Componistenhuis een Mysterie of toch niet ?

Componistenhuis een Mysterie

Is hij gevlucht? Kon hij het financieel niet meer opbrengen? Is hij er lastig gevallen? Kwam het door een scheiding?

Spoken doet het er niet ! Das een ding wat zeker is. Beter uitgelegd er zitten geen negatieve entiteiten in het huis. Die hebben dus er niet aan meegewerkt dat hij halsoverkop het huis is uitgegaan.

Wel waren er positieve entiteiten aanwezig maar die doen mensen niks aan , deze helpen je alleen maar en lopen niet te klieren in huis.
Wat mij opviel was beneden dat er heel snel verbouwd was meer onder het mom van klaar is klaar.
Maar er stonden kratten met spullen klaar en die zijn achtergebleven.
En dat is een vreemd verhaal. Je gaat niet inpakken om het daarna te laten staan. Maar zo ziet het er wel uit.

Wat is er dan gebeurd? Het is een mooie locatie vrijstaand geen buren en als je musicus bent een prachtige locatie. Je kan net zo hard op die piano's rammelen zonder dat iemand het merkt al is het midden in de nacht. Maar ja je wordt nieuwsgierig wat is er dan gebeurd?
Met de achterliggende stal is niet veel gebeurd en had er nog niks aan gedaan. Kwam het daar vandaan?

Straks zou ik daar naar toe gaan om te kijken en te voelen wat ik tegen kwam uit het verleden en het liefst de waarheid.

Boven in het huis ook stil en niets aan de hand alles was rustig en ook hier de verbouwingen snel en klaar is klaar. Het mocht niet veel kosten begreep ik uit hetgeen wat daar gedaan was.
Dus op mijn tocht door het huis merkte ik niks op, geen negatief te voelen en alles was rustig. Rustig?

Aan de keuken te zien had het er best gezellig uit gezien, ook de meubels in de kamer er naast waren nou niet bepaald van die luxe maar goed je kan je voorstellen met een beetje leuke indeling komt het wel goed de sfeer daar. Maar er kwam bij mij een gevoel boven van pas op, het is niet zoals je denkt !

Ik ging naar de achterliggende schuur waar koeien , paarden en varkens hebben gezeten vroeger toen het nog een boerderij was. Achter in een bult met blikjes en emmertjes met de meest uiteenlopende rommel en landbouwgif er in.
Ik merkte dat ik een fout maakte om te veel er mee bezig te zijn met de spullen en de varkenshokken te bekijken. OPLETTEN ! Ik betrapte mij er op omdat het zo rustig was in het huis dat ik mij niet zo goed concentreerde op de schuur. En dat was het nou juist!
Ik ging voelen en een onheilspellend gevoel kwam over mij, hier was de sleutel van de oplossing . Hier was de plek des onheils.

Er zat een “POORT” midden in de schuur ( Een poort is te vergelijken met een buitendeur die open staat en iedereen kan er in en uitlopen) hier zat de boosdoener ! Jammer dat ik hem niet ken want het eerste wat ik gezegd zou hebben tegen hem ga terug en maak er wat moois van, alles is opgelost!
Want die “POORT”die heb ik aangepakt en compleet stuk gemaakt , dus gesloten.
Dit gaf ook aan dat die negatieve entiteiten van die klefbekjes zijn die toen ze mij aanzagen komen direct de POORT in  gegaan zodat je verder niks merkt in het huis. Maar ik had ze!!
Verder was alles rustig weer en stapte in mijn auto naar de volgende locatie en in de auto dacht ik nog “eigenlijk best een bizarre situatie”

 

Dit was de boosdoener Hier zat een Poort en die is nu gesloten!

Afwachtend op de volgende bewoner

 

 

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER |

  Nieuwe filmsite op YouTube
TheGhosthunterMovie

 

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie