De Geldersche Toren
Joost en Sammy op zoek naar Paranormale ActiviteitenVan ouds bekend uit de 12e eeuw , dus een plekje waar paranormale activiteiten aanwezig moeten zijn en wat blijkt ? Heel veel paranormale gegevens lieten zich toonbaar maken op de camera's . En als klap op de vuurpijl ontdekken we "Sammy" Paranormale Sammy ! Héééé Joost vertel !? Lees maar gauw verder. 
Het was een leuke dag voor de opnames en ook de avond werd heel gezellig.

Een statig optrekje vanuit 1535

Zo zag de Geldersche Toren er vroeger uit en net na de verbouwing is de legende van de deurwaarder ontstaan. Dat hadden ze toen ook al en ook toen waren deze lieden niet geliefd, waarom?

Hij kwam met een onbetaalde nota en; Ach ze hebben hem gelijk verzopen. Da's weer klaar !

   

In 1530 is de Geldersche Toren opnieuw gebouwd en heeft dus een oude historie op zijn naam staan en die staan garant voor de aanwezigheid van het Paranormale.

Hoe vaak wordt er niet gevraagd: Zijn honden en katten paranormaal ? Nou hier is jullie antwoord.

Sammy , Een boeren Fox terrier, een frummeltje van een hond en nergens bang voor. Toen ik aankwam dacht die wat een leuke spijkerbroek en 10 minuten later had die mijn schoen te pakken, ik denk nog die durft, is zeker nog nooit gelanceerd een weer 15 minuten later zit dit zelfde ding mij aan te wijzen waar de Entiteiten zitten, nou toen kon die bij mij niet meer stuk! Ze willen hem niet kwijt want anders had ik gelijk de site veranderd in Joost en Sammy op spokenjacht.

Ja Sammy heeft het kenmerk om Entiteiten waar te nemen en hij is er heel gevoelig voor. Een super hondje.

De Foto opnames:

Er waren zoveel foto's met aanwijzingen van Paranormale Activiteiten dat ik een keuze heb moeten maken.

   

Deze Orbjes ontdekte Sammy.
Onbeweeglijk zat hij maar naar één plek te staren en ik had het direct in de gaten.

   

Wat er ook geregeld is gebeurd dat op verschillende plaatsen in de Toren schilderijen op de grond zijn gevallen. Alleen het vreemde was dat de ophanging zoals ketting en haakjes allemaal heel waren en er niets aan te ontdekken was wat de oorzaak hiervan was! En met name dit kom ik wel vaker tegen ,ook Kasteel Waardenburg had zo'n raar Paranormaal fenomeen.

   

De bibliotheek voelt heftig aan en laat ook zien waarom en wederom zit er 3 a 4 seconden tussen de ene en de andere opname.

   

1e foto: Dit is de trap naar zolder en dit is mat name het heftigste gedeelte van de Geldersche Toren. (Orbjes staan op wacht bij de deur)

   

Ik in het donker via een eng trappetje naar boven en ja hoor zie de laatste 3 foto's maar,er zit steeds 3 a 4 seconden tussen en je ziet duidelijk dat ze in beweging zijn van heftig tot praktisch verdwenen. En het laatste stukje weer naar beneden via het trappetje miste ik 3 treden , tja dat zie je niet in het donker, dus ik kwam midden in de nacht in een spagaat terecht, wist niet dat ik nog ze lenig was.Midden op de trap een Orb en vrij groot ook.

  

Op de ene foto een Orb en 3 a 4 seconden later is die weg !

   

Even door de tuin heen in het nachtelijk uur en ook hier zijn zij aanwezig. Het waren leuke opnames iedereen heeft  het een en ander waargenomen en op sommige plekken werden de krachtvelden verstevigd zodat het duidelijk te voelen was. En natuurlijk onze Sammy niet vergeten! Wat een hond.

Het terrein is privé bezit en toegang is streng verboden!
 

EEN PAGINA TERUG | HOME | SHOP | CONTACT | TGH-FILM | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie