Kasteel Baexem

Ik was nog geen 5 minuten binnen of er kwam een ontzettend harde knal tegen de keukendeur. Iedereen schrok van de klap. Gebeurd dit wel vaker? Nee, dit is de eerste keer. Toen wist ik dat de rechterkant van het kasteel de boosdoener was. Ik mocht me er niet in mengen, het liefst hadden ze dat ik zo snel mogelijk weer weg zou gaan. Nee hoor dat doe ik niet, want dan begint het voor mij pas leuk te worden.


In midden Limburg Ligt het in een U gebouwd Kastel Baexem. Het kasteel is in tweeën gesplits en er wonen 2 huishoudens in, één aan de linkerkant en één aan de rechterkant. Er heeft ooit vroeger een oude generaal gewoond genaamd Baexem en er is veel gevochten in het verre verleden, zijn deze energieën dan nog aanwezig? Ik deed het paranormale onderzoek aan de linkerkant. Wat mij direct opviel was dat de rechterkant veel heftiger was, alleen kom je daar niet binnen. Maar dat zou de plek zijn die een uitgebreid onderzoek moest ondergaan. Je ziet het al aan de buitenkant dat er zware paranormale negatieve krachtvelden aanwezig zijn aan de rechterkant van het gebouw.

Enkele bolletjes in beeld. In het nabij gelegen restaurant horen ze ook geregeld iemand lopen. Ook deuren die open en dicht gaan. Toen ik door het gebouw liep voelde ik de aanwezigheid. Op één van de slaapkamers zag niet alleen het oude Medium kinderen op het bed zitten, maar ook passanten hebben dit geconstateerd.
Er zijn manifestaties geweest in en om Kasteel Baexem. Zo is er diverse malen een vrouw waargenomen die voor het raam verscheen aan de rechterkant van het Kasteel. Ook een oud Medium heeft haar waargenomen en gaf het advies: wegblijven en je er niet mee bemoeien, laat het met rust! Het is heel krachtig en gevaarlijk.
Ook bij de toegangspoort zijn waarnemingen geweest. Het waarnemen van krachtvelden die heel duidelijk waargenomen  zijn. En het steeds terugkomen van voorbij gaande zwarte schimmen die over het terrein rennen. Kortom heftig het gebied om Kasteel Baexem. Maar ja het is al zo'n 1000 jaar oud en veel gebeurd en gevochten.


In het restaurant voel je de aanwezigheid. Op het ene moment is het heftig en het volgende moment is het weer rustig. Bij de  nachtopname voel je duidelijk iets maar het is niet terug te vinden op de film. En ook hier horen ze geregeld iemand lopen op de boven etage. Wel de nachtopname voor de deur van het Kasteel daar kwam een flits op.

We stonden in de tuin en ineens riep iemand "er loopt iemand in de kas". ik zag het ook dus er naar toe. het beeld leek echt wat we zagen dus kijken wie er was."Niemand"! Nou dat is een Entiteit! Even later zit ik in de keuken te praten en heb een overzicht over de tuin en weer wat in de kas, pats ik weg er naar toe en zien deed ik het niet  maar wel voelde ik hem. Hij kwam van de rechterkant van het Kasteel Baexem dus geen vriendelijke Entiteit.
Infrarood foto, speciale camera. Dit is de hal waar ze steeds iemand horen lopen. Ook hier voelde het heftig aan. Ook is er in het verleden wel voor gekomen dat er een deur werd dichtgegooid. Een logische reactie was dat er een raam open stond, maar toen ze naar boven gingen waren alle ramen dicht. Ook is dit de hal die naar de kamer gaat waar de kinderen op bed zitten, dit is meerdere malen en door verschillende mensen waargenomen.


De nachtopname met de speciale apparatuur draaide uit op een ramp! Na alles opgesteld te hebben bleken al mijn lampen stuk te zijn. Daar sta je dan met de meest ingenieuze nachtcamera's met speciale verlichting. De gewone camera's die deden het wel maar gaven niet veel van de geheimen prijs, slecht een enkel klein dingetje in beeld, nou daar wordt je niet vrolijk van. Maar 1 ding wel. De linkerkant is nu rustig, maar de rechterkant niet. Daar is meer voor nodig.

 EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie