Paarden Healer
 

s'Morgens gaat hij naar de sportschool. fanatiek boksen een boom van een kerel en maait ze dwars door de hoeken heen, hij dwingt respect af in de ring en zijn sparringpartners hebben ontzag voor hem.
Hij leeft zich uit en ontdoet zich zo van zijn overtollige energie.
Na een uurtje zich uitgeleefd te hebben gaat die douchen en stapt de deur van de sportschool uit en is op dat moment een geheel ander mens.
Een ruwe bolster met een klein hartje.
Als je hem op straat tegen komt dan bedenk je je twee keer om die uit te dagen. Op zijn Amsterdams geroepen  "zijn eerste klap is dodelijk en de tweede is lijkenschennis"
140 kilo schoon aan de haak en het zijn allemaal spieren.
En ik had hem gezegd dat hij kon genezen! Ik had zijn krachten gevoeld en die waren sterk! Heel sterk! Daar moest hij wat mee gaan doen. Hij kon genezen zoals weinigen dat kunnen.
Zijn antwoord , vandaar dat mijn handen zo warm worden als ik mijn hond behandel.
Totaal niet op de hoogte van zijn fenomenale krachten die hij om zich heen had.
Achteraf bleek (volgens dierenarts) dat hij zijn hond al 2 jaar langer in leven had gehouden als dat normaal was !
 


Anouk uit de brandende stal gered op het laatste moment.
Ook zij is er wonderbaarlijk weer boven op gekomen.
dank zij hem

Jaren geleden was dat anders, één verkeerde opmerking en de hele kroeg ging er aan! In 5 minuten presteerde hij het of het leger van Napoleon er door heen was gewalst.
Zat nergens mee. Maar: kwam niet aan zijn hond of mishandelde geen dier op straat als hij in de buurt was want dan werd je zelf even door hem mishandeld. Onrecht dan werd het echt rood voor zijn ogen!
Een prachtig figuur wat na zijn sportschool training iets geheel anders gaat doen wat niemand vermoed.


Ze kennen hem, de veiligste afstand is 5 meter.

Je vind hem dan in de Manege tussen de paarden.
De allereerste keer kwam hij in contact met een vrouw die een paard had staan op de manege.
Wil jij er eens naar kijken? Niemand kan en mag in haar buurt komen. Of zij drukt je weg of ze trapt naar diegene die in haar buurt is.
Als de hoefsmid komt moet hij haar verdoven anders bengelt die ook in de balken.
Er volgden een behandeling van hem die 4 maanden zou duren.


Eefje is weer helmaal in orde. Iedereen kan in haar buurt komen zonder in de balken te belanden. Ook de voorbenen zijn geheel genezen.

 
De eerste keren ging hij via een uittreding naar het paard Eefje. Een mooi Fries paard wat heel schichtig was. Ze schrok van het kleinste dingetje en al vlug kwam hij erachter dat zij mishandeld was door haar vorige baas. Van vrouwen moest ze ook niet veel hebben maar van mannen helemaal niets. Als je in de buurt was stond het achterbeen al op scherp en kon je een knal krijgen. De Intensieve behandeling begon en langzaam aan voelde hij dat het de goede kant opging met Eefje.
Na 4 maanden was het onder controle en ging zijn baasje en Eefje samen aan de wandel. Het is een hoop werk geweest maar het is goed gekomen. Iedereen mag er weer aanhalen, achterom lopen of gewoon zo even mee smoezen in de paardenbox. Géén probleem. Laat ik nu ff niet hopen dat hij die vorige eigenaar tegen komt.


Nu is er een hechte band en vertrouwen ontstaan tussen paard en eigenaresse door een Paranormale genezing.

Het bijna vergeten paard in de brandende schuur.
Aangrijpend verhaal met een verrassende uitkomst!

Je leest het wel eens in de krant: Boerderij in as gelegd, veestapel komt om etc.etc.
Anouk een paard is dit bijna overkomen. Zij stond op stal en er was brand, alle paarden werden er uit gehaald maar om de een of andere reden werd zij vergeten. Haar baasje was gearriveerd en zag haar niet. Mijn Anouk staat nog op stal. Toen begon de reddingsoperatie van Anouk. Alles stond in lichterlaaie en met gevaar voor eigen leven rende zij en de brandweerlieden de schuur in. Haar box en boven de box daar branden het .
Nog net op het allerlaatste nippertje konden ze haar nog redden. Alleen het kwaad was geschied Anouk had aan dit avontuur een zeer zwaar trauma aan over gehouden. Zij had immers de dood in haar ogen gezien, nee! ze had zich al over gegeven dat haar einde naderde.
Toen werd die geroepen, help mijn paard. Gearriveerd bij de manege lag het paard in Chok op de grond het zag er allemaal niet best uit. P. begon gelijk met de behandelingen en is de hele nacht bij Anouk gebleven. De dierenarts zag er geen mogelijkheden meer in en had het opgegeven. Maar P niet en haar bazin ook niet. Zij is er ook de hele nacht bijgebleven en P. zei tot ieders verbazing 's morgens om 9 uur "ze gaat het redden". Dagen van intensieve behandelingen gingen voorbij. Niets was P. teveel voor Anouk. Iedere dag zag je haar beetje bij beetje opknappen. Een halfjaar later was alles achter de rug. Anouk had geen gevolgen meer er aan over gehouden en was na die behandelingen zelfs nog veel beter gaan functioneren en vind ze het fijn om met haar baasje een rit te gaan maken.

 


 

Dit is een foto van Anouk een Fries. Ze staat er weer florissant bij en alle nadelige gevolgen zijn verdwenen.
Ondanks haar leeftijd gaat ze nog steeds rijden met het baasje en heeft er zin in. Ze is er zelfs nog beter uitgekomen dan voor de brand. Toch leuk om te weten dat het zo goed gaat.

Terwijl 2 minuten later gekomen haar dood was geweest.

 
Afsluiter:
Wat heel vaak voorkomt is dat mensen zich kunnen vergissen in iemand anders. Als je hem ziet wil je weg. Als die je helpt wil je hem nooit meer kwijt. Hij heeft handen als kolenschoppen maar hier zit dan wel pure genezende energie in.
3 jaar geleden is die ontdekt, doe wat met die gave. Je kan het, probeer het. En nu 3 jaar later en heel veel genezingen verder, ook met mensen voelt die zich helemaal thuis in de Paranormale wereld. En degene die hem heeft ontdekt dat "Super sterke kereltje", dat was ik!

 

EEN PAGINA TERUG | HOME |  | CONTACT | | YOU TUBE | DISCLAIMER

 

Content Copyright © THE GHOSTHUNTER All Rights Reserved.
Other Content Copyright and Trade Mark throughout the site are © of their respective owners,
used with permission and/or here for review purposes only.
Reprint or Reproduction of Any Material In Part or in Whole is Strictly Forbidden. 

THE GHOSTHUNTER is niet verantwoordelijk voor de content van adverteerders.

Deze web site maakt gebruik van JAVA & FLASH.
Best bekeken met Microsoft Internet Explorer 6.0+ met een resolutie van 1024 x 768.
Firefox met
IE VIEW 0.86 extensie