Oude Aviko Fabriek die Spookte!
Het is door brand verwoest en nu ten einde als een Spooklocatie?
Nee!

 
De afgebrande fabriek van de Aviko. Het door mij als Spooklocatie ontdekte fabrieksterrein is verwoest.
Dat wil niet zeggen dat de Entiteiten die daar aanwezig waren, zijn nu ook van die plek verdwenen zijn!
Néé, ze zijn er nog steeds aanwezig.


"De Achterhoek - Gelderland"

De fabriek staat leeg en diverse mensen hebben hun conclusie daar getrokken "HET SPOOKT ! " een reden temeer om er eens een bezoek te brengen en proberen om de krachtvelden vast te leggen die daar in ruime mate aanwezig zijn.

  

De Oude fabriek in Hoog Keppel. Het spookt zeggen ze, o ja , dan gaan we eens kijken.

  

Er zijn inderdaad Paranormale Activiteiten aanwezig en ook wel heftig te noemen. De eerste foto's geven dan ook direct Orbjes in beeld. Ook zijn er geluiden waargenomen op het terrein van de fabriek.

  

Ook hier zijn Orbjes aanwezig en op enkele plaatsen voel je de krachtvelden opkomen, om daarna weer direct weg te zijn.

  

Op deze plek had ik een manifestatie in beeld! Er liep iemand geheel in kleur en niet van echt te onderscheiden langs het raam, net toen ik de camera er op wou richten was het verdwenen! Dus langs 2 ramen waargenomen en bij het derde raam was het weg! (1e foto) Wel héél apart.Ook hier weer Orbjes in beeld.

In de loop der jaren is er al veel over gesproken door paragnosten etc, dat de Achterhoek een gebied is wat Paranormaal de boventoon aanvoert. Ik denk dat ze ook wel gelijk hebben. Ten eerste is er veel gebeurd in de loop der jaren, want het is een oud gebied en er is veel strijd geleverd en dat zijn dingen die blijven hangen en dan gaat het zich steeds uitbreiden en komen er ook steeds meer Entiteiten op een zelfde plek terecht. En ja, als je dan ook ergens komt dan kom je ze tegen.

De Nacht opnames:

Ook bij de nachtopnames waren geluiden waar te nemen, ook achter mij van uit het bos werden we in de gaten gehouden. Er werd help geroepen door kinderstemmen en dat was het moment dat ik aan mijn begeleiders vroeg "ga ze helpen" en een half uur later was alles rustig, geen enkele paranormale Activiteit was er nog waargenomen bij de fabriek. Het moment om weer in te pakken en de volgende nachtelijke locatie te gaan bezoeken. Mike die mee was merkte ook dat de rust was weergekeerd, hij voelde het zo opklaren. Dit zijn momenten die je overal tegen kan komen en tja dan moet er wel eens ingegrepen gaan worden.

  

Uit het bos kwam een geluid  en bij het gebouw kwamen Orbjes in beeld.EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie