Kabouterberg - Keppel

Het is een oude plek met heel veel historie. Ook Kasteel Keppel speelde een hoofdrol op deze plek en vooral in de periode van de Heren van Gelre. Er zijn veel veroordelingen geweest en veel leed is er gepasseerd. Ook hier ophangingen en martelingen in de Middeleeuwen. Deze energieŽn zijn  er blijven hangen, zowel positief als negatief. Dus er moest geholpen worden, de rust moest terug komen.

De Kabouterberg.

Een heftig paranormaal plekje. Veel werd er hier vast gehouden. Een aantal mensen vonden ook dat er hier een heel aparte sfeer hing en dat op sommige dagen er geluiden en stemmen van de Kabouterberg kwamen. In de Middeleeuwen had het te maken met Kasteel Keppel. Wou je geen belasting betalen dan kwam je hier terecht en ging het hoofd er af. Heel vroeger heeft er een galg gestaan.

900 meter verder van de Kabouterberg ligt dit stuk bos ere erbarmelijk bij! Het was heftig hier. Dat kon je ook aan de bomen zien deze waren allemaal praktisch dood. Dit kom je ook op meer Spookplaatsen tegen, half dode bomen. Is de zaak aangepakt en verholpen dan pas gaan de bomen weer bloeien. Of in Spookhuizen waar de planten niet in leven kunnen blijven.

De Nachtopnames moesten worden afgeblazen wegens de slechte weersomstandigheden. Maar het was eigenlijk net zo heftig als toen op de Galgenberg. 

Er zijn nog DVD's beschikbaar!

 

Neem contact op


 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie