De Galgenberg en Zwarte Kolk
Dit was één van de heftigste plekken!
En een bewegend beeld in de nacht!
En bij de middag opnames staat er iemand in het bos!
Bekijk ook de film:

https://nl.youtube.com/watch?v=AexZ70eNBfE


Ook hier op de Galgenberg zijn mensen in de Middeleeuwen opgehangen, schuldig of onschuldig, dat deed er niet toe maar er is héél veel leed daar veroorzaakt op die Galgenberg. En dan de Zwarte Kolk hier werden de lijken ingegooid vroeger en de Heksen die daar in die tijd vervolgd werden. Maar, waren het allemaal wel Heksen? Of was het toen ook al niet zo dat als een vrouw een bijzondere belangstelling had voor natuur of milieu ze werd uitgemaakt voor Heks. Er is héél veel leed veroorzaakt op deze plek.
Toen ik het hoorde vlogen mijn nek haren omhoog en wist ik wat me te wachten stond!Het entree van de Galgenberg.

Er wordt in dit gebied véél positief vast gehouden en er heerste een ware negatieve terreur.
Eeuwenlang speelde de negatieve Entiteiten met de mensen die het gebied bezochten en er straalde een negatieve kracht van uit die kilometers ver in de omtrek hun doorwerking hadden. Vele verhalen en ongelukken zijn er bekend. Ook heden ten dage was deze aanwezigheid te merken bij de bewoners van de omliggende huizen. En dit moest stoppen! Van iemand die daar ook in de buurt woont en zelf ook paranormaal is hoorde ik de verhalen over de negatieve terreur die ook hun overkwam.

  

1e foto: Van boven af op de Galgenberg.
2e foto: De Zwarte Kolk, hier werden de lijken in het water gegooid en de heksen veroordeeld.

De Paranormale gevoelens overdag

Het liep vreemd in de middag, was dit nu zo'n heftig gebied? 
Bij het betreden van het bos was het opmerkelijk rustig, véél te rustig, het klopte niet meer.
Ik keek om me heen en probeerde mij te oriënteren in het bos. Ik wist dat ik werd gevolgd met bespiedende ogen maar er was niets waar te nemen. Tot we een meter of 75 in het bos verder waren, ik zei tegen Jan voel je dit? Het wordt steenkoud om me heen, er staat een soort van buffer opgesteld die ons wil tegen houden,we moeten terug van ze zei Jan. Mooi niet, doorgaan we zitten goed , er is paniek in de tent. Ze weten wat ik kom doen. En steeds bij vlagen werd het de ene keer weer kouder als de andere keer. Soms werden er angst gevoelens op ons los gelaten. Er kan niets gebeuren. Ik keek toen al uit naar de nacht, zo heftig maak je niet altijd mee. De Negatieven Entiteiten waren alle moed en mankracht aan het verzamelen om me tegen te houden.De Zwarte Kolk

  

Het vreemde van de Zwarte Kolk is dat de bomen aan deze kant niet goed ontwikkelen en dat geeft aan dat er paranormale krachtvelden van negatieve kant bezig zijn. Dit komt ook voor in huizen waar het spookt! Daar groeien de planten nauwelijks of gaan dood.

De Nacht Opnames, Heftig!

Er rennen 2 Entiteiten vlak voor mij langs in de nacht.

  

Orbs en krachtvelden wisselde elkaar af die nacht. De ene koude windvlaag na de andere kwam voorbij.

  

Hier bij de Zwarte Kolk was het ook heftig en klonk een stem "Help" Het komt goed, zei ik.
Er waren meerdere stemmen te horen alleen liep dat allemaal door elkaar heen en was moeilijk te lokaliseren.
Veel positieven zaten op de plek vast.

  

Het werd steeds vijandiger het bos,weldra zou de grote strijd losbarsten.

  

Als je goed kijkt kan je een gedaante zien in het krachtveld.

  

Het werd steeds drukker,alle negatieven Entiteiten hadden hun vriendjes geroepen voor de grote strijd.Ze deden er alles aan om mij tegen te houden.
Toen ik 's nacht om 1 uur boven op de Galgenberg zat zei ik tegen Jan, voel je de rust komen ?
Ze hebben verloren, de strijd is bijna voorbij. Ook Jan merkte de rust en na een 10 minuten boven op de Galgenberg in het nachtelijke duister gingen we naar huis. Ik begon er met frisse moed aan deze opnames maar na afloop liep ik meer als een oude krant het bos uit. Zelden heb ik zo'n zware strijd meegemaakt in het holst van de nacht. Positief heeft gewonnen!

Dagen later ik weer thuis was er contact met Jan. Hoe is het bij jou?
Het is duidelijk te merken dat hier rust heerst, je merkt niets meer , heerlijk rustig. En zo hoort het!

De video beelden terug gezien en daar zat nog een verrassing tussen!  In de middag staat er een vrouw op de film, verscholen tussen het bos in een blauwe jurk. Nu voor de meest sceptische mensen onder ons, het was beren koud, dus dan staat er niet een vrouw in een jurkje in het bos!  Ik had 2 truien en een dikke jas aan. Het video beeld is gecomprimeerd naar internet formaat maar dan is het effect compleet verdwenen, dus niet goed zichtbaar, wel als je hem op een grootbeeld TV terug ziet dan zie je haar duidelijk staan. Dus is het fragment in de korte documentaire verwerkt met een herhaling en een vertraagde opname. Zelden heb ik zo'n heftig onderwerp gedaan of meegemaakt maar wat opviel was dat mensen die totaal niet gevoelig zijn ook merken dat er iets veranderd is, ze weten alleen niet wat.
En ik zal in de toekomst nog wel meer van dit soort plekken tegenkomen.Bij het terug zien van de opgenomen film die middag staat iemand tussen de bomen te kijken naar ons.
En het frappante was, het staat op een plek vlak bij de Zwarte kolk.
Alleen is er niemand in het bos waargenomen, komt het ook niet op foto's voor en heeft diegene die daar staat geen gezicht!
We hebben geprobeerd om de foto zo groot mogelijk te houden om het effect goed te laten zien. Het is een HDV opname en daarna vergroot, dus het is iets wazig geworden maar wel duidelijk waarneembaar. Bij de opnames in de Achterhoek zijn we er nog even langs geweest. We waren nieuwsgierig of het nog steeds rustig was en op weg naar de Galgenberg was het nog steeds rustig. En bij de Zwarte Kolk ook. Is die knokpartij niet voor niets geweest! Wat direct opviel was dat de bomen die er zo belabberd bij stonden bij de Zwarte Kolk, nu weer terug in bloei kwamen. En dat was een verrassende wending. Dat kom je in Spookhuizen ook tegen dat de planten dood gaan, heb je een succesvolle uitdrijving gedaan dan gaan ze weer bloeien. Het was even een leuke ervaring om dit te constateren.


 


 

 

 

 

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie