Mysteries in en om Tilburg

In en om Tilburg zijn enkele mysterieuze plaatsen. Daar gebeuren dingen die niet zo gauw te plaatsen zijn en die onder mysterieuze zaken vallen. Door politie wordt het ook wel Blackspot locaties genoemd. Ik ga een tipje van de sluier zien op te lossen.

Het viaduct van Tilburg.

Een hangplek voor jongeren, gebeuren steeds dingen en is een trekpleister voor mensen die van het viaduct willen springen.

Het bekendste verhaal is op klaarlichte dag wil iemand zich ophangen en alhoewel het hartstikke druk is gaat die gewoon zijn gangetje en op het moment dat hij springt knapt zijn touwtje en daar lag die dan springlevend met een paar
gebroken benen.
Reeshofdijk Tilburg.

Een moord vele verkrachtingen en hoge criminaliteit. Nu zijn er camera's geplaatst en is het iets rustiger.

Maar toch er gebeurd af en toe nog steeds wel wat.

Bij mij kwam het antwoord boven.
Ga er straks verder op in.
De Bach Flat in Tilburg.

Zoveel Flats in Tilburg maar nee: de Bach Flat is het populairste. Daar springen mensen van af. Nooit van een andere Flat, néé, alleen deze Flat wordt uitgezocht.

Ze hebben de trappen al weggehaald van de toegang tot het dak, dus nu is het minder. Maar al vele zijn er vanaf gesprongen, wat is de aantrekkings kracht van deze Flat?
Het fietspad van Oisterwijk.

Velen doden zijn er gevallen. Wat is er op deze Blackspot locatie? Ik vroeg het aan een paragnost en die had er geen antwoord op. Bij mij kwam direct boven: "Het ligt verkeerd"  Dus niks aan de hand, hij ligt verkeerd en net toen ik weg wilde gaan riep een stem "Let op" ondanks de drukte op de weg is het goed te horen.

           
                                                                                                                                                                                                

De Dodenweg van Moergestel.


Ik wist niet op dat moment dat dit een Topper zou worden. Weken later kreeg ik een tel. kijk eens er staat wat tussen de bomen en beweegt, een Entiteit! Van uit de rijdende auto is de film gemaakt en iedereen die de opname had gezien was onder de indruk. Zie ook de filmpagina.

Van het viaduct is niet precies bekend wat de oorzaak hier van is. Bij de Reeshofdijk kwamen de woorden Heren van Gelre boven. De Bach Flat daar liggen 2 onderaardse negatieve rivieren en dan is het bekend dat er dit soort situaties kunnen ontstaan. Het heeft een uitermate diepe en sterke aantrekkingskracht. Het Fietspad van Oisterwijk daar is niets paranormaals aan de hand! Ondanks die stem die riep "Let op" dit was een leuke extra bijkomstigheid. De Mariakapel en de Dodenweg van Moergestel ook daar is in het verre verleden een terrein/bos geweest waar de Heren van Gelre mensen hebben opgehangen en gemarteld. Deze energieën (negatief) zijn daar blijven hangen zo ook de locatie Reeshofdijk, idem dito! Je komt het vaak tegen die Heren van Gelre en overal is het een paranormale puinhoop. Er is héél veel leed aangebracht door deze dwaze figuren.

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie