Zaltbommel anno 800Het Kasteel van Brakel gaat terug tot 870 en was één geheel met de Kastelen Aalst en Poederoyen van de heer van Heusden ,Boudewijn 2e .Nadat de Vikingen zijn bezit hebben afgepakt en hem hebben verjaagd van zijn landgoed werd het Het Land van Altena. Ook is bekend dat er in de 13e eeuw nog een burcht stond die in handen was van Eustachius,Ridder van Brakel. Ook deze opnames zijn gemaakt in bijzijn van Drs.Robbie Dell'Aira Historicus .

Middag Opname: 05-12-2004.Deze foto is uitvergroot en laat duidelijk zien dat deze Orb in beweging is .
Alleen op het moment van de opname heb ik hem niet waargenomen.
Een perfecte opname van een in beweging zijnde Lichtbol (Orb)Het Oude Kerkhof van Zaltbommel "De Bossche Poort": Héél veel mensen durven er niet eens naar te kijken !? Er zijn veel krachtvelden aanwezig ,duidelijk te voelen en ik kreeg op eerste foto een duidelijke lichtbol in beeld (Orb) Bij navraag aan de mensen uit de buurt bleek dat een ieder iets huiveringwekkends over dat stuk van het kerkhof had. Niet met de rest nee; alleen het oude gedeelte. En dit is wel vreemd ,gewone mensen zonder enige vorm van paranormale gave's merken dat er al iets niet klopt . Ik heb al eens eerder gezegd dat ieder mens wel eens een paranormaal gelijkende ervaring heeft gehad , zonder dat zij dit zelf beseffen.

  

Ook hier zijn de paranormale krachtvelden te voelen en duidelijk aanwezig

           

           Het Nonnenstraatje in Zaltbommel is ook een uitschieter met paranormale activiteiten. Even verder ligt de oude verdedigingsmuur die vroeger de stad heeft beschermd tegen de aanvallen en ik heb zo het idee dat juist die hoek van de stad erg heftig is geweest bij tijd en wijlen.

     

De Bommelerwaard is best een heftig gebied , maar ja het is ook ontstaan in plm. 800 en er is heel veel gebeurd in de voorbije tijden in het land van Maas en Waal. Veel Kastelen ,Forten en Vestigingen zijn er in het gebied geweest en allen hebben zij hun eigen verleden. Er is heel veel gevochten en ook met name in de 2e Wereld oorlog is er veel gebeurd. Zou leuk zijn een opleidingscentrum voor aankomende paragnosten op te zetten , het is zo druk daar in de Bommelerwaard met krachtvelden , kunnen ze flink oefenen.Het nieuwe huis op de plek van het Kasteel van Maarten van Rossum. Hier komt het buiten gebied in aanmerking voor krachtvelden.
We moesten 's avonds nog op een andere locatie filmen en vond het niet nodig om nog een keer naar Zaltbommel te gaan.
Ik vond de avond opnames belangrijker .EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie