Een prachtig onderwerp wat je niet zo snel tegen komt! Bij de eerste opnames was het muisstil aan boord. Maar toen de late avond in viel begon er van alles te gebeuren.

Het schip heeft veel meegemaakt, heel veel.
Buiten de cargo die het deed was er ook een ziekenboeg, operatiekwartier en tandarts aan boord.
In diep in het schip zat een zware jongen aan boord die wou verhinderen dat ze verder kwamen.

Een uitgebreide foto reportage laat ook zien wat er allemaal aan boord was. De Films geven nog veel meer dingen in beeld aan.
1) Trailer  2)  Deel 1 film  3)  Deel 2 film.
Met fraaie foto’s bij het onderwerp “Het Oorlogsschip van het Vreemdelingen legioen”Oorlogs Carco schip van het Vreemdelingen Legioen Zware oorlogen gevoerd en er is heel veel gebeurd op het schip. Lange gangen door het schip en bepaalde plaatsen hebben hun energie en krachtvelden. De een nog harder dan de ander. Het contact met het leger en de wal werd hier vandaan geregeld. De radio kamer. Gangen en nog meer gangen en alles in het pildonker! Het mortuarium van het schip. Hier waren paranormale activiteiten aanwezig Operatie kwartier pal naast de ziekenboeg Ook de tandarts was aan boord. De keuken De slaapzaal voor de manschappen. Nog dieper het schip in om te zoeken naar paranormale activiteiten Alles was nog aanwezig op het schip. De zwaarste entiteit zat hier op deze locatie!

Tanks, Kanonnen, vrachtauto.s en extra militairen werden vervoerd met dit gigantische oologschip.

En met ziekenboeg, Mortuarium en tandarts aan boord.

Pas op! Auteursrechten beveiliging in de metatags van de Foto’s.

Als iedereen slaapt gaat The Ghosthunter weer op jacht.
Naar het onbekende, het mysterieuze, het onbekende of wel

De Paranormale wereld

Home Home Home Home Home Home Home Home Home Home