"Haanwijk" Brabant spookt!

Dit stukje bos is nog van ongerepte natuur, als of de tijd daar heeft stilgestaan en ik neem u mee in een stuk tijdperk van 1629 op dat moment een soort van vesting waar de soldaten lagen die Den Bosch wilden innemen onder aanvoering van Frederik Henrik. Als je het bos betreed komt na een aantal meters de gevoelens van die tijd boven. Je proeft de sfeer van weleer en op dit stukje hebben zo'n 2400 soldaten geleefd en huisgehouden. Ook een bepaald gevoel van drankgelag, maar ook veel ellende, honger, ophanging en een triest gevoel.

In die tijd hadden ze het gebied om Den Bosch onder water gezet en was het ingesloten door een man of 28.000.

Maar dat doet er niet toe, het belangrijkste constateerde ik ter plaatse, HET WAS HEEL HEFTIG IN HET BOS! Wat was hier allemaal aan de hand? Ik voelde op een gegeven moment een paar kinderen die aan mij trokken en kwam er al gauw achter dat er ook vrouwen in dat stuk bos zaten. Kinderen en vrouwen werden vastgehouden, dus wat eigenlijk niet de bedoeling was , kreeg een vervolg "de nacht" dan zou ik hun helpen.

Het bleek op diverse plekken heel heftig te zijn. Het leek ook net of ze iets wilden verbergen, een geheim wat ik niet mocht weten. Die middag kwam ik van het één het ander tegen en hoe verder ik in het bos terecht kwam steeds weer die krachtvelden om me heen. Ik werd getrokken naar een stuk dicht donker bos en hier was het ook zo heftig alleen klopte er iets niet al kon ik het toen nog niet plaatsen, dat antwoord kwam die nacht toen ik de vrouwen en kinderen op ging halen.

De foto's spreken voor zich zelf hoe heftig dit stuk bos was. ( Na de getrokken foto's met krachtvelden zijn er ook de foto's na plm. 4 a 5 seconden waar niets meer op staat). Ik had een Onderzoeks deskundige bij me die als getuige mijn opnames in de gaten heeft gehouden en die was erg onder de indruk en had er verder ook geen verklaring voor. Hoewel R.D. een heel nuchter en toch wel enigszins moeilijk te overtuigen is vond hij de opnames verbazingwekkend!

   

Dit is het bos waar de soldaten van Frederik Hendrik in 1629 waren gelegerd om Den Bosch in te nemen.

   

En daar zijn de krachtvelden ook Orbjes komen er in voor

    

Zelfs R.D. zag gezichten in de foto's. Frappant vond die het. Een verklaring had die niet.
Een medium zei die zijn aan het knokken daar. Toen wist ik genoeg.

   

Op deze plek voelde je langzaam het krachtveld naderbij komen in het holst van de nacht. 

   

Krachtvelden-Mistwolken -Paranormale Activiteiten.
Min 5 kon op een gegeven moment als min 15 aanvoelen.
Het was erg heftig die nacht en de foto daarna was weer helder!

   

En dit is nu het vreemde waar geen normale verklaring voor is: De 2e foto is het helder. 
Het was ook een heldere nacht

   

Op de achtergrond zijn Orbjes zichtbaar.
Wat je hier in het bos ook tegenkomt is dat de bomen er belabberd bij staan en dat kom je vaker tegen. Zijn er paranormale activiteiten aanwezig dan kun je dat waarnemen aan de bomen die groeien slecht of gaan dood. Ook dit kom je in spookhuizen tegen dat de planten niet willen groeien en een heel stuk achter blijven of zelfs dood gaan.

    

Het ene moment een krachtveld dat zomaar 4 a 5 seconden later weg is. Is hier wel een logische verklaring voor? Ik denk het niet, velen hebben zich er al over gebogen, velen hebben uit hun nek zitten kletsen, maar iets zinnigs is er nooit uitgekomen. En dit is geen trucage foto! Originele opnames met een getuige er bij! Zelfs R.D. voelde de koude windvlagen bij hem voorbij schieten.

    

Het ene moment zo en de volgende foto is klaar helder. 

DE NACHT OPNAMES FILM:

De opnames met de nachtcamera waren ook heel heftig! 
R.D. zag een paar keer iets in beeld verschijnen en vond dit héél interessant. Het was - 5, berekoud en een heel heldere nacht. Alleen wat ik dacht van het donkere sparrenbos waar het die middag zo heftig was dat het hier zou gebeuren, had ik mis! Ze wilden me op het verkeerde been zetten, maar had het snel in de gaten en 50 meter verder begon de strijd. De foto's hebben hun geheimen al prijs gegeven en lieten zien dat het heftig was, daar is niks mis mee, ook R.D. vond het een zeer interessante nacht en had dit voor geen goud willen missen! Ook hij riep op een gegeven moment toen hij in de camera stond te kijken; Joooooooooost ik zie wat !!

Op de filmcasette bij 41.45 kwam een transparant iets op me af zetten in de nacht, alleen moeilijk weer te geven op de computer, op TV is het beter waarneembaar maar toch nog een flauw beeld. 

 

 

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie