Ned. Kastelen Stichting
Opnames: Dinsdag: 10-01-2006.

Een foto weergave van de dingen die we die dag beleefde in het oude Gemeentehuis en nu het kantoor
van de Nederlandse Kastelen Stichting. Ook hier zijn meer medewerkers als dat er op de loonlijst staanTrouwens ik weet niet of iemand dat weet maar er is nog een oude ambtenaar aanwezig in de trouwzaal! Hij is net 187 jaar geworden.

Voor dat we naar Wijk bij Duurste zouden gaan had ik al aangegeven dat het op zolder moest zitten en achter af klopte dat als een zwerende vinger, het zat op zolder. Bij aankomst en de beklimming van een smal draai trappetje  naar boven en net één voet binnen gezet riep ik al er staat er een voor mijn neus!

Nou de foto's maar even laten zien van de zolder; 
(middag opnames)

   

     

     

     

     

      

Nou een drukte met de Orbjes.

Wat ook heel leuk was dat er een Entiteit verstoppertje aan het spelen was in de oude boekenkast, een tiental foto waar helemaal niks op te zien was en ik kreeg een idee,doe net of ik gek ben ga een lekker bakkie koffie drinken en dan in 1 keer camera klaar omdraaien en knip en daar was die !!  Iedereen moest lachen maar Orbje was er.  Nou daar wordt je toch vrolijk van, niet waar?

   

Bij de zeer oude boeken hangt een special krachtveld dat was duidelijk waarneembaar.

 

Wellicht heeft u wel eens die Amerikaanse film gezien waar allemaal vliegen voor het raam liggen, nu is het bekend in de Paranormale wereld dat dit veroorzaakt wordt als er Geesten-Entiteiten in het gebouw aanwezig zijn. Het leuke was dat het Oude Raadshuis zo'n plek heeft en nog veel leuker was dat toen ik het uitlegde aan de mensen om me heen en ik een foto knipte er ook een Orbje naar mijn verhaal had zitten luisteren. Dus dat was even een mooie opname.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie