Klooster - 's Heerenberg

Van dit Klooster in 's Heerenberg kun je spreken van een ernstig Spook Klooster ! Het is te koop. En het personeel is er al en staat keurig te wachten ! Al zie je ze niet.

Gebouwd in 1910 en bewoond geweest door de Paters Jezuļeten, daarna gesloten en is er iets anders mee gedaan. Nu staat het te koop en geloof het of niet maar het personeel is er al! Voorkant, zijkanten, achterkant, overal waar je komt voel je een enorme druk en negatieve spanning. En het meest heftige is het stukje op de parkeerplaats

Ook hier aan de achterkant van het gebouw gaat het behoorlijk te keer. Je voelt de aanwezigheid en hoe je je wend of keert, je wordt gewoon in de gaten gehouden en J. die mee was kreeg een enorme druk op zijn hoofd en ging in de auto zitten. Hij dacht dat die veilig was maar niets was minder waar. Hij voelde zich steeds beroerder worden.

Van af de parkeer plaats ging ik Filmen en foto's trekken en weer zat J, in de auto. Het vreemde was hij zei niks maar was gewoon even weg en had het helemaal gehad! Ik voelde om mij heen de spanning ten top stijgen. Zo druk maak je maar zelden mee. Hoe kan dit ? Wat is hier gebeurd ? Waar komt dit vandaan ? Het weer ging 's avonds veranderen en waren er geen nachtopnames. Ik had dit graag mee willen maken.

Je zou toch zeggen als dit gewijde grond is geweest dat het er niet zo te keer moet gaan. Maar niets is minder waar. Je kan naar de ramen kijken van het leegstaande gebouw en je kunt van een afstand al waarnemingen doen. Alleen foto en film materiaal gaven niets aan ! En dat is vreemd op zo'n locatie ! Wat hebben ze te verbergen?

Nou het is en blijft een heftig optrekje. Degene die het gaat kopen kan zijn lol op.

Het terrein en gebouwen is getroffen door een vervloeking en dat zal eerst verbroken moeten worden wil het weer tot rust gaan komen in 's Heerenberg.

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie