Het mysterie van Huize Onghenae 1

Het Mysterieuze Huis van de Oude Burgemeester Onghena zit vol met wilde verhalen, geruchten, legendes en Mysteries.

Het huis van de oude Fam.Onghena in Zuiddorpe is omgeven door mysteries. Legendes vertellen dat de oude Burgemeester veel nazaten heeft lopen in het dorpje en omgeving. Het was een levensgenieter en bij de vrouwen populair. Ook verbergt het huis volgens het Gem. Archief nog heel veel documenten uit het verleden. Maar toen hun op zoek waren naar de huidige eigenaar en deze niet kon vinden had ik maar 10 minuten nodig en ik had hem en wel in Brussel (B) . Ook doen de geruchten de ronde dat er een geheime gang moet wezen in het herenhuis .Paragnosten die ik gevraagd heb kwamen allemaal met een eensluidend antwoord "JA."
Ooit zat er een geheime Kapel in dit gebouw verstopt op zolder. En nu gaan de geruchten dat er een geheime tunnel loopt van die schuur naar?
Heel vroeger heeft in de achterste schuur een Kapel verborgen gezeten en met name naar deze Kapel moet een onderaardse tunnel aanwezig zijn. Op de 2e foto is de Grot van Lourdes nagebouwd in de tuin. Het geheel is omgeven met een waas van Mysterie, niemand wil antwoord geven ,niemand gaf toestemming voor een foto reportage binnen in het gebouw. Wegwezen ,de Pers was ook niet welkom. Zelfs niet in de tuin.
Hier ligt de Burgemeester begraven midden in het dorpje, alleen het vreemde was toen ik deze foto trok ik er later achter kwam dat er meer op stond als alleen de grafzerk. Aan de rechterkant van de zerk staan mensen met elkaar te praten en het vreemde is hoewel ik dit onderwerp in 1997 heb gemaakt, zij in kleding staan van rond 1880.

Toen wist ik dat dit gebouw zijn krachtvelden had , zowel binnen als buiten de muren.
Maar waarom alles zo in stilzwijgen moet zijn gehuld is een mysterie.
EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie