Javaanse Krissen-Wajangpoppen
Kunnen héél gevaarlijk zijn: "Stille kracht"!

"Stille kracht" en het "Derde Oog" dat zijn de kenmerken van Indonesië. En buiten de Guna Guna is er in dit land een paranormale aanwezigheid die verder raakt als in ons land. Het is meer ontwikkeld en er wordt meer mee gedaan en in gelooft. De mensen daar zijn er heilig van overtuigd dat er meer is tussen Hemel en Aarde.

Er zijn veel verzamelaars die Javaanse Krissen sparen. Op zich zelf een leuke hobby, maar wat halen ze in huis?
De ene Kris is de ander niet en het kan voorkomen dat er iets bij een kris zit en dit zijn meestal de antieke Krissen! Heb je toevallig zo'n Kris in huis gehaald dan kan het a la minute gaan spoken in huis. Want het is niet voor niets een spreekwoord uit Indonesië "Stille kracht" Ik heb wel vaker met deze materie van doen gehad en moest de energie weghalen bij een Kris. En dat is een zware klus! Want zo'n energie is héél erg sterk!

Er zijn vele soorten en modellen van de krissen.

De ene is nog mooier dan de ander. Ik kan ook wel begrijpen dat mensen er door geïnspireerd raken en het willen verzamelen.

Hoe bizar is Paranormaal?

Velen hebben er belangstelling voor. En velen zeggen die is gek! O.K. prima, maar weet wel wat paragnosten en mediums zo af en toe zeggen dat dat ook nog wel eens bevestigd kan worden door de overheid!

Het Gemeentelijke Nusantara Museum in Delft:

Dat haalde het nieuws van RTL 4 want bij de opbouw van de tentoonstelling ging het mis met een Kris. Hij moest volgens aangehechte label in een witte doek blijven. Maar omdat dit niet was gebeurd ging de Kris aan het donderjagen, zware hoofdpijn etc.etc. De Kris moest weer opgeborgen worden en toen verdwenen de klachten als sneeuw voor de zon. En dit verhaal komt niet zo maar uit de lucht vallen. Nee, het is een Gemeente Museum en ik weet er zijn meer Museums die spoken! Paranormaal is een feit! En geen verzinsel.

Velen zijn er bang van, van het paranormale, het onbekende, het mysterieuze. maar het bestaat en is al ouder als iedereen denkt. Er zijn vele bewijzen van, alleen waarom worden die weggestopt? Kom er dan ook eerlijk voor uit. De verhalen van de Krissen die kloppen! Ik heb het zelf ondervonden als ik het weghaalde bij de mensen hun Kris of Wajangpop. Daarna was het weer rustig! En dat is een gegeven die niet is weggelegd voor iedereen. Daar moet je de kracht voor hebben dat te kunnen. Wetenschappers hebben er onderzoek naar gedaan en kwamen tot een conclusie dat er iets aan de hand was alleen was het voor hun niet te plaatsen. Dingen klopte niet en dan verdween het in het mapje onbekend. En dat is jammer. Ik zoek het uit!

De fouten die mensen maken en ook sommige paragnosten en mediums zijn: Gooi maar weg dan ben je er van af. Dat is de grootste fout die je kan maken! De draad naar jou blijft! Alleen de Kris of Pop is weg maar het euvel is niet opgelost. Néé, het is erger gemaakt, want nu is het echt boos. Een Kris wordt doorgegeven zoals de Kris zelf wil. Gaat het toch anders dan is er een probleem! Blijf er van af. Werd dat op Internet niet geroepen zoals bijvoorbeeld met glaasje draaien, als er maar een medium bij aanwezig is. Foute antwoorden! Ik ben mediums te hulp geschoten die er bij aanwezig waren en er niet meer van af kwamen.

Wajangpoppen kunnen héél gevaarlijk zijn! Idem de Wajangpoppen. Ook die kunnen krachtvelden bezitten die je het liefst niet in huis hebt. Met name de antieke poppen kunnen af en toe iets bij hun dragen wat je niet zo snel merkt maar wat wel een eigen leven gaat leiden. Ongekende krachten kunnen hier uit voort vloeien. Ook in deze ben ik al veel gevallen tegengekomen en met succes tot een goed einde volbracht. Ik heb ook eens gehoord "O is niet kwaad hoor". Nou succes er mee.

Eén ding is onbetwist heel duidelijk: Positief loopt niet te donderjagen!

Meer informatie vind u op Exorcistonline.eu

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie