Kasteel Ruine Nijenbeek

Het Kasteel werd in 1945 een paar maanden voor de oorlog behoorlijk beschadigd. Kasteel Nijenbeek stamt uit de 13e eeuw. In de 18e eeuw is het Kasteel in verval geraakt.

In 1296 wordt Nijenbeek voor het eerst genoemd. Het ligt aan een dode arm van de IJssel.

Het Kasteel Nijenbeek kent een heftig verleden. Vandaar maar eens kijken welke paranormale krachtvelden zich daar nu nog ophouden.

In 1364 was het een gevangenis.  

 

Kasteel Ruine Nijenbeek het werd een verrassende dag opname!

Er zijn bijzondere paranormale fenomenen aan de gang bij de Ruine.

Als je het rustig observeert de Ruine dan merk je dat er van binnen uit naar je gekeken wordt. Je voelt het gewoon het ene  krachtveld na het andere is waargenomen. Een heftig plekje met een complete verrassing.

 

Achter deze ramen wat vroeger de gevangenis was kwamen stemmen door. Je hoorde het maar het was niet te peilen wat ze zeiden. Het leek net of de geluiden van heel ver kwamen. Dit heb ik wel eens eerder gehad bij opnames. Je kan dan proberen om het vast te leggen maar ook dat lukt niet want je kan er niets uithalen van die geluiden.

Dit kleine huisje had de verrassing! Zowel ik als M. die mee was zagen we iemand naar binnen gaan! Gewoon echt in kleur en op dat moment niet vermoedend dat het een Entiteit kon zijn. We klopte op de deur voor wat informatie maar er werd niet opgedaan! Ik keek door het raam maar zag niets. We hebben hem niet weg zien gaan en een 15 minuten later ging hij weer naar binnen. Kijkt niet op of om en de film camera er op gezet.

En wat blijkt er staat niemand op de film!

 

Ook van achter de toegangsdeur zijn krachtvelden waargenomen. Maar het meest opvallende van die dag is dat die manifestatie in beeld is gekomen. Daar waren we nog het meeste van onder de indruk!

Dit komt zelden voor! Het is alleen bekend bij Kasteel Waardenburg. Maar daar zeiden ze gedag door een knikje met hun hoofd te geven.

Deze zei helemaal niks , keek niet op of om. En stond niet op de film! En ook dit is eerder vastgelegd op het Kerkhof van Turnhout (B) Maar wel héél interessant.

We waren compleet verrast door het gebeuren bij Nijenbeek, maar omdat er nog zoveel andere locaties bezocht moeten worden gaan we nog een keer terug naar die plek. Helaas regende het en waren de nachtopnames daarom in het water gevallen. Maar ik weet zeker dat een volgend nachtelijk bezoek spectaculaire beelden kan gaan opleveren. Ook aan de binnenkant van de Ruine. 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie