Haunted House Moordenaar Dutroux - Onderzoek

2 meisjes vermoord en een compagnon van hem.

Julie, Melissa en zijn oude compagnon Bernard Weinstein in de tuin begraven .

                 Bernard Weinstein                             Michel Lelievre                    Marc Dutroux                                  Michel Martin

Eigenlijk heb ik al heel veel onderzoek gedaan in deze zaak. Ben op al de plekken geweest die verband hebben met Dutroux. Alle onderwerpen staan al op de website en worden soms als er nieuwe feiten zijn weer geüpdate.
Zoals Chateau des Amerois, Profondeville vaste offer plek van Dutroux! Chateau Sautou Frankrijk van Finouret, Gesprek gehad met hoge politie functionaris over de boswachter die Dutroux betrapte en nu het huis van Dutroux van binnen bekeken. De diverse links worden aangegeven op de ze pagina.
Gezien de snelheid waar in dit moest gebeuren hadden wij de verborgen camera mee.
En dat soort onderwerpen houd het wel heel erg spannend kan ik je verzekeren.

Een paranormaal onderzoek in het huis van Dutroux door The Ghosthunter. Een zwaar Spookhuis.
De meest bekende moordenaar en pedofiel van Belgisch Wallonië.
Wat direct opviel waren 3 heel harde klappen. De camera's nog niet eens klaar en we hoorden het al! Werden ze kwaad?
Er hing een Satanische spanning in het huis. Dit is een heel ander gevoel als in een gewoon spookhuis.
Het is veel sterker dan normaal en de spanningen die je voelt voelen anders aan. Buiten dat er hangt een doodse stilte in en om die plek.
Het is trouwens een raar gevoel om op zo'n plaats een onderzoek te doen terwijl je weet dat er gemoord is en kinderen ook sexueel misbruikt zijn. Maar ja gewoon de gedachten op nul zetten en het paranormaal onderzoek verrichten. Dan komen de dingen boven, dan krijg je jouw antwoorden en beelden te zien en die zijn absoluut niet fraai! Dan ben je niet blij dat je paranormaal bent!
Je bent wel blij dat je ook als Exorcist de zwaarste zaken kan aanpakken want dat heb je op zo'n adres nodig en dat ging ook gebeuren.! Je laat dit gespuis er niet zitten, o nee!
Sorry" Mediums die zeggen die is de weg kwijt die moet naar het licht toe" Moet er toch niet aandenken dat als ik dood ben dat vullis boven tegen ga komen, néé slopen die hap! Satanisten hebben toch wel heel rare entiteiten en mijns inzien totaal geen rechten meer! Dutroux was ook aangesloten bij de Satanische kerk Abrasax in Charleroi waar ook de FBI al eens onderzoek naar heeft gedaan in verband met het aanleveren van Dutroux en zijn kornuiten van kinderen.

Maar weer terug naar het huis van Dutroux. Er vallen dingen op! Zo veel speelgoed maar ook Baby spullen zo als pakken luiers.
Het zijn eenvoudige huizen nou meer krotten die Dutroux had. 7 in totaal en wat bekend is 4 zijn er gebruikt voor zijn activiteiten.
Dit huis was moeilijk te vinden achter een haag van bomen en waar een schuur ingestort is geweest.
Gelijk bij het entree merkte je de doodse stilte al in de tuin, geen vogeltje te horen alleen die vreemde spanning die er heerste!
Hij had bij zijn 1e vrouw al kinderen en bij zijn 2e vrouw die had ook al kinderen van eerder van hem. Dat kan het vele speelgoed verklaren.
Hij had 4 zonen en 1 dochter.

Na al die jaren liggen de ingepakte pakketten van de Rijkswacht-Gendarmerie nog steeds op het zelfde plekje.

Ik heb veel onderzoeken gedaan in de achterlijke wereld van Dutroux.

Het Chateau des Amerois waar hoog geplaatste personen ook bij de rituelen aanwezig zijn geweest.    Klik Hier
Ik weet van een vrouw die vroeger als kind misbriuikt is daar dat de kinderen via de achterkant van het Chateau naar binnen zijn gebracht.

Chateau Sautou Fourniret een vriend van Dutroux waar meisjes in het bos zijn begraven. In mijn onderzoek het pad aflopend naar het Kasteel en toen in eens die broer van Fourniret ! Nou als die een pistool had was die gaan schieten.     Klik Hier

Profondeville 1998 ontdekte ik een heel grote Satanische kring in het nabij gelegen bos. Maar werd ook bedreigd en weggestuurd door een bewoner. Nou als jullie het zo willen hebben kan je het krijgen. Contact opgenomen met de Gerechtelijke Politie in Brussel en die hebben dat Satanische altaar met dynamite opgeblazen.                                     Klik Hier

In 2013 ging ik weer naar die plek en zag dat het altaar verplaatst was en ook veel kleiner geworden was. De 1e was voor zo'n 70 personen en deze nu voor 15 personen.
Bij de eerste is Dutroux er ook bij geweest en heeft daar geofferd.                          

Bij het onderzoek hebben ze alles binnenste buiten gekeerd op zoek naar aanwijzingen met als gevolg een grote puinhoop.
Het hele huis in onderste boven gehaald. Wij hebben films gemaakt met de verborgen camera dus hier en daar is het beeld niet optimaal maar het geeft een zeer goede indruk van wat daar is gebeurd.

Voor veel meer foto's kunt u terecht op de volgende link:

Foto reportage Haunted House Dutroux waar 2 meisjes die vermoord zijn en begraven in de tuin en zijn  compagnon die levend is begraven in de tuin.

Het meest bizarre moment was de piano! Ik had er wat mee er was iets en terwijl ik op de toetsen druk en er geen geluid uit komt behalve bij 1 toets werd er op de filmband gezegd "warm" Maar ja het stond op de filmband en als je die terug ziet dan ben je al weer thuis.

Link naar filmpje op facebook van The Ghosthunter      een stem roept "Warm"

Dit is hem, maar wat was er mee ? Die extra aandacht die ik er voor had. Dan komen de beelden die bij de piano horen.
Eerst (en dat gaat heel snel) zag ik Chateau des Amerois ook wel Castle Mother of Darknes genaamd. Dutroux heeft daar baby's geofferd!er is toen ook een Navo Generaal gearresteerd die er bij betrokken is geweest. En toen had ik mijn antwoord! Geen leuk antwoord van de meest achterlijke moordenaar maar de boven kant van de piano werd gebruikt om een baby lijkje in weg te moffelen. Niemand die daar binnen was heeft dit in de gaten gehad. Ik denk zelfs dat de Rijkswacht het niet had kunnen bedenken.
Die piano was gewoon een wegwerk ding! Niks deed het 1 toets maar dus dat klopte al helemaal niet.

Dutroux had in totaal 7 huizen allemaal van die krotten en in 4 zijn meisjes vast gehouden waarvan het merendeel in de kelders.

  

De 8-jarige meisjes Julie Lejeune en Mélissa Russo worden ontvoerd in Luik.
op 24 juni 1995 en in een ander huis van Dutroux vast gezeten. Omdat Michel Lelievre ze geen eten heeft gegeven zijn Julie en Melissa om het leven gekomen. Van uit dat andere huis zijn ze in een vuilniszak afgevoerd en in een diepvries terecht gekomen.
Daarna heeft Dutroux de kinderen begraven in zijn tuin van dit huis.
Bernard Weinstein zijn compagnon is er levend begraven !


 

Er hebben zich wel dingen afgespeeld in deze kelder en wordt ook in verband gebracht met de Satanische kerk waar Dutroux bij zat en hij de Priesteres van de Satanistische kerk kinderen leverde.

 

De Rijkswacht en Gendarmerie is flink aan het hakken en breken geweest in de kelders op zoek naar nog meer bewijsmateriaal.
Hier hangt ook een aparte sfeer ! Wat opviel was de tegenwerking van de Satanische negativiteit.
De geluidsman had er meer last van dan ik. Hij kreeg in de kelder een klap in zijn gezicht.
Kwam het op mij af dreigend dan dreigde ik terug en voelde je dat het achteruit week. Maar denk dat dat te maken heeft met mijn werk als Exorcist. Ik heb de tent ook gezuiverd daar want dit gespuis laat je niet zo maar achter, nee weg er mee.
Het voelde ook weer rustig toen ik de deur uit wandelde nou dat geeft je weer een goed gevoel.

Nou gemeente ga het nu eens slopen die hap. De meisjes die het overleeft hebben wilden dit, doe dit dan ook uit respect voor hen!Doe net als op de andere plaatsen die al opgeruimd zijn een herdenkings monument plaatsen. 
En gemeente geen gezeik verder want jullie hebben het al aangekocht en met een kraan is het in 15 minuten weg .
Maar ja dit is Wallonië in België. 

 

Dutroux ontsnapt aan zijn bewakers in het gerechtsgebouw van Neufchâteau, maar wordt vier uur later weer opgepakt in Herbeumont Saint-Médard door boswachter Stéphane Michaux . Minister van Binnenlandse Zaken Johan Vande Lanotte en Minister van Justitie Stefaan De Clerck bieden diezelfde dag nog hun ontslag aan en worden opgevolgd door respectievelijk Louis Tobback en Tony Van Parys. Ook het hoofd van de rijkswacht, Willy Deridder, neemt ontslag. 28 april 1998
Ik hoorde dat hij op weg was naar Chateau des Amerois (Van hoge Politie chef)
Dat ligt er niet zo ver van af. Hier over zijn eerder opnames door mij gemaakt en ik heb de plek gezien in het bos waar de boswachter hem staande heeft gehouden.

 

Satanische kerk van Dutroux "Abrasax" in Charleroi

De kerk is berucht ooit is er een politieonderzoek gaande geweest met 60 huiszoekingen om te zien of de politie connecties had met de satanische kerk Abrasax.
Hierbij is materiaal in beslag genomen met o.a. pornografisch materiaal.
Ook heeft de FBI een onderzoek gedaan naar deze kerk.

Bij het Chateau van Amerois kwamen heel hoge gasten. President Bush is er ook geweest en de oude koning komt er geregeld op visite. Dus wat moet je er verder van denken als er dit hoge bezoek komt dat er 1 in de kelder baby staat te offeren.

Chateau des Amerois of ook wel genoemd Castle Mother of Darkness
Tientallen jaren zijn daar dingen gebeurd die het daglicht niet kunnen verdragen.
Tevens een oud eigendom van de Belgische Koninklijke familie. Daarna is het aangekocht door de rijkste Belg.
En als je denkt om op het terrein te komen vergeet het maar, dat lukt niet.Dag en nacht bewaking met 2 jeeps en daar zitten dan 4 mannen in met jacht geweren.
Probeer je aan de voorkant binnen te komen dan staat er binnen 1 min. iemand met de auto om te waarschuwen.
Zie de film.

 

Het kasteel in Frankrijk van Dutroux zijn vriend Fournret als die broer van hem een pistool had gehad, had ik nu ook op een wolkje gezeten! Ook hier zijn verschillende meisje vermoord en weggemoffeld. In totaal 20 meisjes vermoord.
Maar op deze locatie nog op het pad als je richting het kasteel gaat voel je die hele aparte sfeer van het Satanisme.
Een doodse stilte en alle dieren in het bos hoor je niet.
Links zijn nieuwe bomen aangeplant omdat daar ook door de Gendarmerie is gezocht naar overblijfselen van de meisjes.
Aan de rechterkant zijn lichamen gevonden. En nou weer mijn vraag waarom blijft dit Horror Kasteel staan?
Fourniret is gescheiden toen hij de gevangenis in verdween en zijn ex woont er niet want die zit ook voor 28 jaar vast
Zitten ze te wachten dat hij misschien vrij komt en daar weer gaat wonen? Ik denk het niet want hij heeft levenslang gehad.

 

 

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER |

  Nieuwe filmsite op YouTube
TheGhosthunterMovie

 

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie