Fort 4 Antwerpen (B)
HEFTIGE SPOOK LOCATIE


Waarom gaan de ramen iedere nacht open ??
Overdag worden ze dicht gedaan door het personeel en 's nachts worden ze open gezet.
Maar er is veel meer ! Het spookt er als geen ander ! 

Dit is één van de ramen die 's morgens weer open staat!
De ramen zijn onderzocht en er is niets aan te merken dat het een gewonen oorzaak heeft.

En wat er nog bij komt een paar jaar geleden is er door de VRT een Halloween avond georganiseerd.  
Nou dat hebben ze nooit kunnen weten op welke plaats ze dat deden !

  

Verscholen tussen de struiken en bomen  ligt het Fort verstopt in Antwerpen.

Ik werd er naar toe getrokken en dat is meestal niet voor niets !

  

In dit waslocaal is een Entiteit zichtbaar in het raam.  Het komt vaker voor dat mensen en of Mediums iets zien en dan is het plotseling weer verdwenen, nou dit is zo'n situatie.
Alleen hier was sprake van een moment opname en dus geluk want het staat op de foto.

  

De krachtvelden zijn ruimschoots aanwezig in het donkere Fort 4.
Het kan per meter verschillend aanvoelen. Dus simpel uitgelegd op het ene moment voel je niets en 1 meter verder is het een heftig gevoel van een krachtveld.Dit tunneltje is dicht gemetseld. Vroeger liep die parallel met de grote tunnel.
Dit was speciaal ontworpen bij de bouw van het Fort  dat als de vijand kwam ze de grote tunnel konden opblazen en de vijand buiten konden houden.

  

Als je door de donkere gangen loopt dan loop je daar niet alleen!
Je Voelt ze links en rechts. En het kan ook heel vijandig aanvoelen.


  

Hoe later het werd, des te heftiger, ondanks dat het een heldere nacht was kwamen de energie kracht velden in zicht en ook  duidelijk
voelbaar.

  

Zoals je op de foto's ziet werd het steeds krachtiger . ook de druk op mijn borst nam toeIn deze gang was ook een krachtveld waar te nemen.

Het Spookt daar en niet zo zuinig ook. In 1900 is het fort gebouwd en ligt onder de grond , het gebouw loop geheel in de rondte en als je er door heen loopt dan is de spanning te snijden. Ik moest naar deze plek er zat iets goed fout daar ter plekke.
Ook de paarden boxen gaf een enorm krachtveld net of , nee niet net of ,de paarden stonden er nog een stuk of 10 !

 

In deze paarden box was het even heel heftig . 
Eerst maar eens op de 1e etage rondlopen in het duister. Net of er nog steeds Duitse soldaten aanwezig zijn. Niet alleen van uit de 2e wereldoorlog maar ook van de 1e en er werden entiteiten vastgehouden. Het was zelfs zo heftig dat acuut de camera's er mee  nokte en dat ik moeizaam nog met 1 opnames kon maken. Later toen ik buiten de poort stond deed de camera het weer.

Links en rechts zijn allemaal grote kamers en enkele cellen kom je er ook nog tegen de ene kamer wil nog wel eens van de andere kamer verschillen in gevoel met paranormale activiteiten maar het grootste gedeelte is  zeer , zeer heftig te noemen.  In een stuk of 5 van deze grote wat zal het geweest zijn slaapzalen voor de militairen voelde ik een gigantische druk en kwam al snel tot de conclusie dat er positieve entiteiten werden vast gehouden. Hier moest ik iets aan doen ! Dit kon niet zo langer dus ik aan het werk. Na de 2e slaapzaal brak het zweet me uit , wat was dit ? Ik kreeg een stem doorgaan , ik stapte de zaal binnen en voelde aan de linkerkant bij het raam een zware negatieve entiteit staan, pisnijdig en kwaad was die ,maar ik had hem en begon nog harder te zweten. Tjonge wat een toestand is het daar! Ik had de negatieve overgedragen en gelijk hield het zweten op en kwam ik weer tot mijn eigen en voelde in grote getale de positieve entiteiten langs mij heen gaan. Werd dit allemaal daar op die plek vastgehouden ? Ja. Het was een enorme drukte .

Ik kwam ook nog een paar poorten tegen (poorten zijn in feite deuren naar de helle kant ) en heb deze gesloten . Op de binnen plaats zat er ook één en ook die heb ik gesloten en er zaten er 2 Entiteiten bij die de wacht hielden en ook deze heb ik te grazen genomen. Je voelde op een gegeven moment het van een felle strijd tussen goed en kwaad ,langzaam veranderen in een rust. Het ging goed. Ook hier wordt de rust hersteld en vele positieven zullen naar het licht gebracht worden.

Jammer dat ik niemand gezien heb daar in Fort 4 ik had graag nog wat achtergrond informatie gehad over het Fort. Eén ding is duidelijk dat er in het verleden officieel is medegedeeld dat de ramen spontaan open gaan als het bij avond door het personeel is gesloten.
En dat is een vaststaand  feit van een officiële instantie ! Dus kan je praten van een officieel bekende spooklocatie.
Alhoewel er wel enkele figuren zijn die er niet openlijk voor uit durven te komen.

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie