"Amityville" spookhuis

Het houdt nog steeds mensen bezig, het spookhuis Amityville in de USA. Het is ondertussen al meer dan 30 jaar een wereldberoemd spookhuis. Al die jaren zijn wetenschappers, paragnosten en mediums er mee bezig geweest. Vele aankomende exorcisten hebben geprobeerd om een uitdrijving te doen. Allen zijn ze gezakt. Het is in die 30 jaar niemand gelukt om het rustig te krijgen. Het zou gebouwd zijn op een indianen kerkhof en dat zouden de indianen niet accepteren, maar is dat wel zo? Er zijn meer grote villa's in de USA die nooit meer te verkopen zijn omdat het er spookt. Maar hier uitgelicht het spookhuis Amityville!

Iemand zei tegen mij: "Joost kijk eens naar die DVD's, het moet je opvallen dat er iets goed mis is daar in dat huis in Amityville." Maar ik hoef geen DVD te zien, ik kreeg direct al antwoord! En wat betreft de opgestuurde foto's, als ik kringen ga zetten om de dingen die ik zie dan hou je bijna geen foto meer over! En iedereen weet, korte verhalen dat leest gemakkelijk! Er is een dubbel DVD uitgebracht "The Amityville Horror" en vele wetenschappers, paragnosten en mediums hebben zitten broeien op wat er nu allemaal aan de hand is in dit huis. Velen zijn zelfs gevlucht uit dit huis. Ik hoef er niet naar toe om er iets over te kunnen zeggen. De foto's zeggen ook al genoeg nl. het zit er vol. De gezichten kijken je vanuit alle hoeken aan. Het is er zo druk dat de negatieve entiteiten haast struikelen over elkaar. Je zou kunnen zeggen dat ze bijna hun nek breken over elkaar.

Op het huis rust een vloek! Een hele zware vloek. Deze is uitgesproken door iemand die zeer negatief is en kennis van zaken heeft. Het zijn niet de indianen van het kerkhof die hier bezig zijn. Néé, die bemoeien zich er niet mee! Het is zelfs tegen hun zin wat er is gebeurd. Maar ze kunnen er niets aan doen. Er zit heel veel negatief in dit huis en er worden entiteiten vastgehouden. De vloek moet verbroken worden, maar dan ben je er nog niet, dan moet er ook nog een uitdrijving plaatsvinden. Wat daar allemaal zit is wel héél heftig en ze hebben allen bij elkaar veel negatieve krachten verzameld. Maar als de vloek verbroken is en de uitdrijving gedaan dan is de rust hersteld en kunnen mensen weer normaal leven in dit spookhuis van Amityville.Dit is een van de meest bekende foto's gemaakt in het spookhuis Amityville. Er staat een kind te kijken bij de trap.


Wetenschappers en een medium op onderzoek in het spookhuis.
Maar om er nu 30 jaar over te doen om te achterhalen dat het door een vloek is getroffen is wel erg lang!

De foto is uitvergroot om het goed te laten zien: Een kind bij de deur en de trap in het spookhuis Amityville.

Wist u trouwens dat officieel bekend is, en dat hiernaar onderzoek is gedaan door wetenschappers, dat de presidenten van Amerika vervloekt zijn door een indianen opperhoofd zo'n 250 jaar geleden?! Alle presidenten die gekozen zijn in een jaar met een 0 op het einde zijn vervloekt en komen op een rare manier aan hun einde!

Vloeken en vervloekingen kunnen een verwoestende werking hebben op mensen en hun dierbaren.
Meer informatie vindt u op:

exorcistonline.eu


EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie