Merkwaardige Paranormale activiteiten waargenomen.


 

Update: 

 Alleen de gedenkplaats is er nog van het trieste ongeval.

Van uit zijn stamkroegje ging hij 's nachts naar huis. Hij was net 18 en had het huisje van zijn opa gerfd. Hij zette de frituurpan aan voor nog een nachtelijke snack en toen sloeg het noodlot toe. De Vlam kwam in de pan en eigenlijk dom, maar hij pakte de brandende pan op en toen sloeg het noodlot toe. Hij zelf en het huis vloog in brand. Hij net 18 overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De buurt was diep geschokt over de dood van deze jonge van amper 18 jaar.
Maar er gebeurde iets. Er loopt geregeld een medium op straat langs met haar hond. En iedere keer als zij er langs loopt 's avonds dan ziet zij een manifestatie. Het zijn 2 dingen, of de jongen loopt het huisje binnen en de andere waarneming is dat zij hem ziet met een rokende frituurpan. Dat verhaal trok mijn aandacht en ging verder vragen in de buurt. Meerdere mensen hebben dingen waargenomen. Meerdere hebben hem gezien voor de deur. En n had met langs wandelen een brandlucht geroken die 2 meter verder weg was.
Op de dag dat ik de foto trok stond hij voor de deur! Het leek net of hij niet besefte dat hij dood was. Ik heb hem naar het Licht laten brengen.
Een week later sprak ik het Medium. En heb je hem nog gezien? Nee. Het voelt er nu een stuk rustiger aan.
Een paranormaal ingreepje en alles is weer rustig. Alleen het leed leeft voort in het dorpje.
 Hier wordt een oud vrouwtje waargenomen in en om het huisje. Velen hebben haar al gezien!

 

Ook in de bijgelegen schuur is zij gezien.Hier hoorden die iemand op de trap lopen.

Dit huisje is onder verdachte omstandigheden in brand gevlogen. Het staat al zo'n plm. 7 jaar er zo bij en ik denk dat de verzekering niets uitkeert. Gerard loopt er vaak langs met zijn hond om hem uit te laten. Nu is Gerard niet paranormaal, in het geheel niet! Maar heeft in de loop der jaren af en toe toch rare dingen meegemaakt.
Meerdere keren heeft hij een oud vrouwtje zien lopen. "Het leek net echt man" of ze nog leefde!! Ik zei gewon gedag en zij knikte.
Tot op een dag hij haar weer zag maar 10 meter in zicht en plop weg was ze. Gerard, ik stond mijn ogen uit te wrijven, dit kan niet!! Dat is onmogelijk! Tja en toen werd Gerard nieuwsgierig. Hij ging er vaker langs lopen met zijn hond. Dagen langs niets en dan in 1 keer was het raak. Daar was ze weer. Hij liep met zijn hond het terrein op en zag dat het oude vrouwtje de grote schuur in liep. Dit moest die toch even van dichtbij bekijken. In de schuur zag hij niks die was helemaal leeg. Zijn hond liep ook de schuur in en die bleef staan en keek naar de deur waar de trap achterzat naar boven. Hij kon zijn oren niet geloven.................. er liep iemand op de trap, maar hij zag niemand.
Ook zijn hond hoorde het want die keek aandachtig naar de trap.
Tijdens de foto opnames lette ik goed op of ik het vrouwtje kon waarnemen. Eerst kreeg ik het gevoel dat zij aan de voorkant van het huisje even naar buiten stond te kijken. Ik liep om het huisje heen en nam niks waar. Toen de oversteek naar de grote schuur.
Er viel een deur boven dicht!!! Ze was hier. Ik ging naar de trap en liep naar boven waar de deur dicht was gegooid. En toen ineens nam ik haar waar! Ik zocht contact en zij verteld me dat zij een oude oma was van de familie die er gewoond heeft. Ze was verdrietig om het huisje zo het er nu bijstond, maar ze kon niets doen. Ze wou van alles maar er gebeurde niets. Ik voelde dat zij niet negatief was , ze was al naar het licht geweest en alleen terug gekomen om te helpen, haar familie bij te staan.
Al met al het gesprek met Gerard, de foto opnames en dan een zeer fraaie ontknoping op paranormaal gebied, dan is je dag weer goed.
En Gerard die totaal niet paranormaal was of is heeft de ervaring van zijn leven gehad. Hij staat er geheel voor open.
 Het spookhuis Sas van Gent er hangt iets in de lucht.

Het hek is al platgewalst door de jeugd. De buren willen verhuizen, de andere buren slapen met het licht aan en waarom werd ik die dag van de opnames er toch even naar toe getrokken?

Ondanks dat het is afgesloten komen er toch nog steeds mensen naar het Beroemde Spookhuis Sas van Gent. De overlast vliegt de pan uit en de buren willen er weg. Altijd last van het publiek in de nachtelijke uren.
Het was die middag 12.30 uur toen ik aan kwam rijden. Ik had het gevoel dat er iets in de lucht hing. Een onbehaaglijk gevoel. Er is iets maar wat? Er hangt iets in de lucht! Staat er iets te gebeuren?
Toen ik die dag aan kwam vlogen er wel 100 kraaien van uit het Spookhuis luid schreeuwend  mijn richting uit. En dat is geen goed teken!
Er hangt iets in de lucht, maar wat? Ik kan er nog niet de vinger opleggen. Wellicht dat het nog gaat komen en dan zal ik er bij zijn.

 

Hier stond die dan het Spookhuisje van Koewacht. Gesloopt en nu een braak liggend terrein op het land van de Vlasfabriek van Koewacht. Juni 2010

En van de laatste foto's van het Spookhuisje van Koewacht.
Door de jeugd gesloopt  en nu helaas compleet verdwenen.
Een Paranormale locatie verdwenen. Jammer.
Een hoofdstuk is afgesloten!
 

Ze lopen langs de kerk en dan ineens hebben ze een heel raar gevoel.
Ik reed er langs en riep: Dat ding klopt niet!
Dus dan maar een foto er van maken en wat blijkt ....................................Er zit midden in de kerk een energieveld!Oude stal en toegangspoort van Kasteel.
Toe we aan kwamen lopen liep er een Entiteit van dit gebouw weg en stak de weg over richting de woonhuizen.
Er zat nog meer binnen want de spanning liep op.

Het optrekje is van 1867 en in het verleden is er veel gebeurd.
Ook is er personeel om het leven gekomen. Buurt bewoners hebben ook een raar gevoel als zij er langs lopen.
Dat varieert van koude rillingen tot een angst gevoel.

Al meer dan 15 jaar staat het leeg. Het is niet te verkopen. Er hangt ook een behoorlijke spanning in en om het huis.
De reden zat aan de achterkant.

Een Orb kwam te voorschijn. Ook hoorden we een apart geluid van uit het gebouw komen.

Tja en als je dan toch met opnames bezig bent kan je zomaar iets als dit tegenkomen.
Nog een spookhuisje.

Vele mensen kennen dit huisje. Er langs lopen, nee dat doen ze niet. Het heeft wat! Iets lugubers, al jaren lang.
Nou dan maar even kijken en toen gebeurde er iets vreemds.
Ik kon maar 1 foto trekken van het huisje. De camera weigerde de 2e foto te maken. Wat ik ook deed het lukte niet.! Terwijl op de volgende locatie hij het gewoon weer deed zonder problemen. (Het was een nieuwe camera)
 

De onderaardse tunnels van Sas van Gent. Hier is een wandelaar die met zijn hondje liep te wandelen bij zijn schouder gepakt door een Entiteit.

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie