De legende van Oedelem (B)

Deze legende wordt ook wel genoemd "DE SCHAT VAN OEDELEM" of ook wel de 4 Duitse soldaten. Dit onderwerp is gedaan met een team van paragnosten en het leuke was dat was gezegd ook klopte , ik ga er verder niet op uitbreiden omdat privacy hoog staat ook in mijn onderwerpen .maar een enkele zal ik vertellen. De huidige bewoners dachten dat er een verstopte schat lag ergens op het terrein maar dat was niet het geval. Er was weliswaar een gedeelte waar over de legende met de 4 Duitse soldaten ,wat het team zei het zijn er maar 2. Ook dat klopte want in het verleden zijn er 2 van die soldaten opgegraven bij werkzaamheden op het terrein.

Kinderen riepen daar staat Opa.(Rechts) en links bij rondje staat een Ank teken , maar dat hadden die mensen niet in huis. Dit was ook de opa die op de hoogte was van de schat van Oedelem. 
Hij had grond afgepakt op een niet zo vriendelijke manier.

Rechterkant op keuken raam staat een blonde vrouw te kijken en links boven amper te zien maar toch weten dat ik werd aangekeken. Verder kwamen hier gegevens boven van het team wat de familie nog niet wist  en gezien de privacy ik er dan ook niet verder op inga. Wel was het een volkomen verrassing voor hun.

Links op de foto staat een geblinddoekte man voor het raam te kijken. Deze foto bevestigde het nieuwe verhaal zo als het werkelijk in elkaar zat. Hij bezitten grond die hem was afgepakt.

Wellicht in de loop der jaren dat ik het gehele verhaal openbaar mag maken, nu nog niet.
Maar het is een heel leuk onderwerp geworden met duidelijk foto's en paranormale aanwijzingen.

En dus de legende van Oedelem bewaard nog zijn geheimen , alleen ik weet ze.EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie