Spookkasteel: "MIRAMARE" ItaliŽHet ziet er prachtig uit Kasteel Miramare in ItaliŽ maar er is iets aan de hand met dit Kasteel: Het Spookt! en niet zo zuinig ook.


Maximiliaan van Habsburg. 


Charlotte van BelgiŽ  

Nadat Maximiliaan daar vermoord is , is het ook begonnen met spoken. Vele mensen hebben het waargenomen dat het er niet pluis is , weinige durven er voor uit te komen. Ook het buiten gebied spookt! Er zijn verhalen bekend van mensen die voelden dat ze werden aangeraakt. Dit kon van een zachte aanraking tot een duw inhouden. Charlotte is weer naar BelgiŽ vertrokken.Het is een mooi optrekje maar een vaststaand feit is dat het er spookt en niet zo zuinig ook. Het wordt wel verzwegen door het personeel maar enkele van hen zijn een andere baan gaan zoeken,ze houden het voor gezien daar ; wegwezen !!

Wat is er al zo gepasseerd in Kasteel Miramare, vťťl ,mensen hebben binnen het Kasteel voetstappen gehoord ,deuren die dicht sloegen ,vreemde geluiden,bewegende voorwerpen en in 1 keer een heftige koude wind voelen. Ook gaat geregeld het alarm af zonder aanwijsbare reden. Kortom een gezellig optrekje voor een vrijgezel; je bent daar nooit alleen.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie