Spookhuizen, Kastelen en meer in Duitsland een overzicht!

Bekijk de DVD Shop van The Ghosthunter    KLIK Hier

The Ghosthunter op Facebook

 

Spokend kasteel uit de jaren 900

 

Er is heel wat gebeurd in dit oude Kasteel. In de jaren 400 waren de Romeinen hier actief. Nadien tijdens de invasie van de Noormannen in de jaren 900 werd er door de bisschop van Aachen het order gegeven om verdedigingsnetwerken te bouwen om dit gebied te beschermen. In 1100 is er dan sprake van de eerste stenen toren die hier gebouwd werd. Door de jaren heen breid het kasteel steeds meer uit en in 1500 komt keizer Maximiliaan er te zitten. Deze maakt het helemaal bond. Samen met zijn vrouw die nu ook niet bepaald de liefste is.

Er hangt een enorme spanning in de folterkamer. Het slaat op de borst en de keel bij het binnen treden. Koude plekken en entiteiten die alle kanten uit lopen. Mensen zijn hier gefolterd, gevangen gezet, tot sterven toe uitgehongerd en in de vergeet put gegooid. Hier is ook een poort aanwezig.

De inkom hal van het kasteel vertoont ook zijn paranormale activiteiten. Er staat iemand te kijken naar ons van op de trap en later als we het museum binnen gaan horen we hem lopen op de trap. Bepaalde plekken zijn rustiger dan andere. In de oude ridderzaal is ook een krachtveld aanwezig.

Bij het betreden van de toren komen we eerst voorbij de kapel. Een donkere plaats waar meteen al een entiteit binnen staat. Het is geen beste die hier op de uitkijk staat. Verder op staat er dan weer 1. In de hoek bij de tafel en stoel staat die. Een oude kasteel heer die hier nog steeds de baas is. Nou ja de baas... Dat denkt hij dan toch.

In het buitengebied, in de tuin die vlak voor de toren is voelen we ogen in onze rug. We kijken op naar het raam en daar staat de oude kasteelheer ons aan te kijken. Iedere stap die we maken in de gaten aan het houden.

 

17 jaar lang, een kluizenaar die tussen geesten woont

Zwaar gehavend maar toch een dak boven zijn hoofd al 17 jaar gekraakt

      

Zijn woonkamer, zijn slaapkamer en gelijk zijn keuken.

Al jaren staat het leeg, dit oude gebouw in het dal tussen 2 bergen. Nou ja leeg... Een dakloze heeft er zijn huis van gemaakt. 17 jaar lang woont die er al. Alles achtergelaten en hier komen wonen op zoek naar geluk. Hij zegt dat die hier gelukkig is. Geen last van de buren en hij kan doen wat hij wil.

Onder hem bevind zich een gigantische kelder. 300 vierkante meter. Deze staat in verbinding met het kasteel boven aan de berg. Deze is vroeger gebruikt als opslag voor een bedrijf. Alleen `s nachts hoort de man vreemde geluiden uit de kelder komen. Luide klappen en voetstappen. Alsof de kelder nog in bedrijf is. Hier spookt het als een gek!

De kluizenaar komt er niet graag. Hij durft niet meer. Sinds hij een keer opzoek is gegaan naar de ingang van de tunnel die naar het kasteel gaat. Vlak voor hij de ingang wou openmaken werd hij bevangen door een enorm slecht gevoel. Er kwamen luide klappen achter hem en hij is de kelder uitgevlucht.

Je ziet de angst in zijn ogen als hij erover spreekt. Hij blijft liever boven. Hier komen de entiteiten niet en dat is het vreemde ervan. Op de 1 of andere manier slaagt hij erin om boven alles positief en rustig te houden. Zou hij dan toch het geluk gevonden hebben?

 

Oud spokend Hotel restaurant

  

 

Het is meteen raak bij het binnen treden van het hotel. Spanning slaat op de borst en een angstig gevoel komt opzetten. Wat is hier dan gebeurd dat het zo spookt? Bij de trappen hal zien we de 1ste zwarte schim rennen.

Op de 1ste etage word het gevoel nog erger. Angst komt terug opzetten, we voelen de ogen in onze rug en aan het einde van de gang zien we een 2de schim lopen. Geen wonder dat dit leeg staat. Wie wil hier nu verblijven?

Een vreemde geur van rotte eieren en zwavel hangt in de keuken. Nou dat is niet best hoor. Een zware negatieve heeft het hier voor het zeggen. De badkamer wat verder in de gang klopt ook niet hoor. Er is een krachtveld bij het bad aanwezig. Een beeld van bloederige polsen komt op in het hoofd en meteen is duidelijk wat er hier gebeurd is. Iemand heeft zelfmoord gepleegd in het bad! Het zal je vakantie maar wezen...

 

Spook huis met geheime ruimte

 

 

Het is me hier toch een bende rommel hier binnen. Kleding en speelgoed ligt overal in de rondte. Terwijl we in de bijkeuken staan te filmen vliegt in de keuken het botervlootje van het aanrecht. De spanning stijgt enorm hier. Zal er 1 niet blij zijn dat we hier zijn.

Op de 1ste etage word Joost aangeraakt aan zijn hoofd en een beetje later komt er plots een klap van voor onze voeten. Ze gooien hier met spullen naar ons! In de kamer waar nog een kleding kast staat met kledij er nog in blijft steeds een tik komen. Afleiding om te verhinderen dat we zouden ontdekken dat er een poort verscholen zit.

Op de zolder ruimte ontdekken we dat dat er iets niet juist is. Als je van op de straat naar het dak kijkt, zie je 2 dakramen zitten. Hier op zolder is er maar 1 te zien. Nergens vind je een toegang tot de andere ruimte. Er is ook niks zichtbaar dicht gemaakt. Een geheime ruimte op zolder

 

Verlaten hotel en sport centrum

In de vallei langs het riviertje treffen we dit oude gebouw aan. Het blijkt een hotel geweest te zijn dat later nog dienst heeft gedaan als sport centrum. De oude bar is nog in takt en in de hoek van de zaal lijkt het wel alsof er een dakloze heeft geslapen. Alle kussen en dekens zijn hier verzameld.

In de hoek staat een entiteit. Ijskoud en het is hij die heel de tijd al naar ons staat te kijken. Als we verder door de gang naar de kamers gaan volgt hij maar blijft op veilige afstand kijken.

De 1ste en 2de etage zijn verder rustig. Buiten lege slaap kamers, mooie badkamers en een leeg gespoten brandblusser is hier niks te bespeuren.

In de kelder komt er een luide klap achter ons vandaan. Net als we de kroeg en dansvloer aan het filmen zijn maakt die van zijn oren. We gaan op het geluid af maar niks te zien. Verder dan maar naar de laatste grote ruimte. Hier hangt de spanning. Dit is de plaats waar hij steeds verblijft.

 

Pater Klooster

 

 

 

 

Het oude pater klooster dat al jaren staat te verkommeren. Een heel groot gebouw met wel 100 kamers. Hoeveel broeders hebben hier wel niet gezeten? En hoeveel broeders zitten er nog steeds?

Op het gelijkvloers treffen we een donkere tunnel aan die diep de bergwand in gaat. Het is de oude tunnel die naar de waterput gaat. Helaas is een heel stuk van de tunnel onder water gelopen. Er staat hier ook wat te kijken aan de trap naar ons.

In de keuken horen we voetstappen en word een lichtflits gezien. Een beetje verder horen we iets verschuiven. Staat er hier nog 1 te koken of zo? Moet wel een heel hongerige zijn geweest

Het gebouw heeft zijn beste tijd wel gehad. Als je niet oplet zit je meteen een etage lager zonder de trap te nemen. Niet alle broeders die hier zaten waren positief. Op de weg naar buiten komen we in de tuin 1 tegen die nog snel de benen wou nemen. Natuurlijk een negatieve broeder die dacht te kunnen ontsnappen.

 

Blonde vrouw in hotel

 

 

In het dorp word steeds gesproken over dit hotel. Veel mensen hebben er een blonde vrouw gezien. Zelfs nu het leeg staat spreekt de buurt nog steeds over het zien van deze vrouw... Geen wonder dat er geen nieuwe koper zich aanbied voor dit gebouw.

Steeds het gevoel dat er wat bij de trap zit dat de aandacht trekt. Overal waar je gaat blijft de aandacht naar de trap getrokken worden. Het is dan ook voornamelijk hier dat je ze waarneemt.

De kelder is rustig en de andere vertrekken vertonen ook geen paranormale activiteiten. Wel moet je goed opletten dat je geen stuk van de muur op plafond op je hoofd krijgt! Sommige delen zijn helemaal rot geworden. Wat is er dan aan de hand met die vrouw? Ze lijkt wel verward of op zoek naar iets. Steeds rent ze de trap op en af. Ze is hier iets verloren en zoekt dat nog steeds. Haar trouw ring is ze kwijt.

Het hoeft niet altijd negatief te zijn wat er rondloopt maar dat weten de meeste mensen niet als ze haar zien. Enkel haar verschijning jaagt de mensen de stuipen op het lijf en ze blijven weg.

Toch wel een leuke en aparte locatie hoor. Het is niet iedere dag dat je zo een entiteit tegen komt!

 

Open deur hotel

 

 

 

 

 

Het lijkt hier wel zelf bediening. Inchecken en uit checken doe je zelf. Even wat eten in het restaurant? Daar is de keuken, alles staat klaar en de kok die is met de noorderzon vertrokken. Of je hoeft te betalen voor je verblijf maak je zelf maar uit.

We voelen meteen ogen op ons gericht bij het naderen van het hotel. Ze kijken al door het raam. Eens binnen in de hal zakt de temperatuur enorm. Alles staat hier nog binnen. Ongelooflijk! De kamers zijn in orde en sommige bedden zijn nog gedekt.

Boven ons horen we de deur dichtslaan. Toch maar even gaan kijken of er niemand is. Snel de trap op maar nee hoor, niemand aanwezig. Wat een spook hok is me dit! Er hangt een spanning in het restaurant en in de keuken komt er angst opzetten. Verder op in de gang zien we nog snel een entiteit weg duiken in 1 van de kamers.

Wat is hier dan gebeurd dat het zo leeg staat? Klaar om in gebruik genomen te worden. Er is een geschil geweest met een nieuwe koper. Ze kwamen maar niet overeen en in een woede heeft die dan maar de andere vervloekt. Ja dan krijg je natuurlijk de boel omzeep!

Alte weinhaus

 

Op de rand van de stad treffen we dit gigantisch grote gebouw aan. Een oud wijn huis is het geweest. Hier werd de wijn gemaakt, gestockeerd in grote vaten en in flessen gedaan. De lokale jeugd heeft er ooit een clubhuisje in gemaakt maar dit is ook niet blijven duren.

2 hele grote kelders zitten er onder het gebouw. Onder elkaar. Hier is het dan ook meteen raak! Een grote demoon staat plots voor onze neus. Midden tussen de rekken waar de wijn flessen lagen. Verklaart meteen al waarom het hier leegstaat.

De eigenaars hadden wel in de gaten dat het hier niet pluis was. Zaken ging verkeerd en ze konden er maar niet aan uit waarom. In de burelen treffen we terug een entiteit aan. Hij trekt steeds de aandacht. Het is ook hij die boven lawaai aan het maken was.

Dit is een oude familie zaak geweest en opa die vind het niet leuk natuurlijk dat de zaken er zo aan toe gingen. In zijn tijd was het een bloeiend bedrijf geweest. Hij heeft geprobeerd om zijn kinderen te waarschuwen dat er wat aan de hand was maar die begrepen het niet natuurlijk. Nog meer vreemde verschijnselen en ze laten de boel voor wat het is.

 

Spokende ondergrondse wijnkelders

 

 

Op bezoek bij enkele wijn boeren. Sommige van deze kelders zijn heel oud. Jaren lang worden ze al gebruikt om wijn op te slagen. Bijna iedere kelder heeft wel zijn activiteiten.

In 1 van de kelders is het rustig in het oude gedeelte en zit het net in het nieuwe gedeelte. Niet meteen wat je zou verwachten. Het is net daar dat er een entiteit staat te kijken naar ons. Nieuwsgierig naar wat we aan het doen zijn. Het is een oude wijnboer nog die hier nog steeds de boel in het oog houd.

Bij de andere kelder slaat meteen de spanning op de borst. Deze is een stuk heftiger. Hier is dan ook veel meer gebeurd. Halverwege de kelder komt er een beeld in men hoofd van iemand die onder een wijn vat verplettert raakt. Een dodelijk werk ongeval en dat heeft zijn sporen nagelaten hier. Die man zit hier vast en wil weg. Typisch dat het net in de kelder is waar negatief zit dat het ongeval is gebeurd. Ze laten hem ook niet gaan. Hij word vastgehouden hier.

De laatste kelder doet tegenwoordig dienst als receptie ruimte en is voor een deel omgebouwd tot een parking. In de receptie ruimte is het rustig maar in de parking is er wel een krachtveld aanwezig.

 

Horror huisje

 

 

 

Het lijkt wel alsof het uit een film komt. Recht uit een horror film. In de tuin stond al een entiteit op de uitkijk. Weet je meteen al hoe laat het is. Ook duidelijk te voelen dat er van boven achter het raam iemand staat te kijken.

Het hele huis is er slecht aan toe. Dat iemand dit nog te koop zet ipv plat te gooien. Onbegrijpelijk.

Er vliegt plots een steentje door de kelder ruimte.

 

 

voor nog veel meer foto´s van The Ghosthunter The Netherlands

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER |  

  Nieuwe filmsite op YouTube
TheGhosthunterMovie

 

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie