Glaasje draaien

Pas op!! Zeer gevaarlijk!!
BLIJF ER VAN AF !

 Glaasje Draaien

 Glaasje Draaien

 Een stem bij het Glaasje Draaien

Nu ook verkrijgbaar op DVD !

Overal kom je het tegen op Internet en dan wordt er bij aangegeven dat er een Medium bij moet wezen! Dat kan maar dan moet het wel een Medium zijn die zijn/haar vak verstaat !! En met name dit betwijfel ik of die mediums er wel zijn! Ik ben ze nog niet tegen gekomen die ook een negatieve terug kunnen sturen. Zou dit niet het geval zijn dan is de ramp ook compleet! En ding moet duidelijk zijn ga je je hiermee inlaten met glaasje draaien etc. dan moet je weten dat wanneer je er mee begint je een POORT tot stand gaat brengen naar Genezijde en dat is het gevaarlijkste er aan ! Je weet nooit wat er door die Poort komt zetten het kan Positief zijn maar het kan en dat is de meeste keren negatief zijn. Je denkt daar is Opa,maar het is Opa niet het is hl wat anders. En ja; als je dan op dat moment helemaal pech hebt dan staat er een demoon in je huiskamer en die zit nou niet te wachten op jouw woorden van ga weg.

En ding moet je heel goed onthouden een positieve Entiteit zal niet snel op die manier contact zoeken met je !

Dus oppassen geblazen ! Er zijn leukere dingen in het leven dan je hiermee bezig houden. Trouwens ; in het Zuiden van het land zijn 4 vriendinnen die glaasje hebben zitten draaien. Drie van hun zijn al overleden ! Zelfmoord !! Dit zegt toch al genoeg over hoe gevaarlijk het is. Wees wijs en begin er niet aan !!!! Dit is toch niet wat je wilt ??Buiten dat wij in de afgelopen jaren al heel veel ellende ten gevolge van het glaasje draaien hebben moeten opruimen en dit juist bij de scholieren groepen dan denk ik ; zak liever een keer echt goed door dan heb je alleen een kater er aan over gehouden die verdwijnt wel weer ,maar een demon zegt ik BLIJF.!! En begint gelijk de boel te terroriseren met alle gevolgen van dien. En ding wordt over het hoofd gezien; Door geesten oproepen via glaasje draaien en quiaboards wordt er een "POORT" geopend en als dat gebeurd, dan is dit een voldongen feit. Het is niet zo dat op het moment van het dichtklappen van de kaart dat er dan ook hier bij de poort is gesloten ! MIS!
De poort is daar en zal blijven, hier kunnen onbeperkt alle negatieven Entiteiten door in de huiskamer komen en dat is weer;  Kan een Medium de poort weer sluiten ?? Kan hij of zij dit niet, dan is er op dat moment een verschrikkelijk probleem aanwezig! Want een poort sluiten is het werk van een goede en bekwame Exorcist! En een poort sluiten is niet zomaar iets, maar kost heel veel energie wil het slagen!

Dus diegenen die dit lezen en het in hun hoofd halen om het uit te proberen zijn dus gewaarschuwd
en een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Nog even dit: Er komen geregeld mails binnen met vragen over Glaasje draaien of ze het niet zo of anders zo kunnen gaan doen.
H jongelui ik ben toch duidelijk hier in. Ten 1e geef ik er geen antwoord meer op en ten 2e, diegene die het dan wel willen proberen succes er mee en sterkte na afloop !

"uit de Film opname "

In de nacht van 7 op 8 juni 2003 zijn er film opnames gemaakt in Kasteel Langebrugge (B) en dan met name:
" wat zijn de gevolgen van glaasjedraaien ".

Hier volgt een verslag;

Bij de start om 23 uur ging het moeilijk om van start te gaan. We kwamen er achter dat J. en Joost er niet bij mochten zijn en van de tafel moesten vertrekken. J. had eerst een beveiliging aangebracht dat zou er negativiteit door komen en van het zware kaliber dan kon hij niet uit de beveiligde zone komen. Toen onze plek was ingenomen door een paar anderen begon na plm. 15 minuten het glas te schuiven. Op de vraag ben je positief of negatief zei hij positief. Ik had al direct zoiets van ; ja hoor is de Paus katholiek? Hij was negatief!
 
Je zag al dat hij antwoorden een beetje aan het verdraaien was en wat ons opviel dat verder niemand het in de gaten had. Met name dit vond ik beangstigend ,wat dan ook aangeeft hoe gevaarlijk het is om dit zomaar te gaan doen met je vriendjes. Ik begreep nu ook waarom J. en ik uit het speelveld moesten verdwijnen. Hij had gedacht van zijn ze er niet bij dan kan ik mijn gang gaan. Slim was die niet, het leek net een type dat het water nog laat aanbranden. Wel kregen we mee dat hij was overleden in 1648 en naar later bleek in het gesprek met hem ,hij had twee kinderen bij hem. Hij was niet de vader of familie en ik zag de kinderen  help roepen. Ik zei toen tegen de diegene die aan tafel zaten dat ze met de kinderen moesten praten. Dit mocht niet van hem. Op dat moment stond ik op en stapte de beveiligde zone binnen en zei tegen hem dat hij a) negatief was en ik er bij zou gaan zitten voor de kinderen te helpen en b) als hij het spelletje zo wou spelen dat ik zijn ergste nachtmerrie werd. Toen kregen ze de kinderen aan de lijn. Deze werden door hem vast gehouden 2 kinderen die werden vastgehouden door 4 negatieven. Ik keek J. aan en die knikte. Het werd steenkoud aan tafel en op een gegeven moment riep iemand er staat iemand in mijn rug te duwen. Op dat moment pakte ik hem in zijn nek en heb hem te grazen genomen en afgevoerd. De kinderen wilden weg die zaten klem in het Spookkasteel al van af 1820 en ze waren 6 en 8 jaar oud. Toen ging het wel even leuk want ik had de kinderen beloofd hun naar het licht te brengen en heb dit dan ook een 15 minuten later gedaan.

   

Laat in de nacht nam ik een zwaar negatieve Entiteit te grazen van het zeer agressieve type.
Ook degene die naast mij zat moest met mij mee omdat er daar ook n inzat.  Ik had ze snel te pakken.

Tweede sessie;  1.00 uur.

Met 5 man om de tafel en vrij snel contact. Het was positief zei hij. Hij wou alleen maar praten met de enigste vrouw die aan tafel zat. Het glas vloog over het bord heen met een noodgang en als iemand anders wat vroeg dat pikte hij niet en vloog met een noodgang naar "goodbye". J. en ik zaten het allemaal eens te bekijken en omdat wij ons terdege er van bewust waren dat wij de verantwoording droegen van alle aanwezigen in de zaal zei ik op een gegeven moment toen het steeds kouder en angstaanjagender werd en het glas met een gevaarlijke snelheid tekeer begon te gaan er gaan er 2 van tafel en ik en J. nemen het over. Even werd het rustig op het bord en hij wou naar goodbye gaan met het glas , toen ik zei dat kan je wel vergeten want door de beveiliging zit je opgesloten! Dus hoe gek je doet je bent van mij of van J. ,maar vluchten kan niet meer. Hij ging zijn trukendoos open trekken en wou bij een medespeler in het lichaam gaan zitten. Ik kon hem op andere gedachten brengen en hij kwam weer terug op het bord. Hij had al die tijd gedacht ons voor het lapje te houden en zei dat hij alleen was. Mis J. wist al dat hij dat niet was. Ze waren er met hun tweetjes,alleen die andere hield vakkundig zijn mond en stopte alleen zijn  energie er in.  En maar volhouden dat hij positief en heel aardig was. Nee hoor je bent negatief en een rotzak. Ik begon hem zelfs nog een beetje te jennen met dat ik bang werd van hem. Hij begon steeds gekker  en wilder te doen en op een geven moment had hij in de gaten dat het voor hem mis begon te lopen en vluchtte in de huid van een ander aan tafel. Ik stond op nam hem mee naar een plek buiten de zaal en trok hem er uit bij hem en droeg hem over aan mijn jongens van Boven. Diegene die hem kwijt was begon langzaam bij te komen van steenkoud naar zweten en merkte dat ik hem er uit getrokken had. Degene die aan tafel zaten waren met nummer 2 in contact gekomen en toen ik dit bemerkte zei ik of hij soms naar zijn vriendje wou? "ja"  Nou kom maar dan breng ik je wel even. Op dat moment stond het glas muisstil op het bord en had ik hem bij me, ook deze afgeleverd. Ergens vonden ze het niet leuk dat ik het zo abrupt had afgepakt van het Glaasje draaien. Maar ja het waren 2 gevaarlijke gekken die wel verwijderd moesten worden. Dat begrepen ze om erger te voorkomen !


Het Glaasje draaien op volle toeren aan de gang

Derde sessie 2.30 uur.

Dan lijkt het net of ze in de gaten krijgen dat ze met dit glaasjedraaien hun kans zien om te ontsnappen aan de overige negatieven die huishouden in het kasteel. Na eerst de vragen te hebben gesteld over algemene zaken bleek al gauw dat we met 4 Entiteiten te doen hadden die de beveiligde zone waren binnen gekomen en hiermee hun kans zagen om na al die jaren van ellende te kunnen ontsnappen aan de negatieve terreur van het Kasteel. Ze waren uit de tijds periode van 1620 en waren bij een brand omgekomen. Op de vraag wie ze verder moest helpen naar Enerzijds ging het glas steeds naar J. toe.Maar gezien dat J. momenteel om gezondheids redenen buiten dienst is en ik alle zaken van uitdrijvingen doe , vertikte ze het om mij aan te wijzen. Ik zei al dat J. het niet ging doen maar dat ik het wel zou willen doen om hun te helpen. Nou bij elkaar heeft dat 15 minuten geduurd en toen met een ruk vloog het glas naar mij toe en voelde ik 4 Entiteiten in mij zakken. Ik stond op deed mijn ritueel en weg waren ze.

Hierna hebben we het glaasjesdraaien beindigd. Moe maar iedereen had de nacht van zijn leven gehad. Film en Video banden moeten nog nagekeken worden of er nog bewegende beelden aanwezig zijn en iets anders is waar te nemen. J. en Ik hebben iedereen gecheckt   of zij vrij waren van negatieven en alles was in orde.

Bovenstaande geeft wel aan dat leken er met hun handen van af moeten blijven ze kunnen lezen wat er allemaal kan gebeuren in zo'n nacht van het glaasje draaien. Waren wij er niet bij geweest dan was dit gegarandeerd uit de hand gelopen en had dit voor jaren lange ellende gezorgd bij de mensen. Nu zijn er diverse zware negatieven te grazen genomen en uit gespookt hier op aarde.

Als je dit stukje goed gelezen hebt dan zul je moeten erkennen de kracht die ik heb om negatieven te lijf te gaan is niet voor iedereen weggelegd. Zelfs paragnosten blijven hier van af! Ik zit ook nooit glaasje te draaien, ik heb alleen maar aan willen tonen hoe gevaarlijk het is geweest en wat te bedenken dat als ik er niet bij was geweest !?? Nou dan kun je je voorstellen dan was iedereen de dupe geworden.
 Doe het je zelf niet aan en blijf er van af!
Jouw leven is te belangrijk, laat het niet verwoesten !

Deze avond heeft het bevestigd!
Een Medium kon het ook niet tegen houden!
N: er kwam veel meer voor kijken!!

 

 
 

  

             
                       

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie