Kerkrade: Franciscanen Klooster-Internaat

Iedereen kent het wel van uit de pers en media. Kindermisbruik door Broeders!

De oude kerk van de Franciscanen in Kerkrade.         En wat niemand wist het kerkhof!

De Pers en Media is hier weggehouden! Gemeentearchief wist ook van niks.
Joost- The Ghosthunter ging iets ontdekken die dag waar niemand antwoord op had.
Kindergraven van een 9 en 10 jarig kind!! Hij heeft de Pers ingeschakeld met dit nieuws (ANP)
De buren waren kwaad dat niemand hier aanstoot van had genomen, nee ze zijn bij het kerkhof weggehouden.
Tja dan is het een raar gezicht als je kleine kinderen tussen de broeders ziet liggen. Wat het teweeg gaat brengen weet ik niet, het zal onderzocht moeten worden. Komt van zelf wel een antwoord op van de pers en media.

Het gebouw is hermetisch afgesloten en het spookt als een gek. We hoorden harde klappen, diverse keren en er kwam muziek uit het gebouw. Buren zeiden er waren vroeger feesten met Nonnen uit het nabij gelegen klooster in Kerkrade.
Wat er allemaal gebeurde laat zich raden maar het ging er heftig aan toe op die feestavonden.
En tja hoe noem je een Non achter een kinderwagen; een Franciscaner foutje.

Ook bij dit stuk gebouw harde geluiden, klappers en vallend metaal geluid. Er was niemand hoor alles is weg.
Wat me wel opvalt is dat alle Franciscaners er met een kind bij staan en een houtzaag.
Maria die eigenlijk over de kinderen gaat staat weggedrukt in de naaldbomen ook het beeld is beschadigd.
bij het beeld zat iets positiefs wat de spokende broeders in bedwang hield. Recht er tegen over staat een Franciscaner uiteraard weer met een kind en bij dat beeld zat negatief, best sterk dus negatief en positief recht tegen over elkaar.
En vonk en het is oorlog tussen die 2.
Ook dit stuk is omgeven met een groot spanningveld . En hoe verder je komt hoe sterker de spanning gaat worden.

Direct als je het kerkhof benadert dan voel je een spanning. Iemand kreeg direct hoofdpijn en ik heb dit snel weg kunnen halen, maar de spanning bleef. Het hele kerkhof is n groot negatief zootje. Maar ja wat wil je dan ook als de meeste broeders worden genoemd in zake kindermisbruik. Ik liep over het kerkhof met de gedachte als er een moeilijk doet sloop ik hem.
Bij mij en de ander kwam een gevoel van woede op zetten dit ging de overhand krijgen en op een gegeven moment zei ik laat je er niet in mee gaan. We stopte dit gevoel alleen een kwart wat er op de film is gekomen als antwoord kunnen we niet gebruiken.
Die nacht op het kerkhof zouden we allerlei dingen tegenkomen. Rare dingen. Voetstappen, rare geluiden. Ook op de film kwamen dingen in beeld.

Er liggen veel broeders begraven op het kerkhofje. Velen zijn bij de feesten geweest et de Nonnen. Niet iedereen kan je bij het kindermisbruik betrekken maar de meeste zijn er bij betrokken geweest anders zou het nooit zo druk zijn geweest op het kerkhof.
Later kwam ik er achter dat er kinderen werden vast gehouden. Ik heb ze geholpen weg te gaan. En toen daarna kwamen de Nonnen de Broeders te hulp. Ik vond het hilarisch worden en kon het niet laten en riep he ouwe je kinderwagen thuis gelaten?
Zelden hebben wij een zo gelaten sfeer meegemaakt als die middag en avond. Maar ik had me voorgenomen dat ik het hele zootje zou opruimen. Nee het waren geen leuke opnames als je weet wat er allemaal gebeurd is dan wordt je daar niet vrolijk van. Want je voelt de Broeders over het kerkhof rennen en je weet dat zij in het verleen er bij aanwezig zijn geweest, c.q. hebben meegedaan.
Maar ja wat is heden ten dagen de Katholieke kerk nog. Het ene schandaal na het andere. Flikker het op Ebay.
De meeste die me kennen voelen de kwaadheid die op dat terrein is ontstaan. Zo heb ik nog nooit mijn verslag gedaan mar dit moest even van me af. Want er gebeurde nog meer die nacht!!

De linkerkant van het kerkhof, allemaal broeders Franciscanen. Wie heeft nu wel en wie heeft nu niet meegedaan?
Het zijn stille getuigen alleen zij weten het antwoord. Maar waarom is het zo druk? Er zitten broeders vast op dit kerkhof en dat houdt weer in dat zij niet zuiver zijn. Wat wel weer leuk is dat de Kerk tegen Paragnosten en Mediums zijn. Maar de broeders wel in de gaten hadden dat wij op het terrein aanwezig waren en nu kunnen ze het zelf mee maken dat wat e Kerk verteld nu heel anders bij hun overkomt. En de grootste truc was dat een broeder het presteerde om mijn filmcamera die aan het opnemen was, was uitgezet en dat kan niet vanzelf uit gaan! Maar we hebben zoveel meegemaakt daar op dat veld.

Dit is de rechterzijde van het kerkhof. Ook hier allemaal broeders Franciscanen. En daaronder wordt het vervolgd met graven en dan kom je ineens de kindergraven tegen. Eerst leerlingen van 12 en 13 jarigen en dat is vreemd, heel vreemd want dat vind je niet op andere kerkhoven. Ook het gemeentearchief van Kerkrade gaf het antwoord van niets te weten. En het Kerkelijke archief gaf geen thuis.
Maar het zal vanzelf el aan het licht komen. De Pers is op de hoogte gesteld en is wezen kijken, ook hun vonden het vreemd.
en hier tussen liggen de kinderen van 9 en 10 jaar oud.

Bij de nachtopname die te zien is op YouTube film zie je continu lichtflitsen, heel snel en korte lichtflitsen. Allerlei kleuren en in allerlei snelheden. Ook komen er stemmen voor (EVP) En grote flits en veel paranormale waarnemingen.
En het paranormale toppunt is de kat! Ineens verschijnt er een kat en die gaat aanwijzingen geven bij de grafzerken. Als ik naar de grafzerken toe loop dan zit er een enorm krachtveld. Ik heb dit weggehaald en de kat ging naar de volgende grafzerk en ook hier idem dito.
Nou dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Weet wel dat er paranormale katten zijn die heb ik vaker gezien maar zo'n samenwerking nee dit is de eerste keer.
Maar goed het hele terrein en Internaat is gezuiverd en nu weer rustig. Het was een zwaar beladen onderwerp.  De buren kunnen weer blij zijn ook daar is het rustig.

De ontdekking op het kerkhof.

Kijk ook even naar deel 1  Kerkrade Franciscaner Internaat

Dit graf is van een kind van 9 jaar oud! En ligt tussen de broeders in.

Dit graf is van een kind van 10 jaar oud en ook tussen de broeders in!

 

 De Dag film Franciscaner Internaat Kerkrade.

https://www.youtube.com/watch?v=D264R1uoKPs

 De nachtfilm Franciscaner Internaat Kerkrade.

https://www.youtube.com/watch?v=v0A9JDu6JlI

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER |  

  Nieuwe filmsite op YouTube
TheGhosthunterMovie

 

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie