BNN "University"Televisie
"Nacht opnames"

Opnames zondagnacht 27-02-2005.

Met de film crew op stap in de nacht op zoek naar bewegende beelden en Paranormale Activiteiten. De locaties die we bezochten waren: Spookhuis Sas van Gent ,een kerkhof en het Landhuis van St.Anna ter Muiden. We begonnen die nacht aardig op een paar diepvries producten te lijken in de nachtelijke ijzige kou en mijn gevoelens waren ook aan het bevriezen, het was moeilijk concentreren.  Maar toch werd de nacht nog even gezellig toen we op het Kerkhof midden in de nacht een stem hoorden "wat doet u hier " En dat was de politie. Maar die vonden het toen ook weer héél interessant , ach en dat moet  je toch ook een keer meemaken.  Gelijk maar even uitgelegd dat ze me vaker kunnen tegenkomen.

Boris vd Ven,Melle Broekmans en Presentator Dre Urhahn. Wat zou het brengen de beelden, de andere ochtend kijken, maar niets ,kwam het door de kou en ijzige wind ,zodat ik mij niet goed kon concentreren ? Afwachten wat de jongens in beeld hebben gehad. Er stond niet eens een extra stem op de band. Maar ja kan ook niet iedere dag feest zijn. Kan ze ook niet dwingen om lachend op de camera te verschijnen. Wel vreemd is het geluid wat iedereen hoorde alsof er iets naar beneden gegooid werd aan de achterzijde van het Spookhuis maar dit geluid wat toch vrij hard was staat niet op de camrecorders en dat is wel een vreemde situatie.

  

Het Interieur van Spookhuis Sas van Gent .Ik voelde dat er iets veranderd was . Ook constateerde wij gekleurde kaarsen voor de deur.
Ze zijn weer bezig met geesten op  te roepen. Plotseling stopte er een auto en bleef staan ,reed toen achteruit en toen wij het terrein af liepen bleef de auto wachten. Op het moment dat we bij de auto waren sprak een Belgische vrouw met een spierwit gezicht , wat zijn jullie aan het doen ?.  Plotseling besefte ik het ; Er ging een alarm bel bij me af en ik hoorde een stem in mij zeggen : " Satanisme". Ik  begreep de situatie in één gedachte . Zij hoorde bij de club en kwam kijken wat er aan de hand was. Dat verklaarde ook de vreemde aparte stilte in en om het Spookhuis van Sas van Gent. Ik had al een flauw vermoeden over deze stilte , want dat heb ik eerder gevoeld in België toen ik daar een Satanische kring ontdekte , het was dezelfde vreemde stilte.

  

In St.Anna ter Muiden kwamen de lichtbollen tevoorschijn in de oude kapel. Dre had er zelfs 1 bij zijn hoofd. De kapel voelt ook heftig aan en juist op deze plek voel je een krachtveld steeds van locatie veranderen , net of het heen en weer loopt. Maar jammer dat hij zich niet manifesteert om in beeld te komen.

  

In de kelders van St.Anna ter Muiden is het heftig ! Hier is Glaasje gedraaid. Ik heb nog steeds het gevoel dat er geregeld de jeugd een bezoekje brengt aan deze plaats en tja dat kunnen ze beter maar niet doen. Je weet niet wat je er opsteekt en eventueel mee naar huis neemt aan negatieve Entiteiten.Een namaak papier om geesten op te roepen in de kelder. "ja"en "nee"en veel nummers op het papier iets wat jonge Wicca's nog al eens plegen te doen zonder dat ze beseffen waar ze mee bezig zijn .Avontuur ? Spanning ? In één klap kan hun leventje verwoest zijn. En het wordt al zo vaak uitgelegd hoe gevaarlijk het is en toch gaan doen. Veel kinderen die dit hebben gedaan met het Glaasje Draaien zijn in de problemen gekomen  tot véél zelfmoord gevallen, alleen zij niet alleen als ze wat negatiefs mee naar huis zouden nemen wordt gelijk de hele familie hier door geteisterd en geterroriseerd . Nogmaals "blijf er af "Ook op dit kerkhof kwamen de lichtbollen (orbs) te voorschijn.De Crew van B.N.N. Het was weer leuk maar wel erg koud.EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie