Kapucijner klooster

Op uitnodiging van het TIOS Instituut in Zwitserland ben ik met hun naar het Kapucijner klooster geweest.
Een uitgebreid onderzoek naar de vastleggingen van mij op foto en film van paranormale activiteiten.
1 week van te voren had ik aan het Instituut doorgegeven waar ik de camera zou opstellen.
En dat gaf de onderzoekers van het TIOS Instituut een verassende openbaring!
Paranormale test geslaagd!


Zaal in het Kapucijner Klooster.                             De beroemde Pater Pio

Eigenlijk is dit een heel bijzondere opname. Ten eerste onder controle van een Instituut uit Zwitserland en ten tweede een onderzoek op zo'n plaats doe je niet zo gauw. Er komen veel mensen met allerlei klachten naar de Grot en links af kom je bij de meest bekende Pater, Pater Pio. Hij heeft al heel wat wondertjes verricht. Dat is allemaal vast gelegd en de Paters kunnen er honderduit over praten. Het ene Mirakel na het andere komt te voorschijn.
Tja en normaal ga je niet zo gauw naar een kerk of klooster om een onderzoek in te stellen naar de paranormale activiteiten. Maar nu kwam het in zicht omdat het Instituut aangaf daar naar toe te willen gaan met mij. Nou ik vond het prima.
Laat ik even voor alle duidelijkheid zeggen dat het hele terrein rustig aanvoelt en dat die nacht de positieve kant zich heeft gemeld op de camera's. En dat is op zo'n locatie een ware gebeurtenis.


Het park van het Kapucijner Klooster met de nagebouwde Lourdes Grot.


Een onderzoeker en een parapsycholoog van het Instituut hebben mij gevolgd met de opnames.
1 Week van te voren hadden ze van mij een overzicht waar ik de camera vast zou opstellen om een bewegend beeld op de film te krijgen.
En dit lukte! Zelfs tot 2 x achter elkaar een Entiteit die door het beeld liep. Er werden meer dingen vast gelegd maar de 2 Entiteiten op de film was wel de klapper van de avond. Ze stonden er bij en keken er naar, ze zagen het zo gebeuren op de camera.

Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik op zo'n soort locatie terecht kom. Er zijn in het verleden wel meer Kerken en Kathedralen onderzocht maar nooit op de website terecht gekomen.
Maar deze locatie is een perfect onderwerp om paranormale activiteiten vast te leggen omdat er ook zoveel mensen naar toe komen.
Achter het complex van het klooster ligt een park en hier in staat ook de nagebouwde Lourdes grot. Ook de bekende Pater Pio is er aanwezig niet alleen in het park maar ook in de Kerk van het Klooster. 


De nagebouwde Lourdes grot in het park van het Klooster.

Een kort verslag van de nacht opnames.

Ik wist 1 week van te voren waar ik de camera moest neerzetten en dat er iets in beeld zou komen. Ook andere aanwijzingen die ik had gegeven klopte. Maar ik ging voor een bewegend beeld en dat was voor mij het belangrijkste onderdeel van deze opnames.
De camera stond iets links voor de grot opgesteld en ik werd continu met mijn beeld in de gaten gehouden. Ze zijn dan ook geen moment van mij vandaan geweest.
Een onderzoeker had overleg met de aanwezige parapsycholoog omdat zij links van hun in het park steeds iets waarnamen in het donker. Ze zagen dingen bewegen, hoorde iemand lopen op het grint en ze zagen alle 2 iemand lopen.
Dit kwam van de linkerkant van het pad. Dit bleef ook steeds aanhouden en ik wist dat het niks negatiefs was. Positief kan ook de aandacht trekken. Wel zag ik en hun ook kleine lichtenergieŽn van uit de struiken komen en gaan.
Maar ondanks dat hun allerlei dingen zagen hield ik vast aan mijn vertrouwen van 1 week van te voren, daar moest de camera en nergens anders.
Terwijl zij nog probeerde om van hetgeen op het pad steeds heen en weer liep op de foto te krijgen echter zonder succes kwam bij mij het grote moment!!!! "Een Entiteit door het beeld." Ze zagen het gebeuren en nog geen 4 minuten later weer een!! Alhoewel zwakker als de eerste maar goed waarneembaar. Ja en dan kan je niet meer stuk! Een Entiteit in beeld!
Toen heb ik de camera een andere opstelling gegeven en daar zijn ook nog enkele zwakke dingen in beeld gekomen.
Een Orb langs de heg, een stem die antwoord gaf toen ik iets zei, en een entiteit weliswaar zwak maar die loopt midden onder het beeld weg van de camera.
Bij elkaar waren het geslaagde opnames bij het Kapucijner Klooster voor mij. Ook het Instituut was onder de indruk. Ze zagen het gebeuren.

Met dank aan het TIOS Instituut Zwitserland.
   

 Film

https://www.youtube.com/watch?v=_7WjyMSUbH4

 

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie