Militaire Kazerne
Entiteit mishandeld kind van 14 jaar en dat pikken we niet!


Op de achtergrond het oude ziekenhuisje ook hier uitslag van de EMF Meters.

Het is groot, héél groot met meerdere gebouwen. Oude  en nieuwe gebouwen en het heeft wel wat.
Maar er is iets gebeurd in de kazerne:
Een jongen (14) zo gezegd een paranormaal kind liep tegen de avondschemer over het terrein heen. Hij is nog paranormaal in ontwikkeling en vindt het leuk om het uit te proberen wat zijn gave zijn en teweeg brengen. Hij voelt, hij ziet en hij is volop in ontwikkeling.
Maar juist die avond gebeurde er iets wat hij totaal niet verwachte, nee wat er gebeurde komt niet vaak voor!
Hij nam contact op met Joost The Ghosthunter en vertelde zijn verhaal en toch nog steeds een beetje ontdaan van wat hij beleefde op het kazerne terrein.
Joost ging er heen want zeg nu zelf als een kind zich paranormaal ontwikkeld moet het er net zo aan toe gaan zodat hij een angst er voor gaat krijgen, nee dat is niet de bedoeling. We zullen die entiteit is gaan zoeken en dan mag die slaan.

Overal vonden we nog munitie

Ik liep daar tussen de gebouwen en op een verderop het terrein gelegen gebouw zag ik een entiteit over steken naar een ander gebouw. Ik kon hem duidelijk zien, het was een soort van mistwolk die je heel goed kon waarnemen en de silhouet had van een menselijke gedaante. Ik werd nieuwsgierig en ging het gebouw binnen waar ik hem naar binnen had zien gaan.
Ik vroeg is hier iemand? Er volgde een tik en ik praatte verder om contact met hem te krijgen. de ene tik na de andere gaf hij als antwoord.
op een gegeven moment kwam er een metaal geluid als antwoord. Ja ik vond het geweldig zo' n conversatie.
Ik voelde hem ook, hij was heel sterk dat voelde ik aan zijn energieveld.
Hij ging steeds dieper het gebouw in en ik volgde hem al pratend en vragen stellend. Dieper en dieper het gebouw in.

En toen ineens kwam ik in een gang terecht waar meerdere deuren op elkaar uitkomen. Rechts waren de toilettengroep. Ik was amper 2 passen verder en ik voelde een heel harde klap op mijn hoofd. Ik schrok hevig en zette het op een lopen, ik wist niet hoe snel ik weer naar huis moest zien te komen.
Het heeft me achtervolgt wat er is gebeurd. Waarom moest die mij slaan en zo hard? We praten met elkaar en ik dacht dat hij het leuk vond om mij antwoord te geven. Ik kom er nooit meer!!!!!!!!!!!
Toen heb ik het aan Joost The Ghosthunter verteld.

Ik hoorde het verhaal van Sieb en wist direct dat hij de waarheid vertelde. Dat voel je als iets klopt of niet klopt. En ik had ook direct het gevoel dat ik het stukje exorcisme in zou zetten tegen die entiteit. Want 1 ding is zeker een entiteit die een kind slaat en nog hard ok is van mij!
Siebe ga je mee? Je hoeft niet bang te zijn er zal je niets gebeuren. We gaan middag en avond filmen en het hele terrein onderzoeken.
Sieb wou wel dus de afspraak was snel gemaakt. 2 dagen later zouden de opnames plaats vinden.


Grote manschappenzaal

We kwamen aan en voor ons lag een vrij nieuw uitziend gebouw. We gingen naar binnen kelder, 1e etage, 2e etage,3e etage en alles voelde vrij rustig niets negatiefs en ik had zo iets van zou ik het verkeerd hebben gehad? Dat is me nog nooit overkomen!
Maar 4e etage en direct Bingo hier is wat, meters sloegen uit volle bak tot 4x keer toe. Sieb hoorde glas gekraak en voetstappen.
Ook lag er nog allerlei munitie op de grond van verschillende soorten. Maar wat ik opmerkte was dat je voelt een entiteit maar hij is weer even zo snel verdwenen. Zodra je ze merkt zijn ze weg. Eigenlijk met een Militaire precisie.

Via de tuin naar een ander gebouw ook rustig. Toen een vrij grote en lange werkplaats voor leger voertuigen, ook rustig en even verder het oude verpleeg-ziekenhuis.
Op enkele plekken was iets waargenomen maar ook zo weer snel weg zoals het grote gebouw. Op enkele kamers leek het wel of er een bom ontploft was zo zag het er uit. Maar ja leuk was het wel. Ook de meter sloeg weer eens een paar keer uit en als je vragen ging stellen met de K2 meter gebeurde er niks. We werden in de maling genomen.
Gebouw na gebouw en niets te merken, had ik het toch verkeerd gezien en gevoeld?

We hadden alles gehad en intussen hadden we rare geluiden gehoord, o.a. takken die kraakte in het struikgewas, deuren die dichtklapte met veel herrie alleen dit gebeurde ver bij ons vandaan maar was wel heel duidelijk te horen.
Tot ik in eens riep dit klopt niet !!!!! Er was 1 plek waar we niet binnen ren geweest dat kon niet omdat aan de voorkant geen deur zat.
Sieb zij direct dat is de plek waar het is gebeurd! Dar heb ik die klap op mijn hoofd gehad. Toen wist ik het de entiteit wou mij op een verkeerd beentje zetten. Ik ging naar de ingang aan de achterkant en liep naar binnen. Sieb ging mee en vertrouwde er op dat hij veilig was bij mij.
Ik was binnen en direct een enorm energie veld, ook Sieb voelde het en deinsde een paar stappen achteruit. Ik ging een donker gedeelte van de schuur binnen waar het energieveld vandaan kwam en ja hoor een confrontatie met mij en hij vloog als de gesmeerde bliksem naar de zolder en weg was die. Ik heb hem nog even uitgelegd dat ik de avond terug zou komen en hij de dstrijd met mij mocht uitvechten in plaats van met een kind. Joh ik was zo piasserig als het maar kon zijn.


Dit is het bewuste gebouw waar het is gebeurd

We hadden al 3 uur er op zitten op het terrein en vonden het welletjes die avond gingen we terug met de nachtlampen en ik zou hem uit gaan dagen. Ik wist het al dat ging op de harde manier.
Want wat Mediums roepen dat wil naar het licht ben ik vergeten! Hier komt iets anders van pas. Roep ik die wil naar het licht wordt ik ter plaatse mishandeld en dat gaat echt niet gebeuren!


De plek waar het gebeurde!

Het zijn vrij lange gebouwen en heb zo het vermoeden dat de manschappen daar hun eigen toko hadden en slaapplaatsen.
Ook zijn er bij waar een sportzaal is geweest. Weer andere gebouwen hadden een bar er in met een grote zaal er bij.
Wat ze er mee gaan doen is nog niet bekend maar een ding wel er wordt niemand meer mishandeld door een entiteit!

Het hoofdgebouw is nog niet zo oud. Ach ja het zijn maar belasting centen toch.

Een raar gebouw!! Van deze kant telt hij 3 etages maar ik ben op de 4e etage geweest en daar was wel wat waar te nemen.
Sta je aan de voorkant van het gebouw tel je 4 etages. Of is dit een grote militaire verdwijn truc?

Dit is de plek. Hier was die en de entiteit liep van dit gebouw naar het gebouw aan de overkant. Daar heeft Siebe de klappen gekregen van de entiteit. Die avond was het mijn beurt om de entiteit te grazen te nemen. Ik stond hem uit te dagen en Siebe die naast me stond voelde hem ook in 1 keer naar ons toe komen en toen was het gebeurd ik had hem, Siebe heeft alles op de voet kunnen volgen en toen ik vroeg voel je hem nog ? Was zijn antwoord Néé. Laat 1 ding wel duidelijk zijn een hard slaande entiteit wordt niet getolereerd en zeker niet als die een kind te grazen neemt, want dan ben ik al onderweg!

Full Spectrum foto van de slaapzaal waar incident plaats vond.

Dit is het entree van het gebouw waar Siebe hem binnen zag gaan. (Full Spectrum Foto)
Wel is hier de K2 meter vol uitgeslagen dus aanwezigheid waargenomen. Het heeft alleen niet geslagen.

Eén ding is zeker! Hij slaat niemand meer, hij is weggehaald door Joost.


www.exorcistonline.eu
 

 

Bekijk de film Trailer. 

 https://www.youtube.com/watch?v=7JEYZIq3P4c

FILM

 

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER |  

  Nieuwe filmsite op YouTube
TheGhosthunterMovie

 

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie