•  

   
     


   

  Mysterieuze lift in Flatgebouw te Brussel.
  Paranormaal onderzoek.

  Een lift met een eigen leven. Kan dat ook nog? Ja zeker en vooral als je een liftboy als Entiteit hebt die de lift bediend.

  Het leuke is dat er bekende Horror films zijn gemaakt zoals de "Lift" die hun eigen manier hadden van hoe een lift dienst doet.
  Maar beseffen jullie je wel dat dit verhaal wat toen is bedacht om een film te maken die in de bioscoop uitgezonden kon worden in werkelijkheid "ECHT"bestaat? Nee het is geen grap, afijn dat weten jullie ook alle onderwerpen worden serieus behandeld en geen trucjes!
  Eigenlijk is het een best komisch verhaal rond deze lift. Want alhoewel hij al diverse keren is nagekeken en al diverse keren het elektronica is vervangen blijven de rariteiten met de lift bestaan. 
  Hij heeft zijn eigen leven en als je naar de 1e etage wil neemt die je mee naar de 5e maar kan ook de 3e zijn je weet het maar nooit.
  Uiteraard heeft die ook van die dagen dat als je er op zit te wachten dan doet die het wel goed, niks mee aan de hand maar er zijn dagen dan kan je niks met dat ding.
  De Flatbewoners weten het en wat is er frustrerender  als dat je haast hebt en dat de lift je het hele gebouw laat zien op die plekken waar je niet moet wezen! Flikt die het ook nog dat die keurig de deur dicht laat zitten en dan vanzelf weer naar beneden gaat.
  Of je doet de buitendeur open om naar binnen te gaan en dan moet je nog een deur openen om daarna 5 meter door een gang te gaan om bij de lift te komen en wat gebeurd! Hij komt er al van zelf aan. Nog geen knopje ingedrukt maar daar is die. Gekscherend wordt er geroepen hij kent me. Het lijkt net of iemand met een afstandbediening de lift bediend.
  Voor de bewoners soms lastig maar ook wel amusant want het is gewoon een happening hoe de lift reageert die dag je weet het maar nooit.

  Joost heb jij een idee wat er met dat gekke ding aan de hand is? Ik had het druk veel onderwerpen die gedaan moesten worden dus had zoiets als ik in de buurt ben bel ik dan gaan we kijken.
  Nou ik was in de buurt had de grote camera's thuis gelaten en had alleen een klein filmcamera mee, verder niks.
   

  De lift het op bepaalde momenten een geheel eigen leven!

  De Lift:
  Ik was ter plaatse en wat gebeurde er, juist de lift kwam er al aan uit zijn eigen zonder maar 1 knopje te hebben ingedrukt. En met een geweldige klap werd die ontgrendeld en kon je de deur open trekken.
  Nou dit entree klopte al niet maar toen ik instapte en we de 1e etage indrukte ging die vanzelf naar de 5e etage en toen weer terug naar de 1e etage. Een rondleiding per lift door een flatgebouw. Nou ja moet je toch ook eens meegemaakt hebben.
  Maar met het instappen en naar de 5e etage en weer terug naar beneden kreeg ik het wel heel erg warm. Diegene die naast me stond kreeg het juist heel erg koud! Nou daar stonden we dan in een lift die ik triomfantelijk de Liftboy noemde. Ik voelde hem aan de rechterhoek in de lift, daar zat die. Niet boven in de hoek, niet in het midden maar vlakbij de grond van de lift.

  IK zat nog in me zelf te denken straks stopt die op de 3e etage en begint te roepen: 3e etage, Dameslingerie, badhanddoeken, sportschoenen en keukengerij maar helaas dit gebeurde niet. Had het wel komisch gevonden. Nou eigenlijk door deze hele situatie ging ik er zo'n beetje de slappe lach aan over houden. Dit was toch wel héél apart!
  Maar goed daar sta je dan en nu weet je de oorzaak dus het ventje moest wel de lift uit want anders zouden zijn grappen niet ophouden.
  Het vreemde was dat toen ik het weghaalde en er uitleg werd gevraag waarom de ene koud en de andere aan het zweten was in de lift.
  Die uitleg was niet zo moeilijk, de ene die de Entiteit voelde omdat hij ook paranormaal begaafd is kreeg een koud gevoel over zich heen, ofwel het vaststellen dat er iets geconstateerd werd op paranormaal vlak. Dan is dit wel de meest voorkomende situatie.
  En waarom ik begon te zweten? Ook dit is makkelijk uit te leggen. Angstzweet! Niet van mij maar ik ving het energieveld op wat de Entiteit uitstraalde op. En gelijk met het opvangen van zijn signalen kreeg ik de woorden door "Shit dat is de verkeerde" !
  En inderdaad ik was voor hem de verkeerde. Want toen ik hem uit de lift haalde bleek weken later dat er nooit meer iets is mis gegaan met het indrukken van knoppen in de lift of dat hij spontaan naar beneden kwam al was je er nog 4 meter van de lift af.

  Als je naar de 1e etage wou ging die naar de 5e.

  We zijn 'avonds wezen stappen in het centrum van Brussel en we hadden maar 1 onderwerp juist De Lift en die kreeg natuurlijk een geheel eigen leven dat verhaal het ene nog gekker als het andere en dan is het leuk als je paranormaal bent want je ziet dingen en achter de grote markt van Brussel het uitgaanscentrum van Brussel zagen we dat niet alleen wij dolle Lift pret hadden maar dat er ook diverse rondlopende Entiteiten die avond liepen te gieren van het lachen.
  En dat zonder verruimende middelen. Nou het feest was compleet!Lachen, Gieren en Brullen!!
  Nou nog één keer dan: 2e etage: Schoenen,Veters, Pepermunt, Chocola,  vieze boekjes zijn uitverkocht!!

  Na dit avontuur is het niet meer voorgekomen dat de lift een eigen leven er op na houd.
  Alles is weer normaal.
  En die lift boy staat nu in het Hemeltje te roepen, Schoenen, peperm.............ja is al goed hoor.

   

   

  Foto's zijn Foto van Film. © TGH 2009

  EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

   

  Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
  Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
  used with permission and/or here for review purposes only.
  Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

  THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

  Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
  Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
  Firefox met
  IE VIEW 0.86 extensie