Cafe "Merlijn" Grafwegen (D)

Café Merlijn in Grafwegen komt niet zomaar aan zijn naam. Een paar honderd meter verder ligt de ruïne van de zwarte heks , Hendrik Jan is zelf paranormaal en héél veel van zijn kennissen die in het Café komen idem dito. Veel leuke dingen zijn er al gebeurd. Het is een bijzondere plek om met elkaar te communiceren over het meer tussen hemel en aarde. Ook  schildert hij en hij weet dat als hij 's nachts gaat schilderen hij het niet is maar iemand anders die de penseel hanteert en tegen de ochtend gloren is er weer een nieuw kunstwerk tot stand gekomen die er mag wezen !

Tegenover Café Merlijn  ligt een bos met loopgraven uit de 2e wereld oorlog . Er is hier een verhitte strijd geleverd tussen de soldaten. Op eens verscheen er een Orb in beeld en was 3 seconde later verdwenen. 
Ook zag Emily van de Crew een witte schim voorbij rennen in het bos , alleen waren we toen nog aan het wandelen in de nacht en de camera stond niet aan vanwege de boomstronken en gevallen takken.
Wel was het zo dat de hele Crew merkte dat er iets meer in het bos aanwezig was.

In 1940 was het een Duits leger punt het Café en zat het vol met Duitse soldaten. Heel veel paragnosten en heksen weten het café te vinden en geven hun  paranormale gevoelens de vrije loop en wissen de gedachten uit met anderen. 

Juist deze mensen riepen tegen Hendrik Jan dat er 2 Duitse soldaten voor de deur stonden. Al hoewel de infra rood foto niet optimaal is door de weersomstandigheden heb ik wel de Duitse soldaat zien staan. Oefen maar even en laat het oog er goed op vallen. (Rechter foto)  

Als je het café binnenstapt  voel je al dat er paranormale activiteiten aanwezig zijn ,aan de rechterkant bij de bank in de hoek zit iets wat duidelijk te voelen is en in het midden zit er ook één. Hendrik Jan heeft er niet zoveel problemen mee , hij is er ook niet bang van ze horen er en ze geven informatie aan de speciale klantjes die paranormaal willen bezig zijn. 

Het hele gebied is er van in de ban . Er is heel hard gevochten tussen de geallieerde soldaten en de Duitsers. Velen hebben hun leven daar gelaten en zijn nog steeds niet tot rust gekomen.

Een heftige locatie en veel paragnosten en paranormaal gevoelige mensen  komen in het Cafe speciaal voor de spirituele sfeer die daar aanwezig is.


EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie