Rune van Enghuizen-Hummelo
Dat is nog eens heftig ! Een heel aparte dag van opname.In de 2e wereld oorlog is het door de Duitsers platgegooid toen het een soort van ziekenhuis was.

  

De rune van Enghuizen bij Hummelo dat is een hl apart stukje terrein! Je hoort ze, je ziet ze, ze staan je gewoon aan te kijken en heb je de opnames klaar zeg ik tegen Jan zie jij dat ook? Een soort van Boswachter? Iemand in uniform, alleen aan het gezicht kon je zien dat het niet van deze tijd was. Hl apart! Jan zag het ook, even later was het compleet verdwenen. Ik en Jan alle twee vonden wij het een bijzondere ervaring. Een echte manifestatie bij de runes van Enghuizen en dat gebeurde niet iedere dag. Alleen wat ik minder vond was dat de batterijen leeg waren van de camera, ik kon niks en dan sta je daar, nou dan kunnen ze me echt bijbrengen. Later bleek dat alle accu's leeg waren getrokken en dat kom je wel eens vaker tegen bij zoek tochten naar Entiteiten. We wisten niet dat die dag en nacht in de Achterhoek nog meer manifestaties op zou leveren.

     

Tussen de bomen staat iemand naar ons te kijken, hl nieuwsgierig. En dit kenmerkte het terrein, ze waren wel hl benieuwd wat we deden. De foto is uitgesneden en geeft nu een duidelijk beeld van 2 personen die staan te kijken naar me.

  

Veel is er niet over van het vroegere kasteel, maar wel de onderaardse tunnels, die zijn er nog en je kan ze na even zoeken wel goed vinden.

  

En uiteraard de Orbjes die waren er ook, maar ja als je al zoveel meemaakt op zo'n terrein kan dit onmogelijk er aan ontbreken.Het oude koetshuis van het Kasteel en weer een manifestatie! Het zelfde gezicht en uniform en niet klaar met de camera want de batterijen waren leeg! Heeft u wel eens iemand toen horen knarsetanden? Nou ik wel, kon me eigen horen. Dit was de laatste foto en toen begaf de apparatuur het, en nog geen 3 minuten later stond hij daar! Als of die uit de lucht kwam vallen. Ik heb ook altijd pech.

Het waren leuke opnames en een super dag bij elkaar genomen. Heel veel waargenomen en dan wordt je in de steek gelaten door de apparatuur. Je kan het vergelijken met de opnames bij de Duivelsberg in Berg en Dal en de foto van de spookhond. Je ziet het echt op de foto in kleur en alles en toch weet je dat het niet kan, maar het is wel gebeurd. En nu de vraag; Had ik die soort van boswachter echt ook zo op de foto gekregen? Ik kan er geen antwoord op geven, maar wellicht iemand in de toekomst wel die er langs gaat en hem wel op de foto krijgt. Want dat idee heb ik wel , hij hoort bij de rune!EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie