SBS 6 - Uitdrijving

Opzienbarende uitdrijving op Televisie van SBS 6
Na 25 jaar nooit meer een pufje! Ze had geen astma!

Aan een periode van 25 jaar negatieve Entiteiten terreur is nu opgelost en is de rust weergekeerd in Flevoland. Niet alleen het huis van Erica en Claudia zijn gezuiverd , maar ook de hele buurt is er bij betrokken geraakt om dit te kunnen stoppen. Niet alleen bij hun is de rust weergekeerd maar ook bij een twintigtal andere gezinnen. 3 gezinnen konden niet worden geholpen omdat zij glaasje hebben zitten draaien en ik daarvoor een uitdrijving in die huizen moet doen.

Originele opnames van een echte uitdrijving op Televisie zonder enige vorm van sensatie. De grote verassing kwam na afloop , medische klachten verdwenen als sneeuw voor de zon , zowel bij Erica als bij haar dochter. "Astma ? Je hebt helemaal geen Astma !!"

Er kwam een vraag van SBS 6 ,wil je een uitdrijving doen voor televisie ?  Ik vroeg aan mijn begeleiders of dit mocht en het antwoord was "ja " dus we doen het. Eťn ding is dan zeker ,je moet dan echt verstand van zaken hebben anders ga je uiteraard volledig onderuit. Ik moest naar een locatie in Flevoland bij Erica en Claudia ; 25 jaar waren zij opgescheept met Negatieve entiteiten en vooraf had ik al geconcludeerd dat het ziekmakertjes waren en dat ze van een zwaar kaliber waren , maar ja daar zit ik niet mee dus op naar Flevoland en aanpakken die negatievelingen.

En het unieke en dat had ik nog niet eerder gedaan bij een uitdrijving : uitgebreide apparatuur mee om het vast te kunnen leggen.  Wat zouden de beelden opleveren ? En voor de muggenzifters onder ons : De banden zijn door SBS 6 gecontroleerd en opnames stonden onder permanente controle !! Dus het is geen nep, trucage of iets anders van toegevoegde waarde ! Originele beelden .

  

Bij de pijl zit een Orb precies tussen Ton en Erica in op de bank
Foto 2 ) Bij pijl is een gezicht te zien en Erica herkende dit als het gezicht van een Oom.

Op de volgende foto was het gezicht verdwenen !

De Film Crew van Ton was aanwezig en heb 3 negatieve entiteiten bij Erica er uit gehaald. Daarna was Claudia aan de beurt en zij had er 4 in haar zitten , was best een zware klus maar heb ze er uit gekregen. Bij de 3e Entiteit was ik even de weg kwijt. Claudia herkende dit want zij was vaak in winkels gedesoriŽnteerd , ik zei dit gaat over dat paste niet bij jou maar bij die Entiteit. Ook was zij agressief, kon zo maar in 1 keer heel kwaad en agressief uit de hoek komen en dit gebeurde veelvuldig ook op haar werk of elders in de stad. Ook dit was geheel verdwenen na de uitdrijving , ze was weer een stuk gezelliger.

   

Bij de opname foto's zaten Orbjes tussen ook bij de buren daar was het ook heftig , niet alleen daar de hele buurt was er bij betrokken en de rust is hersteld in een twintigtal gezinnen. Na die verwijdering van negatieve Entiteiten heb ik 's nachts nog het huis gedaan en de rust was hersteld , alleen door de drukte en zware vermoeidheid was ik 1 ding vergeten : Het zat nog in de buurt in de grond en dat was een zware negatief die de hele buurt terroriseerde. Dus 2 dagen later zat er weer negatief bij haar In huis en dat was geen beste. Ik heb het huis afgesloten tegen negatieve Entiteiten en ben aan het werk gegaan om hem op afstand te verwijderen. Dit is gedeeltelijk gelukt . Het kwade was uit de grond verwijderd maar er zaten nog negatieven in de naast gelegen huizen en die moesten er nog weg. Wel was het direct te merken bij de buren, kleine kinderen die 's nachts Erica en Claudia uit hun slaap hadden gehouden sliepen nu rustig en waren een heel stuk rustiger. Ook de buren aan de overkant hadden niet dagelijks ruzie meer met elkaar , dus dat gaf aan dat wat er zat best zwaar was. Maar ik moest nog een keer terug om de buurt te helpen met het verwijderen van de negatieve terreur.Bij deze opmerkelijk foto vliegt een Orb langs het dak met een snelheid. Een mooie zeldzame opname. Bij thuis komst zat ik een bandje te bekijken en kwam een raar geluid tegen , ik zat recht in mijn stoel en belde naar SBS 6. Ik heb een verassing ,wat dan ? Dat zeg ik nog niet dat komt als ik naar Flevoland kom , ik moet het nog zeker weten maar dan is het ook echt een verassing !

Bij het 2e bezoek aan Erica en Claudia en na het negatieve te hebben opgeruimd liet ik Erica de band horen en zij herkende het geluid dat was haar geluid wat er tussen stond op de video band ! Ik zei tegen haar "JE HEBT GEEN ASTMA !! Die negatieve die bij je zat had astma en die hoor je. Het vreemde was dat sinds ik die uitdrijving had gedaan zij ook geen pufje meer had gebruikt en nog steeds niet. Ze kwam ook veel energieker haar bed uit en had veel meer lucht ook het snoepen was voorbij en ze was al 16 kilo afgevallen !

Ook bij Claudia was er veel verbeterd :

Jarenlang is haar bloeddruk te hoog geweest en ik zei al dat dit zou veranderen. 14 dagen later moest ze naar de dokter en was de bloeddruk sinds jaren weer perfect in orde ! Ook haar knieŽn en bovenbenen deden geen pijn meer , dat was na 1 dag geheel verdwenen na de uitdrijving. Tevens had ze op bepaalde tijden last van flauwtes en of ging of ging bijna tegen de vlakte en ook dit is totaal verdwenen , ze heeft hier geen last meer van. De kramp die ze in haar handen had zitten is ook weg.

Nadat de buurt was onderhanden genomen was het rustig en is het rustig gebleven langzaam komen ze uit hun jarenlange ellende en hebben zij er weer zin in. En het pufje ; dat heeft ze niet meer gebruikt ook niet toen het 32 graden was en dat waren de beroerdste dagen voor Erica , ja ze heeft een dikke 6 weken het totaal niet meer aangeraakt : haar pufje !! Maar er was nog meer veranderd bij haar : Haar behoefte aan suiker en drop was totaal verdwenen , vandaar dat zij ook zoveel was afgevallen. Ook heeft zij geen last meer van haar benen en gaat het lopen haar weer makkelijk af. Tevens opmerkelijk dat zij nu totaal geen last meer heeft van haar rug en hoofd als zij 's morgens haar bed uitkomt. En dit alles heeft een diepe indruk achter gelaten bij Erica.

Dit is voor het eerst dat er een originele uitdrijving op televisie is opgenomen. Had ik het moeten doen ; "Ja"  Mocht ik het doen? "Ja". Want het laat de werkelijkheid zien zoals het werkt en buiten dat , iemand die geen capaciteiten heeft begint niet aan zo'n avontuur in bijzijn van camera's. En charletans zijn er veel te veel in deze paranormale wereld! Tevens is het goed dat het gedaan is want het geeft een reŽel beeld van de werkelijkheid en kan mensen een inzicht geven wat er zich allemaal kan afspelen en wat er kan veranderen na zo'n uitdrijving en vooral zoals bij Erica en Claudia als er ziekmakers als negatieve entiteiten aan het werk zijn dan kunnen er spectaculaire dingen tevoorschijn komen !Claudia durft weer in het donker de trap op .Dit heeft zij jaren niet gedaan.

Het was een hťťl  zware klus en heeft mij heel veel energie gekost en voor het eerst dat ik een uitdrijving midden in de nacht heb gedaan   ,maar ondanks het foutje dat ik vergeten was de buurt te doen en daarom terug moest komen was het  een geweldige ervaring ook voor Erica en Claudia. Hoe vaak ik ook voor gek ben versleten door bepaalde figuren ,ook zij kunnen nu met eigen ogen aanschouwen dat er  meer is tussen Hemel en Aarde . Ik heb het bewijs geleverd !

Een bedankbrief van Erica en Claudia

lieve Joost,

deze brief is bedoeld om je te bedanken voor hetgeen je voor ons hebt gedaan en dat is niet mis ! het gaat om het volgende :
al ruim 25 jaar leven mijn dochter claudia en ik met geesten  tot een paar weken geleden  ik s'nachts ben aangevallen en ik een schemerlamp naar mijn hoofd kreeg gegooid en dat kon ik niet accepteren en het toeval wil dat ik op dat moment ook met de tv-zender SBS6 in onderhandeling was over het paranormale gebeuren en zij op hun beurt hebben weer kontact gezocht met Joost en zo is het balletje gaan rollen . Joost is naar Flevoland gekomen om ons te bevrijden van de geesten in totaal zijn er 10 verwijderd 3 in mij en 4 in claudia en 3 liepen er rond in huis al met al was het best wel heftig die uitdrijving maar we voelden ons zalig zo licht en zo bevrijd.de tweede dag zijn we naar het kerkhof geweest om afscheid te nemen en om mijn moeder te vergeven wat ze mij allemaal had aangedaan in mijn jeugd,mijn moeder was daar ook verschenen en legde een hand op mijn schouder.de uitdrijving is ondertussen 3 weken geleden en het is heerlijk rustig in huis en ruim om het huis mede ook dat Joost niet alleen ons huis heeft afgesloten maar ook omdat hij de straten om ons heen heeft bevrijd van geesten die allemaal zijn teruggestuurd naar het licht.dit hele proces is opgenomen door SBS6 en word in oktober 2005 uitgezonden.ondertussen ben ik verlost van allerlei kwalen die werden veroorzaakt door de geesten zoals geen hoofd en rugpijn meer geen suikerbehoefte wat natuurlijk op de weegschaal te zien is claudia is van de pijn in haar benen verlost de hoofdpijn en haar bloeddruk is weer normaal en als klap op de vuurpijl bleek ik ook nog eens geen astma te hebben maar een pinda allergie terwijl iedereen dacht dat ik astma had dit werd dus ook verzaakt door de geesten dus Joost wij hebben alle reden om je dankbaar te zijn en niet alleen omdat je al die negatieven naar het licht hebt gestuurd maar ook omdat we zijn verlost van allerlei kwalen en dat we ons weer veilig voelen in ons huis.

liefs    erica en claudia    uit Flevoland.
Op deze plek wachtte haar moeder op haar en ook dit stuk kon zij afsluiten.

Een tweede bedankbrief:

lieve Joost

het is nu bijna een 1/2 jaar geleden dat je bij ons bent geweest wat best een heftige ervaring†was ! zoals negatieve entiteiten uit ons en het huis verwijderen tevens heb heb je het huis afgesloten om binnensluipen van negatieven entiteiten tegen te gaan .hoe gaat het nu met ons....in een woord PERFECT !!!! ik gebruik al een 1/2 jaar geen pufje meer tegen astmatische aanvallen , bij onderzoek door de internist is gebleken dat mijn long inhoud 100 % is en ik weer de volledig mijn longen gebruik om te ademen en zonder hoest aanvallen .ik sta elke morgen zonder hoofd / rugpijn op en ik ben ook ondertussen 30 kilo afgevallen en zit vol energie en onderneem weer van alles .Claudia is ondertussen 10 kilo afgevallen en is nog steeds blij dat ze van al haar kwalen is verlost wat zich weer uit in vrolijkheid en positieve energie.ook gebruik ik mijn gave aura,s zien bij mensen en mijn paranormale gave zoals hij bedoeld is namelijk om mensen te helpen en te adviseren en niet voor eigen belang !
eigenlijk is alles nu op zijn plaats gevallen door toedoen van jouw Joost en niet alleen wij zijn je dankbaar maar eigenlijk het hele blok waar wij wonen in Flevoland , het is hier heerlijk rustig geworden de mensen zelf hebben rust gevonden 3 kinderen hier hebben ondertussen hun opa / oma ontmoet terwijl deze al jaren geleden zijn overleden maar door al die negatieven entiteiten konden zij niet bij hun kleinkinderen komen . dus je ziet Joost wij hebben allemaal 1001 redenen om je dankbaar te zijn !

Liefs Erica en Claudia uit FlevolandDe Crew van SBS 6 ; het was een zware dag maar wel leuk .

EEN PAGINA TERUG | HOME | SHP | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie