Dadipark dat Spookt!

50 jaar bestaat het Dadipark al en vanaf 2003 staat het leeg na een aantal ongelukken.
 

  

  

Het was al bekend dat het er spookte in het Dadipark.
In 2003 is het gesloten nadat er enkele ongelukken zijn gebeurd. O.a. een jongentje die zijn arm is verloren bij een ongeval.
Een week van te voren is er bekeken of het de moeite waard was om er naar toe te gaan. Toen bleek dat er 2 locaties duidelijk naar voren kwamen waar de Paranormale activiteiten aanwezig waren. Op de vraag hoe lang het daar spookte en of wanneer het is begonnen is niet belangrijk. De meeste onderzoeken zijn moment opnames en wil je dingen kunnen waarnemen zal je ter plekke moet gaan kijken.
Wat vaak voorkomt is dat een bepaalde locatie per dag kan veranderen.
Dus: de ene dag zitten de Entiteiten op de ene plak en de andere dag zitten ze compleet ergens anders.
Dit houd in dat als je geen paranormale gave hebt er gewoon langs kan lopen zonder iets te merken en alle waarnemingen en opnames in het water vallen.

  

  

Hier draait het om: de grote glijbaan en omgeving. Hier zijn de Paranormale activiteiten aanwezig. alhoewel het een moment opname is en het van dag tot dag kan veranderen de waarnemingen. Hier kwam ook onze eerste grote dreun op de glijbaan, best heel hard! Een verwelkoming of misschien van opdonderen?
Ook voetstappen op de metalen trap richting naar boven, vreemde gewaarwordingen. Je hoort het, heel duidelijk.
Vandaag werden ze hier waargenomen, ik heb alleen de indruk dat het niet hun vaste plek is en dat ze van meerdere locaties in het park gebruik maken.
Waar gaat het nu om? Wat loopt er te spoken? Heeft het te maken met de vele ongelukken die er zijn gebeurd voor de deur?
Op al die vragen kwam er geen antwoord! Het was stil, alleen wist ik dat er kinderen aanwezig waren in het park.
Het waren 2 kampen: de ene zat bij de glijbaan en de anderen in de speelhal.
Allebei werden ze aangevoerd door 2 pubers van 16 jaar.  Maar er was meer! Daar kom ik straks op terug!!

  

De attracties staan er stil en verlaten bij. 6 a 7 jaar al in weer en wind. Op deze plekken werd niets waargenomen. Niets te voelen of te merken. Wel af en toe het gevoel hebben aangekeken te worden. Dit kon van plek tot plek nog wel eens sterk veranderen.
Het ging niet lekker die dag. Je hebt wel eens van die dagen dat je denkt zal wel en een energie van 0.000005 en dat is niet veel.
Kom je nog een boot tegen en gelijk je afvragen of het hier zo hard gewaaid heeft en je een stuk van het Journaal hebt gemist.
 

   

Troosteloos staan de attracties er bij, schreeuwend om een likje verf. Maar het gekke is dat wat daar ook allemaal gebeurd en diverse kopers het al geprobeerd hebben om het te kopen is er totaal niets van terechtgekomen.
Eigenlijk had het dit jaar moeten draaien. Er was een Engels zakenman die er weer leven in wou brengen.
Maar niets van dat alles. Het is rustig en blijft rustig. Oude ijzeren roestpalen zijn de stille getuigen.

   

Als je door het park slentert voel je op diverse plekken een druk op de borst komen. Dat houd in dat daar op die plek activiteiten aanwezig zijn. Je voelt het , het is ook maar een paar meter en dan is het vervolgens weer rustig.  Wat je wel hoort zijn de vreemde geluiden.
Die kwamen we op verschillende plekken tegen. Een soort van tikkend  metaal geluid maar dan niet van de ijzeren masten maar een heel apart geluid. Het valt juist op omdat het geluid niet klopt.

   

Het 2e kamp waar de Paranormale waarnemingen zijn.
Het lijkt net of deze veel groter is als bij de glijbaan .
In deze ruimte voelde je een druk en een benauwend gevoel. Vreemd allemaal, heel vreemd.
Ik had al van te voren gezegd dat in de speelhal iets aanwezig was van een negatief kaliber wat best heftig was.

   

Hier begon het al. De spanning liep op. Je voelde het gewoon.
Bepaalde plekken in de oude werkplaats daat waren dingen te voelen. Alleen het waren kleine plekjes. Bijvoorbeeld je loopt een meter en dan voel je iets van 1 meter en een stukje verder is het geheel weer verdwenen.

   

Behalve in deze grote zaal. We waren op de goeie plek. Hier zaten ze, duidelijk te voelen.
Ze verplaatste zich door de gehele zaal heen en bij de bar was het het drukste. Ik had ook het idee dat 's avonds het buitenplein ook werd bezocht door de Entiteiten.
Opeens hoorden we weer zo'n metalen tik in de zaal. Maar nu hadden we de filmcamera aan staan op opname dus dat werd vastgelegd.
Maar er was nog iets waar ik nog op terug zou komen!
1 week van te voren had ik de plekken aangewezen waar wat was. De 2 kampjes met de kinderen en de pubers die het aanvoerden, maar er was nog iets en dat had met toiletten te maken.
Het vreemde was dat die zich niet liet zien of horen. Maar hij was er wel degelijk aanwezig. Er waren meer bordjes met pijltjes er op die aangaven waar de toiletten zich bevonden. Maar hoe je liep of keek niets te vinden.

Tot op eens in de grote speelhal er nog een compleet gebarricadeerde deur was. En juist hier achter zaten de toiletten! Dit was de plek!! Hier zat die. Wat?
Een zware negatieve Entiteit, ik zag hem met rode ogen! Dus een demoon!
Ik luisterde aan de deur en probeerde naar binnen te kijken door een paar spleten in de deur en ineens zag ik een zwarte schim voorbij gaan. Het gebeurde in een fractie van een seconden maar hij was waargenomen.

Het oude spookhuis doet zijn naam ook eer aan!

 

Wat opviel toen we aan de overkant van het park stonden waren de vele kraaien die boven het park cirkelde. Het waren er geen tientallen maar honderden kraaien in de lucht! Dat was geen goed teken! Zoveel kraaien en dat precies boven het park. Als ik snel moet tellen wel zo'n 300 van die schreeuwende beesten.
Maar er was nog iets!  Ik had al gezegd dat er 2 locaties waren waar het spookte. En als je de kraaien gadesloeg dan zag je dat 1 club boven de 1e locatie vloog en de 2e zwerm kraaien op de 2e locatie aanwezig waren en met name die waarneming deed je de koude rillingen over je rug doen lopen.
Er wordt gezegd in de paranormale wereld dat als er kraaien zijn er meer aan de hand is wat niet best is. Dat klopt ook neem het Spookhuis Sas van Gent bijvoorbeeld. Daar is het gebruikt door zwarte heksen.
Maar een 300 zwarte kraaien zo in de lucht!! Dat is toch wel even een rare gewaarwording.

Ook zijn er diverse Orbjes op de foto gekomen.

  

Na de opnames zijn de kinderen weggehaald en is de zaak gezuiverd.
Ben nu heel benieuwd wanneer de nieuwe eigenaar zich gaat melden.

Bekijk de film:  KLIK HIER:

Bekijk Special Photo Reports voor uitgebreide foto opnames:  KLIK HIER.


EEN PAGINA TERUG | HOMECONTACT YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie