Film Academie Amsterdam

De hele Crew van de Film academie van Amsterdam.

Opnames Nacht 31-05-2006.

De Film Academie uit Amsterdam wou een documentaire maken, dus gingen we op stap naar Kloosterzande.
De oude Legende van de Spokende Rentmeester uit de tijd van Willem van Oranje.
Ik had de Spokende Rentmeester al te grazen genomen een paar jaar geleden,dus hij was uitgespookt,
maar het was wel leuk om te zien of het nog steeds rustig was. En dat was het. Geen enkel spannings veld was er waar te nemen,
het was héél rustig. En op het moment dat ik daar vroeg "geef mij eens een mooie foto" kwamen er Orbs en Krachtvelden in beeld. Positieve energieën manifesteerden zich. Super ! Op de 2e locatie was het niet rustig en daar hoefde ik niets te vragen daar kwamen de Negatieve energieën in beeld, spontaan.  Een nachtopname die niet meer stuk kan.

En toen kwamen er krachtvelden in beeld. Op de foto hierboven is niets te zien en toch zit er maar plm. 4 seconden tussen de opname van de ene en de andere foto. Er zou nog veel in beeld komen die nacht.

Het was rustig bij de plek van de Spokende Rentmeester. Dat was ook duidelijk te merken. Vandaar dat deze krachtvelden ook niet negatief aanvoelden. Nee: het was Positief.
Op deze foto is het Krachtveld of energieveld goed waar te nemen. ook bij deze was het vreemde dat tussen de ene en de andere foto waar misschien 5 a 6 seconden tussen zat de andere foto compleet helder was. Ook de Crew heeft dit gezien en vastgelegd.
Een mooie Orb op de foto. Deze was direct waar te nemen op de foto omdat hij zo helder wit te voorschijn kwam. ook hier weer duidelijk een positieve vorm van een Orb.
Hier in het midden van de foto hangt een klein energie veld. Het was ook 1 bepaalde plaats waar ik deze foto's kon trekken. De andere zijde van die plek daar werd  niets vastgelegd op de camera.
Op deze foto op de zelfde plek als boven staande foto ontwikkeld het Krachtveld zich.
Aangekomen op het Kerkhof zei ik plotseling: Er staat iets achter mij! Direct bij het omkeren afgedrukt met de camera en de verrassing was totaal.! Eén groot Krachtveld stond voor mijn neus en dit was wel negatief!

Er is hier op het Kerkhof iets occults gebeurd wat ze beter niet hadden kunnen doen. Het hele Kerkhof voelde heftig aan!
Enkele van de Crew voelden de temperatuur wisseling op het Kerkhof. En toen het ineens nog kouder werd drukte ik af en gaf deze foto. Het leek wel of die pal voor mijn neus stond.
Een vrij grote Orb op de foto op het Kerkhof. Dit Kerkhof heeft al menigmaal iets laten zien zowel overdag als 's nachts.

Het is heel heftig daar en niet raadzaam om er naar toe te gaan. Een ieder die daar komt heeft grote kans dat er een negatieve mee gaat en dat is niet de bedoeling.

Vandaar nog maar een keer! Occulte dingen doen ? Blijf er van af!

Het waren leuke opnames die nacht en iedereen was onder de indruk van de foto's.
Ook konden enkele van hun de krachtvelden héél duidelijk waar nemen. Vooral op het kerkhof.
Eerst vonden ze het een beetje eng maar ze vonden het steeds spannender worden.
En wat vooral voor mij belangrijk was de rust die er weer heerste bij het Kerkje waar de Spokende Rentmeester verstopt heeft gezeten.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie