Een bizar verhaal !!

Op sommige dingen zal je nooit een antwoord krijgen en blijft de vraag : WAAROM ???

De Plaats wordt niet bekend gemaakt maar het volgende verhaal heeft wel iets héél  bizars over zich.Ik zat in de auto met  Ad en die vertelde mij een verhaal toen we op terug weg waren van nachtopnames.

Op een Polderweg na de bocht circa een 150  meter verder  op, op een recht stuk weg had een jongen zich dood gereden met de auto. Amper 25 jaar en tegen een boom aan en op slag dood. Op zich zelf is dat al aangrijpend want zo jong en dan dit . Dus toen wij de plek naderden ging ik opletten hoe zich dit had kunnen voltrekken,want uiteraard wordt je daar nieuwsgierig naar en had ook zo'n gevoel van daar moet ik meer van weten.

Toen we de bocht uitkwamen kwamen we op het rechte stuk en niets wees er op dat dit er ook echt gevaarlijk uitzag. Er kwam steeds meer de vraag hoe had dit  kunnen gebeuren ? Geen obstakels helemaal niets een rechtstuk weg ,daarnaast een fietspad en een bomen rij . Het was al laat in de nacht toen we er langsreden en ineens sta ik boven op de rem van de auto en stap uit ,pak de camera en maak foto's van de plek . Er kwam vrij direct een druk op de borst en wist dat het niet goed zat ,hier was iets aan de hand. ! 

  

De pijl geeft de boom aan waar zijn vriendin is omgekomen  2e foto de plek van het dodelijke ongeluk.

Ad vertelde verder : Het vreemde van het hele gebeuren was dat de jongen die toen verkering had , zijn meisje binnen 1 jaar  ook met de auto op de zelfde weg ,maar dan exact 1 boom verder  zich dood heeft gereden om onverklaarbare reden . Uit onderzoek van de Politie bleek dat er géén direct aanwijsbare redenen waren op dat moment om te concluderen van ; dit heeft het veroorzaakt.

Ik stapte weer in de auto en zei nog tegen Ad wat een vreemde geschiedenis, dat hoor je niet vaak , vreemd ik had er ook geen aanwijzingen voor van zo of zo is dat daar gebeurd. Ik zat er helemaal vol van . Nergens kon ik een aanleiding ontdekken van hoe of waarom ? Dat zou ik pas de volgende dag doorkrijgen.

2 Kilometer verder stond ik plotseling stil met de auto en Ad vroeg wat is er ? We hebben visite in de auto er is wat meegekomen van dat bizarre ongeluk . Er moeten er 2 naar het licht gebracht ! In mijn gedachten zag ik een jongen en een meisje vertrekken op weg naar Boven. Onthutst en toch een goed gevoel en wat direct bij mij toen weg was , was de druk op mijn borst. Nou Ad we hebben gedaan wat we moesten doen.

Maar de volgende dag bracht de oplossing : Als je goed kijkt zie je achter op de gedenksteen in de boom een man staan met een hoed op . Ik was die nacht moe van het filmen en dan kan je ergens weer eens induiken als je je energie terug hebt en ik vroeg mij al af waarom die benauwende druk op mijn borst zo erg was , want normaliter als ik iets naar het licht moet brengen en gebracht gaat worden heb ik niet die heftige druk op de borst. Ik kreeg ook direct als antwoord dat ik op die plek moest wezen.  ik moest stoppen en uitstappen en dingen gaan regelen.

Dus zo blijkt dat als je moe bent ook wel eens een fout antwoord kan krijgen welke dan een dag later gecorrigeerd gaat worden en je dan de puzzel als nog compleet hebt.  Ach ja ; ik ben ook maar een mens .

Ben niet zo gauw onder de indruk maar vond dit verhaal toch wel even heftig zo laat in de avond. 

EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie