Top foto's paranormaal

Bepaalde foto's zijn zo perfect in de weergave over het fenomeen paranormaal dat deze op een speciale pagina zijn gezet.

Met de opnames bij de Duivelsberg in Berg en Dal bij Nijmegen troffen we deze hond op de foto'. Niemand had die hond gezien dus een vreemde foto en de vraag zal het nu wel of zal het nu niet? Maar kijk eens goed! Alles heeft zijn schaduw juist ja : de hond niet! En dat kan niet. Dus een Spookhond.

Op deze foto staat een man in de kamer met een touw om zijn nek. Daarnaast zit ook nog iemand in de kamer. Alleen was er niemand thuis! Nee, die stond naast mij toen ik de foto's nam. Deze foto is gemaakt i.v.m. een uitdrijving. Het is een analoge foto 400 asa.

Chateau Cherboulon Frankrijk.

Dit is één van de meest heftige spookkastelen die er zijn. En hoewel er niemand in het kasteel was staat er toch iemand voor het raam te kijken. Een bijzonder fraaie foto. Het is een analoge dia  van 100 asa. Zulke mooie dia kom je niet gauw tegen en dan nog zo duidelijk een Entiteit voor het raam.

Ook deze foto mag er wezen!
Genomen op een kerkhof waar het heel heftig is. (Nachtopname) Het was een heldere nacht en ineens verscheen deze foto op de camera. Een enorm krachtveld! Maar als je goed kijkt zie je er ook een rennende Entiteit in. Een toevalstreffer die je niet iedere nacht tegenkomt! Dit is een analoge foto!

Kerkruine Ammerzoden. Ook dit is een zeer fraaie foto. Er zijn duidelijk gezichten op te zien en op de pilaar staat iemand in een oude klederdracht Ook de gezichten zijn bijzonder duidelijk. Een fraaie digitale foto.


Een soldaat in schiethouding bij bosrand                    Er lopen 2 monniken achter elkaar aan.


Fraaie manifestatie in een oud Kasteel.


Nachtopname dodenweg

 


EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie