Rondje Nijkerk
Gewoon zomaar even de nieuwe camera's uitproberen en een aantal locaties opzoeken rond Nijkerk en omgeving en zien wat voor een paranormale gegevens er boven komen op deze plekken. Er komen veel mails binnen met "weet je nog plekken "? Nou gewoon in de auto stappen en je komt ze van zelf tegen. Dus heb ik hierop ook antwoord gegeven. Je voelt van zelf de heftigheid als je voorbij rijdt in de auto en ja hoor ik had er weer een stuk of wat. 

Kasteel Vanenburg  (Putten)

Een bijzonder leuk optrekje en het heeft zijn charme. Ook op Paranormaal gebied. Alhoewel er geen toegang is tot het kasteel valt het op dat als je aan de linkerkant staat op het terrein dat met name daar paranormale gevoelens aanwezig zijn. Ook aan het entree aan de voorzijde is het onrustig , maar dat is niet verwonderlijk ,het terrein heeft een heftig verleden wat onstaan is in plm. 1389.

  

Aan deze zijde van het Kasteel voelt het onrustig aan achter op de parkeerplaats was het wat rustiger , maar dat wil niet zeggen dat er niets is want bij avond kan het ook aan deze kant heftig aanvoelen. Entiteiten lopen ook heen en weer.

  

Leuk optrekje dit Kasteel ,toen ik hier aan deze kant arriveerde met de camera's hoefde ik maar een paar minuten te wachten en er stonden een paar onzichtbare portiers voor het hek.Och heeft zijn charme.

Kasteel Oldenaller  (Putten)

Ook dit kasteel wat nog in privé bezit is is een aardig optrekje waar veel paranormale activiteiten waar te nemen zijn.Kasteel Oldenaller is nog in privé bezit en is een alleraardigst optrekje , goed onderhouden. Maar er lopen meer tuinmannen in de rondte als dat er werkelijk in dienst zijn.Ook de achter gelegen schuren daar is het heftig , het slaat direct op je borst een soort van benauwend gevoel.Ook hier dus  de buiten omgeving is omgeven met paranormale activiteiten.

   

Van uit deze gebouwen krijg je de indruk dat je wordt aangekeken en bij het zien van de rechter foto aan de rechterkant boven daar stond iemand mij aan te kijken.

Boerenschuren domein Oldenaller  (Putten)Voor aan de weg van Oldenaller ligt deze boerderij en ineens stond ik boven op mijn rem ,wat is dit ? Je voelde de Entiteiten om de schuren rennen ,het was heel heftig.

Kasteel van Staverden.

Een aardig optrekje en ook op deze plaats kan je aanvoelen dat er meer is ,ook in het Kasteel van Staverden.
Het is nu een kantoorpand maar het valt onder de Spookkastelen.

   

Het Spookkasteel van Staverden een goed onderhouden Kasteel ,alleen het spookt niet alleen binnen maar ook buiten het Kasteel.

   

Met name dit klein huisje wat op het terrein staat voldoet aan het predikaat Spookhuisje !

Verder is het op het hele terrein waar te nemen dat er iets niet pluis is. 

Cafetaria en 2e hands spullen (Putten)

Er was hier eens een feestje en ik hoorde van iemand die daar geweest was dat ze het erg benauwd kreeg daar en last van nek en schouders. Deze aanwijzing was voldoende om er eens binnen te stappen en te kijken en voelen wat er zat . Nu is het bekend dat op rommelmarkten en 2e hands winkeltjes er spullen kunnen liggen waar iets bij zit (Entiteit) kan positief zijn , maar ook zeerzeker negatief!  Hoewel ik geen aanwijzing op de foto heb van een Entiteit heb ik het daar wel gevoeld dat er iets aanwezig is ,meerdere zelfs. Vandaar deze vermelding ,omdat er veel vragen komen over 2e hands spullen en dit onderwerp er antwoord op geeft.Het interieur van de cafetaria met 2e hands spullen ,ook hier meer bedienend personeel als dat je kunt waarnemen.

  

Infra Rood foto's van het interieur  (gemaakt met nieuwe Camera) super beelden !

Jan van Schaffelaar Kasteel (Barneveld)

  

Mooi aardig, goed onderhouden kasteel .Ook hier kon ik niet naar binnen ,maar ook hier is het buitengebied niet pluis .Was wel leuk want de kerk waar hij van af is gesprongen in 1421 ligt een paar kilometer verderop.

Kerk waar Jan van Schaffelaar is afgesprongen in 1421 (Barneveld)

 

In deze kerk kreeg ik Orbjes op de foto De toren was niet toegankelijk vandaar even een rondje door de kerk.

 

Van deze kerktoren is Jan van Schaffelaar afgesprongen (1421)

  

En weer een paar supergave infra rood foto's.

Sloopwoning in Voorthuizen Spookt !

Vanuit de auto zag ik dit optrekje maar ik was er al voorbij gereden en had iets van wauww! Dus keren over het drukke kruispunt toen over het fietspad om te eindigen tussen hekken en heggen, maar ik was er . En ik ga het wauww gevoel nog vastleggen ook. Je komt het zo maar tegen midden in de stad en dan staat er nog iemand me aan te kijken van jij durft zomaar over het fietspad !

  

Het optrekje wordt gerestaureerd .Toch er maar even omheen gelopen.Bij de pijl staat iemand me aan te kijken ,wellicht een beetje moeilijk te zien op de computer maar bij volledige pixels is het duidelijk een gezicht. Er staat trouwens nog meer op !

Nou dit was rondje Nijkerk. Is het een mooie dag ga maar eens kijken en voelen je zult er vast dingen tegenkomen van uit de paranormale wereld en nog even een tip op het terrein bij Oldenaller , als er op uw schouder getikt wordt met de vraag staat u ook op de bus te  wachten dan is het Raak ! Er rijden namelijk geen bussen.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie