Een Kapel

Als je paranormale gevoelens hebt dan weet je soms plekjes die door je gevoel worden aangegeven. Zo ook deze kapel. Met de buiten opnames was niks te zien ook niet op infra rood film. Maar toen ik de kapel binnen ging sloeg er een enorme druk op de borst en met name dit was iets voor mij voor een verder onderzoek.

Er was iets aan de hand in deze kapel. maar wat? Ik ging achter in de kapel zitten en liet mijn gedachten op 0 zakken en ging voelen wat dit te betekenen had. Zo vaak kom je niet een kapel tegen waar iets paranormaals aan de gang is! Het was moeilijk te peilen, iets wou me wat zeggen en iets hield me tegen. Er was een soort van 2 strijd aan de gang.

Ik had geen video bij me dus ik zou een andere dag terug moeten gaan.

2 Dagen later ging ik naar de kapel met video en beleefde wel een heel raar fenomeen.

Terwijl ik nog de camera scherp moest zetten  zag ik in mijn beeldscherm een Entiteit  achter het altaar voorbij rennen,  nog geen 3 seconden later een bewegende Orb aan de linkerkant van het altaar bij het raam. Toen nog een Orb heel duidelijk te zien en naderhand verdwenen van het beeld. Maar er was meer! Ik kon de beelden niet duidelijk zichtbaar maken voor op het Web, alleen op de video is het redelijk waar te nemen.

Ook heb ik de film 8 x gezien en steeds komt er wat nieuws naar voren. Ook nog een bewegend beeld van het middenpad naar de brandende kaarsen maar nog steeds onduidelijk om te laten zien.

Op deze foto laat ik zien wat ik in korte tijd en op welke plekken ik de bewegende beelden kreeg, zoveel en er dan nog niets mee kunnen doen. Het zal wel zo moeten wezen.

Langzaam zag ik het even van héél heftig  naar weer een complete rust in de kapel gaan en toen ik de kapel verliet was het rustig en een heel stuk lichter. Maar zo'n opname had ik nog niet eerder meegemaakt.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie