Het Chateau - Abdij - Mazeau (F)

Het leuke van dit onderwerp was  dat toen ik in de kelder was voor enkele foto's te knippen ik het gevoel had dat er iets onder de grond moest liggen. Enkele minuten later kwam de jongen die het Chateau-Abdij een beetje weer moet opknappen en zei dat volgens de oude gegevens er 3 moordenaars in de kelder vloer waren begraven omdat zij wegens hun misdaden niet op het kerkhof mochten worden bijgezet. Ik vond het leuk te horen en had al zo iets van geef maar een pikhouweel en ik vind ze wel. Maar ja ; dat ging dus niet. geen toestemming voor. En omdat ik tijdgebrek had en daar niet langer kon blijven ligt als alles goed is het nog steeds zo er bij.

 

Bij de foto opnames kwam ik er achter dat een soort van broeder mij in de gaten hield.

Het Chateau bestond in 1400 al en werd in 1600 een Abdij waar broeders in hun eigen voorzieningen moesten voorzien. En dat het een zwaar bestaan was bleek wel  uit de omliggende landerijen  waar zij op het land hebben gewerkt.

        

Maar met mijn rondgang door  het gebouw en bij gebouwen voelde ik dat ik niet alleen was . Ook zag ik diverse keren een zwarte schim
voorbij rennen. Op een van de lambriseringen trok ik een dia met een jongensachtig figuur  en op een foto op de trap stond iemand mij aan te kijken. Het was er dus geheel niet rustig in dat optrekje.

Maar is wel een stekje om weer eens terug te gaan en te gaan graven in de kelders.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie