Middeleeuwse Crypte zeer zwaar!

 

Middeleeuwse Crypte

Een bedevaartsoord uit de middeleeuwen. Van heinde en ver kwamen mentaal zieke pelgrims hier naar toe op zoek naar genezing. Of ze dat hier ook gevonden hebben is een andere vraag. Er werd aan exorcisme en duivel uitdrijvingen gedaan. Pelgrims moesten betalen al naar gelang hun lichaamsgewicht. Hiervoor werd de grote weegschaal in het midden van de Crypte gebruikt. Verscheidene graven zijn er gevonden en een grote grafkelder is er ook nog aanwezig. Vele voorwerpen uit de middeleeuwen staan er tentoon gesteld.


De spanning slaat gelijk op je borst bij het binnen komen. Hoofdpijn, een benauwd gevoel en het lijkt wel alsof onze keel word dichtgeknepen. Bij de waterput zit een entiteit. Deze put werd gebruikt om water uit te halen zodat de pelgrims zich konden wassen in de 2 was ruimtes van de crypte. Beide was ruimtes voelen heel heftig aan.


 

Achteraan bij het altaar word het zo zwaar dat we niet goed worden. Dit valt hier precies wel vaker voor. Een onwel gevoel krijgen en even snel als het gekomen is verdwijnt het dan ook weer. Bij de beelden achter het altaar staat er ook 1 op de uitkijk dat geen beste jongen is.

 

En toch zijn er hier plaatsen waar het rustiger is. Zelfs positief aanvoelen. Hier zitten kinderen. Die zijn positief en komen terug. De ouders zijn hier maar die zijn negatief. Het is hier wel 1 grote bende. Langs alle kanten komt er wel wat op je af.


 

In de grote grafkelder hangt dan weer een akelige stilte. Dit klopt niet. Net of er word wat verstopt gehouden dat niet mag geweten worden. Niet alle negatief dat hier naar toe is gebracht door de pelgrims is verwijderd. Nee het is hier achtergebleven en maakt het hier zo heftig. Het is hier enorm druk. Zo'n groot aantal entiteiten dat hier aanwezig is...


Hangt er plots een wijn lucht als we terug uit de grafkelder komen. Die was hier niet toen we er naar toe gingen!


 

Merkwaardig is ook dat er hier mensen met kinderen op bezoek komen. Meteen bij het binnen komen beginnen hun kinderen te huilen. Die voelen natuurlijk ook dat het hier niet pluis is! Liefst van al willen die terug naar buiten.


 

Een heel heftige locatie waar veel gebeurd is. Mensen komen hier zelfs buiten met negatief bij hun nu. Dit is geen plaats van vrede en genezing hoor!

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER |

  Nieuwe filmsite op YouTube
TheGhosthunterMovie

 

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie