•  

   
     


   

  Klooster Ruine met de ondergrondse gewelven.
  Paranormaal Onderzoek
  Zelfs Willem de Zwijger heeft er nog staan schreeuwen in de tuin van het Klooster.  Het oude vervallen klooster. Het staat al meer dan 80 jaar leeg.
  Kijk  eens goed voor diegene die zelf een paranormale gave hebben! Achter een raam!!

  Het zal eens een statig en fraai gebouw geweest zijn maar nu groeien de bomen in de kapel en conversatiezalen. Dit klooster Internaat heeft de zorg vroeger op zich genomen van zwakzinnige mensen en kinderen. Maar heden is er meer aan de hand dan welke je met het blote oog kan waarnemen. Er bevinden zich paranormale activiteiten in het gebouw, om het gebouw en met name de zeer fraaie oude gewelven hebben een zweem van mysterie over zich.
  En al wordt het eentonig al weer een week van te voren de gewelven daar zit het! En toen we de gewelven betraden zat het er inderdaad.

  Direct bij binnenkomst voelde je de aanwezigheid. Het stond ons gewoon op te wachten direct al bij het eerste gewelf.
  Er hing een zwaar gevoel in de gewelven en het verplaatste zich steeds verder achteruit. Hoe verder wij kwamen des te meer wou het niet in contact komen met ons.
  Het Medium die er bij was merkte ook diverse dingen op in de donkere gewelven en ook zij zag dat Entiteiten achteruit liepen. Maar 1 ding wel we zouden ze van zelf tegenkomen want er was geen andere uitgang. Dus waneer was het grote moment van de ontmoeting?
  De gewelven zijn vrij groot en lang. Ze lopen onder het gehele oude klooster door.

  Bij het langs lopen van het oude hoofdgebouw voelde ik niet alleen maar ook het Medium dat er naar ons gekeken werd van uit de ramen.
  We werden goed in de gaten gehouden en hier en daar een geluid en koude rilling van het in het kort in aanraking komen met een Entiteit.
  Rechts van ons was een bomen singel en we hoorden hieruit ook geluiden komen zoals het kraken van takken. Er liep dus duidelijk iets met ons mee! Af en toe kon ik het niet laten om even de aandacht te trekken van die Entiteit, maar als ik stil stond was het daar ook stil tussen de bomen.
  Tja het had wel wat het gehele complex.

  De oude gewelven uit 1300

  De gewelven hebben en maken een imposante indruk. Spanningsvelden zijn er genoeg aanwezig en de Entiteiten liepen voor ons uit. Maar we zouden ze vanzelf tegenkomen. Bij de aanwezige journaliste kwam heel even een beetje paniek boven ze was de weg even kwijt in het donker van het nachtelijke uurtje. Ze zocht een trap en met een beetje paniek in haar stem vroeg ze waar die was. Dus even gedesoriënteerd. Maar juist dit soort dingen komen vaker voor op spooklocaties. Ze kunnen ook wel een angstgevoel laten voelen bij de mensen en tja trap je daar in is het onderzoek vertrokken en is deze persoon in feite uitgeschakeld.
  Maar goed dit had geen gevolgen dus we gingen vrolijk verder en belande bij de wel zeer oude centrale verwarming helemaal achter in de gewelven.
  Maar wie denkt dat het ophield daar mis! Er was nog een stuk van de gewelven dat door liep.
  Toen kwam het moment dat we wel heel dicht bij de Entiteiten waren. Je voelde ze, ze wilde weg vandaar en sprongen van de ene naar de nadere kant. Dus toen ik de Entiteiten verwijderde uit de gewelven was het rustig en niets was er meer dat deed denken of voelen dat er nog negatieve invloeden aanwezig waren. Het was volkomen rustig in de gewelven. Maar buiten niet! Daar rommelde het nog en flink ook!! Maar goed ook dat kwamen we vanzelf nog tegen.

  In de loop der jaren heeft de natuur weer terug genomen wat haar ooit weer is afgepakt.
  De bomen groeien in de kapel en hier en daar een flinke struik in een raam kozijn. Maar ook hier ogen die kijken wat doen ze daar.
  Bij de dagopnames was het vrij rustig op het terrein. Hier en daar een activiteit maar daar bleef het bij.
  Ook in de gewelven hing wel de spanning van de aanwezige Entiteiten maar waren beduidend minder als de ontmoeting in het nachtelijke uurtje. Wel kon ik op de dag vastleggen wat ik 1 week van te voren had gezegd. En die gegevens waren duidelijk aanwezig en werden ook bevestigd.
   

  De Natuur neemt weer terug wat haar is afgepakt.

  In de keuken van het oude klooster voelde en zag het Medium Entiteiten uit het struikgewas komen (Foto). Een drukte van jewelste werd het.
  Ook ik voelde de Entiteiten. Ze kwamen vanuit de barakken waar vroeger de zwakzinnige hebben gezeten. Je kon alleen daar niet komen omdat het helemaal dicht gegroeid was. Boompjes stonden met een tussen afstand van maar 15 tot 20 centimeter en daar kwamen we echt niet door. Maar wel leuk, ze kwamen naar ons toe! Alleen één ding was wel heel duidelijk je kon ze goed voelen en de spanning liep op! Qua gevoelens leek het net van opzouten is ons terrein. Het kreeg een agressieve sfeer. 

  Het entree naar de gewelven en we voelden de negatieve Entiteiten die naar ons toe kwamen van uit de struiken richting de oude barakken. De foto laat het zien wat wij waarnamen en wat ook heel duidelijk te voelen was.
  het was vrij agressief!

  Er is niet veel meer van over na plm. 80 jaar leeg gestaan te hebben.

  We hadden het complex wel in beeld en konden goed aangeven waar wat en wie als Entiteit stonden.
  Maar de club van de oude barakken liep mee met ons en ik moest steeds dan die en dan weer een ander weghalen bij het Medium en Journaliste. Ik werd er een beetje pisserig van. Maar goed we zouden naar een andere locatie gaan en het Medium stapte bij mij in de auto en de ander had de pech omdat ik al weggereden was dat er bij haar een Entiteit nog even snel in de auto stapte.
  Maar ja toen we er achter kwamen was het snel verholpen.
  Het waren interessante opnames! Veel gezien, gevoeld en gehoord.
   

   

  EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

   

  Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
  Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
  used with permission and/or here for review purposes only.
  Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

  THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

  Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
  Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
  Firefox met
  IE VIEW 0.86 extensie