Heilig Hart Basiliek (B)
 Wonderbaarlijke  Mirakels

Bekijk ook de film: 

 https://nl.youtube.com/watch?v=N4t1cnaknmk

Nog dagelijks gebeuren hier in de Basiliek wonderen!
Weinig Belgen en Antwerpenaren kennen de plek.
Vele mensen die ziek zijn, zijn hier genezen!Uiteraard kunnen er in een Kapel ook Spirituele dingen aan de hand zijn. En dat hoeft helemaal niet negatief te zijn.
Nee: Ook positieve dingen komen wij tegen en soms wel héél aparte! Deze Kapel heeft Paranormale activiteiten.
Ik hoorde hiervan en samen met een Medium ben ik er naar toe gegaan.

Hier volgt het verslag:

Opnames: 18-04-2006

Eén zeer spraakmakende reportage! Nog steeds gebeuren er dagelijks wonderen in de Basiliek!
Dit is nog één van de weinige plekken waar de Nonnen achter de tralies leven. Een streng Spiritueel leven!

Het verslag:Twee prachtige Orbs naast het Hoofd Altaar ! Ik heb geen flits gebruikt op de camera. Aan de rechterkant nog een kleine.

Alles in deze Basiliek draait om de Stichtster van de Orde van het Heilig Hart, Maria van Jesus.
Zij is hier opgebaart in een glazen schrijn en dit jaar is dat precies 100 jaar geleden.
Nou zou je zeggen wat is daar voor vreemds aan ? Maar Doktoren en Profesoren hebben er ook geen verklaring voor. Medisch gezien moet het onmogelijk zijn en toch is het waar. Haar lichaam is in ongeschonden staat! Ja zelfs na 100 jaar is er niets veranderd en zij is de enigste ter wereld waar niets aan ingewanden uitgehaald is. Bijvoorbeeld bij Bernadette van Lourdes hebben ze vitale onderdelen van de ingewanden er uit gehaald om het overschot te kunnen bewaren. Maar Maria van Jesus ligt er bij of ze net is overleden en als je niet weet dat zij er al 100 jaar ligt zal je er nooit achter komen, zo mooi is het bewaard gebleven.

   

Al méér dan 100 jaar overleden zonder balsum!
Volgens doktoren en Profesoren onmogelijk!
Maar toch kijk en overtuig u.

Door de Basiliek lopend voel je aanwezigheid, Positief en op enkele foto's kwamen Orbjes te voorschijn, zonder dat ik flitste met de camera. Naast het Altaar in een zij nis van de Basiliek ligt Maria van Jesus opgebaard in een glazen schrijn. Ik had er nog nooit van gehoord en bij mijn weten zijn er in Nederlandse en Belgische Kerken niet meer van dit soort Kloosters of Basilieken waar je zo goed dit kan zien.Aan de linkerkant is een Orb zichtbaar. Er is geen flitslicht gebruikt!

Het Heilig Hart Klooster daar wonen nog 5 nonnen die achter tralies wonen en werken en met één van hen had ik een gesprek: Er gebeuren nog steeds wonderen hier in de Basiliek. Bijna dagelijks. De mensen die hier komen zijn meestal ziek en bidden en vragen om genezing. Maria van Jesus, onze stichtster van de Orde van het Heilig Hart is nog steeds aanwezig hier in de Basiliek om de mensen te helpen. Wij hopen dat ze binnenkort Heilig verklaart gaat worden door Rome want dat heeft ze echt verdiend. Er zijn zoveel mensen die geholpen zijn door haar dat je van wonderen mag spreken!

Maria van Jesus is geboren op: 28 mei 1841 te Marseille. En werd op 27 februari 1884 te La Servianne doodgeschoten door een gewezen tuinman van de zusters. Hij wilden wraak op de Kerken en Kloosters in Frankrijk. Maria van Jesus werd begraven in Marseille en door het opkomende communisme en de bedreigingen  daarvan naar de Kerken werd haar lichaam opgegraven in Marseille en tot ieders verbazing in ongeschonden staat overgebracht in 1906 naar de Basiliek in Antwerpen. Op 22 oktober 1989 is zij door Roma Zalig verklaard. De nonnen van de Basiliek hopen dat de Heilig verklaring niet lang uitblijft!

Alles wordt momenteel goed bij gehouden door de nonnen.
Alle Mirakels en genezingen worden door een Kerkelijke arts en een gewone arts bijgehouden. Het zijn er vele!

Nog even terug naar de opnames. Ik mocht foto's maken in de Basiliek en de glazen toegangs deur werd voor me open gezet voor de foto reportage. Wat je opmerkt is een uitstralende rust in de Basiliek. Het heeft een goed gevoel en er hangt rust en vrede. Aangekomen bij de glazen schrijn waar Maria van Jesus ligt op gebaard heb ik veel foto's getrokken. Met verbazing heb ik het bekeken het stoffelijk overschot van haar. Héél duidelijk voelde ik een aanwezigheid! Meerdere zelfs. Inderdaad helemaal ongeschonden en toch al meer dan ruim 100 jaar overleden. Het is niet gebalsemd, nee,alleen een was laag is er gebruikt. Ik vond dit wel een héél aparte belevenis!

   

Kleine Orbjes kwamen op de foto's bij de twee Altaars.Ook hier een Orbje.

   

De glazen schrijn met Maria van Jesus.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie