De Tunnels en Molen van Sas van Gent

Sinds ik de Spookmolen en tunnels ontdekt heb in 2000 zijn er al vele opnames gemaakt met zr verrassende beelden.

 
Met Katja en BNN bij de Molen van Sas van Gent
 

De Spookmolen van Sas van Gent en zijn onderaardse tunnels. Het is een raar fenomeen. De paranormale activiteiten zijn het meest waar te nemen in het buitengebied.

De Molen van Sas van Gent spookt.
Film crews en Katja Schuurman kunnen er over mee praten. Eigenlijk was dit een onderwerp wat op de plank is blijven liggen.

Alleen de foto's hebben op de site gestaan. In 2000 ontdekte ik deze Spookmolen en er is toen ook aandacht geweest van pers en media hier over.

   

   

De onderaardse tunnels uit de tijd van Prins Maurits. Deze zijn nog in tact gebleven en de rest is ingestort. Paranormale activiteiten zijn er ruimschoots aanwezig en stralen uit naar de oude molen. Ook wordt er beweerd dat de tunnels van Philippine naar de tunnels van Sas van Gent lopen.

De opnames met Katja Schuurman en BNN Televisie brachten een hilariteit teweeg in de nacht opnames. Katja werd bij haar been gepakt door een Entiteit en 6 man van de crew hadden dit vast gelegd.
Dit filmpje is te zien op de filmpagina.

Er is al eerder een documentaire van gemaakt en zijn we ook de tunnels in geweest. Het is er heftig! Bij opgravingen zijn er skeletten gevonden en de kleine gangen die vroeger onder heel Sas van Gent liepen als een verdediging vesting is voor een groot deel ingestort. Her en der zijn er nog wel overblijfselen te vinden in Sas van Gent. Het hele gebied is omgeven met krachtvelden. (paranormale activiteiten) ook in de tunnels ben je niet alleen. Er is veel vast gelegd op film, zelfs bewegende Orbjes kwamen in beeld.
 

Dit was een super opname! Boven bij de spookmolen trok iemand van de filmcrew dit beeld. Een Entiteit vluchten uit de luchtkoker en vloog de helling af. De 2e foto is een onderdeel van de 1e en laat duidelijk een gezicht in de foto zien. Infra Rood opname (foto van Film.)
 Een oude tekening van de vesting zo hij in 1500 was.

Het leuke is dat ik zei dat ze boven het in de gaten moesten houden. Ik zou proberen om de Entiteit(en) uit de tunnels te verjagen zodat er misschien een filmbeeld zou komen.

Nou het is precies uitgekomen.

Ik heb er met velen al een onderwerp van gemaakt over de tunnels en spookmolen van Sas van Gent. Steeds kwam er wel iets nieuws in beeld.

 

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie