Chateau van Culan (F)

Een heftig spookkasteel in midden Frankrijk.

     

Chateau Culan is een heftig spookkasteel. Er is veel gebeurd in het verleden en daar blijven energieën van hangen en dat is direct te merken, ook in het buitengebied!

In dit Chateau uit 1100 waren buiten de oorlogen die er veelvuldig werden gevoerd ook bekende mensen te gast o.a. Chopin en Jeanne DÁrc. Alhoewel het Chateau is open gesteld voor publiek in de zomermaanden is het een heftig Chateau wat betreft  krachtvelden die daar aanwezig zijn. Met de rondgang door het Chateau kwam ik dan ook geregeld zo'n krachtveld tegen en uiteraard op de foto kunnen zetten,zoals de middelste foto laat zien "de krijgsheren keken even mee". Ook verschillende tijd perioden werden op 1 foto gezet (foto rechts), links onder bij de pijl staat een Musketier en rechts in het blokje zit wat ik noem de "Torenwachter"op zijn gemakje. Heel veel kleine aanwijzingen kreeg ik op de linker foto,gezichten etc. De grootste klapper van de dag was wel toen ik mijn Dia rolletje uit de camera wou halen,dit ging wel op zo'n klungelige manier in plaats dat ik hem eerst terug spoel nee:open die klep weg film!!?? Ik heb 10 minuten nodig gehad om dat te verwerken een soort van black out,het is niet anders uit te leggen. En er zullen wel dingen opgestaan hebben die ik niet mocht zien? Maar ja ik heb het overleeft. Nou,  bijna.

     

Waar je loopt in het Kasteel overal voel je de energievelden om je heen. Op de eerste foto staan 2 gezichten te kijken, bij de 2e foto kreeg ik een gevoel dat de pop door zijn ogen stond te kijken en in de oude kerker was het héél heftig!

  

In de huiskamer van weleer zag ik een zwarte schim wegvliegen tussen het meubilair. Maar ja zo snel kan je niet wezen met de camera want dan is het al voorbij. Dat gaat heel snel.

Het Kasteel van Culan is een druk bezocht Kasteel in midden Frankrijk. Velen hebben dit kasteel bezocht en ook zij hebben hun belevenissen daar gehad. Voorwerpen die op geheimzinnige wijze verdwijnen of zoekraken. Het hele gebied in en om het Chateau is omgeven door krachtvelden, energieplekken en als je je te veel openstelt wordt er door de aanwezige Entiteiten ingegrepen en geprobeerd je gedachtegang te blokkeren.

Velen hebben al bij binnenkomst een enorme druk op hun borst gekregen of een zware hoofdpijn die in één keer opkwam zetten. Tja het is een respectabel spookkasteel het Chateau van Culan.


 
 

EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie