Het Kasteel van Kervyn

Afgebrand Kasteel Kervyn, door 2 kinderen in de brand gestoken net op het moment dat het kasteel van eigenaar zou wisselen. Het optrekje trok mijn aandacht om een foto sessie te maken.

  

Vroeger heeft hier een rechter gewoond en was het landgoed ook veel groter.

Daarna ben ik nog een paar keer er langs geweest o.a voor een documentaire met een filmploeg uit BelgiŽ. En steeds weer hing daar die sfeer. Paranormale activiteiten blijven daar aanwezig. Alleen het meisje met de lappepop is niet meer gesignaleerd op het terrein dus die is veilig vertrokken daar.

Ook de kelders onder het Kasteel voelen heftig aan. In sommige vertrekken daar hangt een enorm krachtveld. Het is en blijft een echt Spookkasteel!

Foto: Meisje met de Lappepop. (rechts)

Het was een plek waar wel zeker iets te merken was, maar ik kon het niet plaatsen en dacht alleen maar de opnames te maken , verder niks. Zouden de buren mij nog eens de historie toesturen,ik heb nooit iets gehad. Een 2e opname werd niet toegestaan dus er zat ook niet meer in dan alleen dit. Het was behoorlijk warm die dag en volle zon en toch daar rondlopen op zoek wat je niet voelt of ziet of anderszins kan  opmerken. Toch wetende dat er iets is wat je continu in de gaten houd en bespied maar wat je verder niet kan uitleggen. Dit complex was omgeven met een mysterieuze laag waar ik niet door heen kwam.
Maar nadat ik mijn foto's gemaakt had wist ik nog niet dat ik een paranormale foto getrokken had. Het meisje met de lappenpop. Later bij ontwikkelen bleek dat er aan de rechterzijde een kind stond met een lappenpop.

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie