Het Spookhuis van Milsbeek


Peter Linders  overleden op 84 jarige leeftijd.

Vroeger is dit huis van Peter Linders een héél bekende inwoner van Milsbeek al op TV geweest in de programma's Showroom en bij Rick Felderhof in "De Stoel" Vele verhalen doen nu , na plm. 10 jaar na zijn dood nog de ronde in het dorp en ver daar buiten. Naast Peter , een huis verder werd indertijd de bekende Popgroep "Doe Maar " opgericht, Rob de Nijs kwam er geregeld en heeft er een tijdje gewoond. Verder zijn er nog dagboeken gevonden , maar door de vele losse blaadjes is het niet meer te rangschikken.

   

Het huisje op de berg tegen de klok van 23 uur.
infra rood opname.

De meest bekende zijn wel  het verhaal over de doodskist in zijn zelf gebouwde kapel (in het kort het volgende)

Door een weddenschap in de kroeg tussen Peter en de begrafenis ondernemer  dat wanneer Peter (die gestopt was met drinken) nog een borrel zou nemen dan zou hij een doodskist maken voor Peter. Akkoord en weg was de borrel . Hij moest wel de opgegeven datum en route terug naar huis nemen. o.k. Toen de kist klaar was en Peter in zijn MG de kist ging halen  kwam hij op de terugweg een processie tegen ,hij wou nog wegkomen met de rechtopstaande doodskist in zijn sportwagentje maar een mestkar verhinderde dat , dus ; er ontstond een hilarische situatie , mestkar , Peter met zijn doodskist en daar achter de processie , zelfs de plaatselijke politie begon toen in zijn geheel te flippen.

Toen op een dag zijn 2 nichten op visite kwamen zei een kennis van Peter dat Peter was overleden en lag opgebaard in de kapel .Ze wilden hevig ontdaan afscheid van hem nemen en toen zij de kapel naderden en de deur openging lag daar Peter in zijn doodskist. Tranen met tuiten en Peter moest zich goed houden , alleen zijn neus begon te kriebelen en kon niet langer de situatie de baas dus probeerde hij om de jeuk weg te krijgen door zijn mond en neus te bewegen maar dit zagen ook de nichten en die schrokken zo dat ze gillend zijn weggerend en het heeft jaren geduurd eer zij Peter dit konden vergeven.Dit is de kapel die hij zelf heeft gebouwd met een originele kapeldeur uit Duitsland .Hier heeft hij zijn 2 nichten de stuipen op het lijf gejaagd om net te doen of hij was overleden in in zijn eigen kist te gaan liggen.

Hij noemde zich ook wel de Reichs vliegenvanger van Hitler , hij moest de vliegen weghouden van de kantoren van Hitler in de 2e wereldoorlog. Door dit verhaal en de uitbouw hiervan zaten de dorpelingen altijd heel aandachtig aan zijn oor gekluisterd. Vele, zeer vele verhalen heeft hij op zijn naam staan. Het Dagblad "De Gelderlander" heeft er ook al eens een reportage over hem gemaakt en aan publiciteit heeft het hem nooit ontbroken. Hij was continu wel in het nieuws "de clown van Milsbeek "

Heeft ooit aan de Pastoor van Gennep beloofd voor hem te verschijnen na zijn dood en hem te vertellen hoe het er was in de hemel. Dus dat zal die binnenkort wel gaan doen. Ooit was hij ook nog de gigolo van een Barones uit Parijs. Vele mensen durven heden den dagen nog steeds niet op het terrein te komen van het spookhuis ze weten allemaal dat het niet pluis is.

Maar nu de Paranormale  belevenissen in het beruchte spookhuis.

Ik moest verschillende onderwerpen doen in Nrd.Limburg en enkele in Duitsland , net over de grens. Dit huis van Peter stond niet op de lijst welke ik zou bezoeken. Ik kreeg een tip , alleen wisten ze niet welke huis het was. Dus op zoek. Ik had een Medium mee in de auto en die heeft de locatie ontdekt. Er stond iemand in de tuin te werken en ik vroeg hem of dit werkelijk het Spookhuis van Milsbeek was ? "JA" en ik mocht opnames maken. Van een Duitse kroegbaas hoorde ik dat er al verschillende in dat huis zelfmoord hadden gepleegd , alleen de tegenwoordige bewoner had er niet veel last van , zijn vrouw wel ; ik zei: ' last' van nek en schouders en verschrikkelijk moe, ja dat klopte. Die avond zou ik opnames maken om het huis en een paar foto's knippen en 1 dag later de uitgebreide opnames in en om het huis.

De twee zoons die in plm.1994 alleen thuis waren en op een gegeven moment 3 mannen in het wit de trap op zagen lopen naar de voordeur ,stonden op en liepen naar de voordeur maar er was niets te zien. Terwijl ze héél duidelijk de mannen hebben gezien. Ook de vrouw des huizes had een niet gauw te vergeten ervaring beleefd, Zij zag een man in de tuin naar boven komen via de trap en ook zij wou de deur opendoen en hij was verdwenen . Maanden later zag zij een foto die ze op zolder had gevonden van Peter tussen de dagboeken en schrok hevig, hij was het die ze gezien had !Peter zijn dagboeken lagen nog op zolder en gaven een goed overzicht van zijn belevenissen.
Toch was het ook een héél gevoelig mens , ondanks zijn bizarre grappen en grollen.

Op de avond van de opnames liep ik een kamer binnen en bij een hoekkast en het bankstel werd het toch een partij ijzig koud , ik liet de man des huizes ook voelen en toen merkte hij dingen die hij in 12 jaar nog niet had meegemaakt hij voelde ook de koude lucht , idem zijn zoon. Moeders was blij nu geloofden ze haar tenminste ! Ze was al vaker voor gek versleten.Op deze plaats werd Peter vastgehouden door een negatieve entiteit. Hier was dan ook een enorm krachtveld waar te nemen.
Infra rood opname.

Wat zit er nu toch in huis ? was de vraag . Peter en nog 1 , een negatieve . Peter is niet moeilijk ,wel nog negatief  omdat hij niet naar het licht is geweest ,maar niet de kans heeft gekregen omdat die andere hem vast houd. Dit was de eerste keer dat ik in huis op zo'n korte  afstand een paar door mijn beeld zag lopen.

De uitdrijving in Spookhuis van Milsbeek. 


Peter Linders op oude leeftijd : Bron "De Gelderlander"

  

Twee foto's die de mensen zelf hebben genomen met een 100 asa filmpje. Het grappige was dat voor de foto's op tafel kwamen ik al had  gezegd dat de paddestoel in de tuin het lievelings plekje was van Peter en op de linkse foto zat hij altijd voor het raam te kijken op die plek. Echte foto's van paranormale activiteiten.Infra Rood foto : Een doorzichtige Orb ging langs het plafond  terwijl de uitdrijving aan de gang was. Hij is redelijk duidelijk en uniek te noemen om dit op klaar lichte dag in beeld te krijgen. Ik zag hem als een witte bol en wist dat hij er op moest staan.

En het kan wel een kleine aanwijzing zijn maar het is toch uniek omdat op zo'n moment vast te kunnen leggen , meestal zit een paranormale oplossing ook in een heel klein gegeven.

  

De uitdrijving tot stand gebracht en Peter en een zeer agressief type uit het huis gehaald. De bewoners voelde de rust weer keren en het was een heel stuk lichter in huis. Ook de tuin werd bij de uitdrijving betrokken om dat het daar ook heftig was. Dus het Spookhuis van Milsbeek bestaat niet meer! Bij zijn leven was het al een legende maar na zijn dood is hij nog lange tijd een deel geweest van zijn  verblijfplaats. Het ene moment stil en het andere moment zich manifesterend aan de bewoners. Nu heeft hij pas echt rust.

Meer informatie vind u op: www.exorcistonline.euEEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie