De Spookboerderij van Brummen

In de buurt van Brummen en omgeving staat hij ,al jaren bekend "De Spookboerderij" .De buren praten er niet over ,willen ze niet er hebben zich drama's afgespeeld. Mensen hebben zich in die boerderij opgehangen,de laatste was de boer en al zijn zonen. Eén zoon had zich verhangen in de grote oude eik. Maar de vorige generatie die in die boerderij woonde had zich daar ook opgehangen,kortom een generatie of 3 die zo op die plek om het leven is gekomen. Jaren ellende, nu staat hij al meer dan 50 jaar leeg. De ene keer een koper die er wat van wil maken maar dat lukt niet,ze ontmoeten alleen maar pech en de vorige koper hoorde 's avonds laat toen hij een kijkje ging nemen de koeien kettingen rammelen en niet zo zachtjes ook ! Nou die was weg en de Spookboerderij wachtte weer af op de volgende die zich zou melden.

Momenteel is het verpacht en staan er koeien op stal, maar ook nu gebeuren er rare dingen, geluiden , midden in de nacht staan de koeien herrie te maken en de buren begrijpen er niets van, wat speelt zich daar toch allemaal af ? Allerlei spullen verplaatsen zich op mysterieuze wijze, het kan zo maar wezen dat als je iets neer zet het een kwartier later weg is en compleet ergens anders staat. Of wat ook is gezien een groot voorwerp dat was verstopt achter een partij voerzakken.

Ik ging kijken en op een afstand van 50 meter sloeg de druk al op de borst, wauw, dit is heftig ! Je kan er met geen mogelijkheid binnen komen, anders was ik er al geweest, maar wellicht komt er een deel 2 , we zijn er druk mee bezig.

  

Het voelt heel heftig aan de spookboerderij daar hoef je zelfs niet eens paranormaal voor te zijn. De hele gemeente weet van zijn bestaan af. De wildste verhalen doen de ronde,maar één ding is wel zeker de verhalen en legendes komen in de verte allemaal  met elkaar overeen. Verschillende pachters hebben er gezeten met hun vee maar nooit voor lang. Een ieder had wel een eigen ervaring en dat was niet gezellig.

   

Rondom de schuren hangt een negatief krachtveld maar ook een agressief gevoel .De woning is er uit gehaald en is ook schuur  geworden. Ik weet wat er aan de hand is en waarom het zo heftig is al die jaren.

  

Op de 2e foto kreeg ik iets raars in beeld ! 2 hele grote bollen op de achtergevel .
En het dak kan ik zo niet verklaren dat wordt nog onderzocht.

Het blijkt dat op andere foto's de bol op het dak niet staat en ook niet die grijze sliert . Ook op de film is niets te zien ,dat geeft dus aan dat er iets niet pluis is. Om de zekerheid nog eens te testen vroeg ik een paar Mediums om er naar te kijken en ook zij kwamen met het antwoord dat het een heel heftige plek is en dat ik bij de middag opnames in feite met mijn neus op de feiten werd gedrukt van waag het niet dichterbij te komen. Eigenlijk had ik die indruk maar hij is nu bevestigd en dat vindt ik wel zo belangrijk .

2 maanden later: NACHT opnamesHet was deze oude eik van nu 300 jaar oud waar de boerenzoon zich aan op heeft gehangen.
Al vele generaties zijn op deze plek mensen geweest die zich hier en in de boerderij hebben opgehangen.

  

1e foto:Een sterke Orb kwam tevoorschijn in de nacht op deze onheilspellende plaats.

  

1e foto: Een krachtveld kwam even gedag zeggen.

2e foto: 4 seconden later was er alleen nog maar een Orbje te zien, ook op het dak zat er één.Op deze foto's zijn Orbjes te zien, het was een heftige nacht om de spookboerderij van Brummen. De paardjes die voor de deur in de wei lopen voelen zich ook niet zo lekker daar, ze zijn schuw en angstig en dat is wel zielig voor die beesten , want het is bekend dat ook paarden voor dit soort dingen héél erg gevoelig zijn. Maar ja degene die die schuur nu huurt vind het wel best, zal hem een worst wezen.

Ook op deze plek gaat de jeugd weer graag op onderzoek uit en ik kan alleen maar een ernstige waarschuwing geven doe het niet, blijf er weg van die plek en ga zeer zeker daar géén glaasje draaien!!

Wees verstandig. 

EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie