©TGH Film-The Ghosthunter> Een Doodsmanden fabriek met Paranormale Activiteiten en "POORT".

 

 
   


 

Doodsmanden, Meubelfabriek en de spoken!

Een fiks brandje en precies op de plek waar het niet spookte.
Want dat is wel leuk waarom komen de entiteiten niet aan de linkerkant van het gebouw. Je zou denken dat loopt er in en er uit toch?
Maar de rechterkant spookt des te meer. Je merkt het al bij binnenkomst in het gebouw.
Een spanning om te snijden, Van het een op het andere moment een mistnevel die een complete ruimte vult.
Dan kom je in een soort van kast terecht en loop je dwars door een entiteit heen.
Denk je alles gehad te hebben willen ze je op het verkeerde been zetten omdat er ook nog een "POORT" zit. Maar ja die grappen kennen we dus dat lukt ze niet!

Je staat toch ff raar te kijken, doodsmanden en niet 1 maar velen. Maar ja dat soort aparte dingen maakt wel weer een leuk onderwerp.
De filmcrew de ene kant op en dan kan ik het niet laten om in mijn uppie door zo'n gebouw te slenteren bewapend met mijn Nikon gaan we er op los. Ook makkelijk om zo aan de filmcrew te kunnen zeggen waar de gevoelige plekken zitten.
Maar wat ik merkte hadden hun ook al in de gaten. Het klopte niet en was best zwaar te noemen.

Een volwassene past er niet goed in dus zijn het doodsmanden voor kinderen.
verderop stonden 2 stoelen midden op de vloer en we hadden allemaal het idee dat er iets op zat wat aan het kijken was wat we aan het doen zijn.

Een mand in de tuin aan de kant waar het niet spookt.
Ik zei al het zit boven! Daar zit iets waar je niet vrolijk van wordt. In het midden stond een stellage en ja hoor daar moesten we zijn.

Aangekomen op de plek staat er een gammel trappie waar bij door het naar boven klimmen bijna je nek breekt om vervolgens op een vloer terecht te komen die denkt kom maar zak je er van zelf door, 3 meter naar beneden.
Maar goed alles overleeft te hebben wordt mijn gedachten getrokken naar een kaal stuk muur met tekst er op. Ik concentreer me en zie een meisje staan van denk zo'n 12 jaar oud.
Maar achter dat meisje zit een POORT ! Eerst begint het compleet aan de andere kant te kraken en klappen te geven en de jongens riepen al wat is dat dan? Laat je niet op het verkeerde been zetten het zit compleet aan de andere  kant!
Dus POORT sluiten en meisje weg want die was positief. Zaak opgelost maar er was nog een stukje wat de aandacht nodig had.

Ook hier een aparte belevenis! Eerst komt er een mistnevel opzetten die de hele ruimte in een mist zet wat erg vreemd was omdat we dit in deze hoedanigheid nog niet eerder hebben meegemaakt terwijl het volgende de complete mistnevel is verdwenen.
Dan horen we stemmen terwijl er niemand is dan wordt een jongen naar de grote kast achter in de ruimte getrokken en wordt aangeraakt en krijgt omdat hij net bij het Team zit bijna een aanval van hyperventilatie en doet hem verschrikt uit de kast springen.
Dus wij snel naar binnen want dan wordt het pas dolle pret om een conversatie aan te gaan.
Maar helaas onze negatieve broeder had al de kuierlatten genomen door een klein raampje en was in geen velden of wegen meer waar te nemen.

Nou was weer spannend!

All Rights Reserved © Copyright

 

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER |

  Nieuwe filmsite op YouTube
TheGhosthunterMovie

 

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie