voor bij hoor. Zijn er nog boven entiteiten die bij jou horen. Ja een oma maar die had ook niks in te brengen. Ik beloofde dat ik die oma in de gaten zou houden en haar zou helpen. Ze zwaaide en direct werd ze naar Boven gebracht. Nou dit was opgelost.

Nou lag nog een dooie kat in de schappen van het kelder rek. Ik ging weer naar boven mijn handen jeukte om die POORT aan te pakken. Hij werd op dit moment dicht gehouden om niet in een verassing te komen van een aanval van negatieve entiteiten. Want dat kan ook nog gebeuren! Er kunnen heel veel entiteiten achter een POORT deur zitten en als ze ontdekt zijn is er uiteraard een soort wraak. Het is van hun en dat willen ze beschermen met alles wat ze kunnen in zetten.

Boven gekomen keek ik eerst naar het schilderij. Die ogen rolde er bijna uit. Hij wist wat er ging gebeuren er werd een groot energie en krachtveld voelbaar maar mijn gedachten waren flikker toch op.
10 minuten later was de POORT gesloten en weg.

 

De POORT was weg maar nog niet alle negatieven, nee die liepen door het kasteel te zwalken van boven naar beneden en van benden naar boven.
Maar ik dacht wat die kleine meid had gezegd haar oma die moest nog ergens in dat kasteel zitten, maar waar?

De filmcrew was aan het filmen en ik dacht ga even oma zoeken in alle rust want die was al op de hoogte van wat er in de kelder was gebeurd. Toen kwam ik bij deze slaapkamer en in een flits zag ik een oude vrouw op het bed zitten. Oma ? Er kwam een bevestiging en ik zei ga maar mee kan je niks gebeuren. Ik liep met haar naar buiten en in een korte flits was ze weg. Nou oma ook weer goed terecht gekomen.

In deze slaapkamer zat wat anders puur negatief. Eerst ging die proberen angst aan te jagen en dat mislukte direct al.
Toe een harde klap op het voeteinde van het bed en dat vond ik lachwekkend.
En toen werd die zo pisserig dat die mij wou aanvliegen maar ik had mij afgesloten dus hij kwam er niet door en het was net of die tegen een betonnen muur aanliep. En toen gevraagd aan één van mijn begeleiders los is op.
Nou daar ging die dan vloekend en tierend slaan en meppend de trap af naar het plekje waar die nooit wilde wezen, loketje 32a daar moeten ze verantwoording af leggen. Nog even door gegegaan en de rust is er hersteld.

All Rights Reserved © Copyright The Ghosthunter The Netherlands.

https://www.youtube.com/watch?v=6SjnNnsFq4E

Heel veel foto's van onderwerpen van The Ghosthunter, maar ook albums met foto's.

EEN PAGINA TERUG | HOME | SHOP | CONTACT | TGH-FILM | YOU TUBE | DISCLAIMER |  Paranormaal TV |

  Nieuwe filmsite op YouTube
TheGhosthunterMovie

 

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie